- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Canım zencefil bal yap öksürüğe iyi geliyor zorla yediremiyosan aptamilin kahvaltilari var ya toz sutle karistiriyosun tadı güzel oluyo .hazır şeylere karşıyımda kardeşimin oğlu burnu akmaya öksürüğü başladı 2 yasinda bunları yaptı iyi geldi tadı güzel kahvaltinin birde viks aldık çocuklara zararlı 2yas altı solumak falan hepsini biliyorum da suratini Buhara tutmuyoruz ki masaya koyduk odayi kokuttu bizde faydalandik acildik ayaklarının altına surduk çorap giydirdim yatarken iyi geldi mumkun oldugunca doğal yöntemler istiyoruz da olmuyo aktardan ot çöp aldık biran önce geçer ınsallah geçmiş olsun canimKızlar Zeynep hasta... 10 gundur burun akıntısı vardı. 3 gün önce oksuruk başladı. Gece de ateşi çıktı. Sabahtan beri hiçbirşey yemedi. Doktorlara da maalesef çok güvenmiyorum. Gidince veriyor abtibiyotiği...
Canım emirinde burnu felaket tıkalı. Yavrum akşam 1 saatte uyudu, sabah erken kalktı bi ara açıldı şimdi gene fena uykusu var ama uyumuyor. Burnunu nasıl açıcam fikri olan var mı?Kızlar Zeynep hasta... 10 gundur burun akıntısı vardı. 3 gün önce oksuruk başladı. Gece de ateşi çıktı. Sabahtan beri hiçbirşey yemedi. Doktorlara da maalesef çok güvenmiyorum. Gidince veriyor abtibiyotiği...
Bizde viks ise yaradi uzaktan kokusu yetti deneyebilirsin serum Fizyoloji sıkıp sümük varsa cekmeyi dene belki gelir geçmiş olsun hoşgeldin hastalık ayıCanım emirinde burnu felaket tıkalı. Yavrum akşam 1 saatte uyudu, sabah erken kalktı bi ara açıldı şimdi gene fena uykusu var ama uyumuyor. Burnunu nasıl açıcam fikri olan var mı?
Canim kizlar da yazmis. Ayaklarinun altina vicks sur, cok iyi geliyir. Bir de ben ilk duydugumda cok gulmustum ama o da ise yariyirmus. Kucuk bir havluyu utu ile isitip sicakken bildigimuz el sabunu sur havlunun ustune. Hem sirtina, hem gogsune bu havlulardan kiy, oksuruye cok iyi geliyor..Kızlar Zeynep hasta... 10 gundur burun akıntısı vardı. 3 gün önce oksuruk başladı. Gece de ateşi çıktı. Sabahtan beri hiçbirşey yemedi. Doktorlara da maalesef çok güvenmiyorum. Gidince veriyor abtibiyotiği...
Teşekkür ederim :)Canım biz hiç balık yağı kullanmadik
Teşekkür ederim :)Bizde hiç kullanmadık.15 aylığı kadar sadece d vitamini vermişti doktoru devam ettirmedi 15.aydan Sonra onu kesti.
Teşekkür ederim :) esramin keyfi yerinde cok şükür. Bakicimizda birazda olsa yiyor ama kilomuz 10.7 civarinda. Benden pek yemiyor. Hala emiyor yaza girmeden dr böyle olmaz kes dedi ama cesaretim yokcanım günaydın bizde 3 gündür kullanıyoruz doktorumuz nutrigen verdi tadı portakallı geçen sene infantum kullanmıştım oda güzeldi bebişin nasıl inşallah iyidir canım
Teşekkür ederim :)biz de hiç kullanmadık balık yağı. ama ben kızımın diş çıkarırken yemek yemediği dönemde multitabs in balık yağı şurubunu aldım eczaneden yalnız hiç açılmadı duruyor. kışın ihtiyaç duyarsam kullanırım diye düşünüyorum. her şeyi yiyen bir çocuğa gerek yok, ama Allah korusun hastalık-diş vb. yemek yememe döneminde doktora sorarak kullanılabilir.
Teşekkür ederim :)Omega Vit Plus+ kullaniyorum ben. Her gun vermiyorum gerci. Zaten her hafta balik yapiyorum. Ama benim kuzimin meyveyle pek arasi yok. Sadece elma seviyor. Cok istahli da degil. Bence kis aylarinda takviye olarak verilebilir. Drumuz vermisti bizim.
Aynı canım bizimde burun çok kötü.Kizlar biraz bal biraz pekmez karabiber karistirip yedirin bebislete oglumun oksurugunu hemen kesiyo. Biz burun tıkanıklığını hala cozemedik uyayamiyo ikide bir uyaniyo agliyo bende b kalkip durmayim dedim yanima aldim bu gece bizle uyuyck yastigi yukseltince iceri akito sanirim tikanmiyo aciliyo. Cool mix yada cols mix diye bisey varmis yakaya ve yastiga damlatilan oda aciyomus burnu bi alıp deniycem.
Kizlar biraz bal biraz pekmez karabiber karistirip yedirin bebislete oglumun oksurugunu hemen kesiyo. Biz burun tıkanıklığını hala cozemedik uyayamiyo ikide bir uyaniyo agliyo bende b kalkip durmayim dedim yanima aldim bu gece bizle uyuyck yastigi yukseltince iceri akito sanirim tikanmiyo aciliyo. Cool mix yada cols mix diye bisey varmis yakaya ve yastiga damlatilan oda aciyomus burnu bi alıp deniycem.
Kizlar Bruno damla cok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gecen kis kullandik bi.Aynı canım bizimde burun çok kötü.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) esramin keyfi yerinde cok şükür. Bakicimizda birazda olsa yiyor ama kilomuz 10.7 civarinda. Benden pek yemiyor. Hala emiyor yaza girmeden dr böyle olmaz kes dedi ama cesaretim yokgündüz idare edilebilir ama gece nasıl basarabilirim bilmiyorum. Ben cok cesaretsizim korkuyorum
Tirnak diplerimizde minik minik derileri kalkmis. Toplum icinde vitaminsizlikten olur diye duymustum. Balik yagi sizce bu durumu cozebilir mi.
Canım bizim açıldı şükür açıldıktan sonra banyo ettik, yavrum sabahın 6 buçuğunda kalktı, bi daha 15 e kadar uyumadı, sonra 30 dakika uyudu uyumadı yine uyandı tıkanıklığından. Biraz önce oyuncaklarla oynuyodu, bi baktım oyuncakların arasında uyumuş kalmış. 2 gündür gece 10 15 kez ağladı, gündüz 1 saat uyumadı, gece 1 saatte uyudu. Helak oldu. Allah kimseye vermesin.
Evet yarın benim dogumgunum 32 bitiyo vayyyy zaman dursunbugün 10 kasim
Evet yarın benim dogumgunum 32 bitiyo vayyyy zaman dursun
Sağol canım hepimize inşallah mutlu sağlıklı yaşlarbence en güzel yaş 30 lu yaşlar..nice mutlu yıllara canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?