- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Vallahi ben de gecen yildan kalan susler falan paketleyip kaldirmistim, bir iki ekleme yaparim. Pecete, 2 yas mumlari falan. Tabii bir de minnosuma kiyafet alirimNe güzel yapmissiniz büyüdüğünü yıl yıl görmek. Bende evde yaparım heralde tema değilde elimde kalan şeyleri kullancak masa ortum kardesimsin gelen 2yas yazan süsler karışık olcak yani
dün otri bebe ile çekmeyi bile düşündüm yapan eden var mı zarar verir miyim acaba ..
2 yaşına geliyor kullanılur mu ki hala
2 yaş doğum günleri de yaklaşıyor. Tema ne olacak var mı planınız kızlar ?
Vallahi canim bizim uyku isleri o kadar karisti ki.. Bizim ki 1,5 yasina kadar uyku saatinde yatagina koyup, odadan cikardim. 10 dk icinde kendi kendine uyurdu. Simdi ailecek yer yataklarinda geziyoruz. Buyumek bize ters etki yaptiKızlar Ben ceyline tekrar uyku eğitimi vermeye karar verdim aramızda yatiyo yorgun kalkıyorum . Sizce nasıl basliyim gündüzleri sallanarak uyuyo koltukta bırakıyorum gece yanyana kendi uykuya geçiyo nasıl basliyim bana akıl verin .kardeşimin yaramaz oğlu 4 ay buyuk akşam 9 gibi gidiyo yatağına koyuyo salona dönüyo o uyuyo orda kardesimle şaşırıyo birden oldu diyo eskiden süt almaya giderken arkamdan atlardi diyo . Yani büyüdüler ya birden degisebilirler ne diyo sunuz nasıl basliyim
Reyyan nerelerdesin sen, ne kadarlik oldu kizin, isme karar verdiniz mimerhaba kızlardoğum günleri konuşulmuş sanırım benim 2. doğumla oğlum arası az olacak geçen sene amclar ve halalatı ile kutladık bu sene sadece biz olalım istiyorum yeni kıyafetleri olsun geçen sene ben hazırlamıştım bu sene hazır alırım bol resim ve oğlum çikolatalı pasta hasta oldugu için çikolatalı pasta olur :)annekizaski canım ailenle bir ömür mutlu yaşa hüzün sıkıntı uğramasın minik kızınla hep mutlu olun iyi ki doğdun :)
Biz hic orti bebe kullanmadik ezos yasindan beri sumkurmeyi ogrendi, azicik burnunu islatip, sumkurtuyorumBizim hep tikaniklik la baslar zaten ben orti bebeyi cok kullandim yakin zamana kadar kullaniyodum ama oglum sünkürmeyi ögrendi ne rahat ettim valla koca adam gibi ne var ne yok cıkariyo:))
Ben yine gecen yil ki gibi evde aile arasinda yapmayi dusunuyorum. Subat tatilune denk gelince abimler falan da gelir, annemler zaten biz de olacak. Ben o anlayip, eglenebilecegi yasa gelunceye kadar buyuk bir organizasyon yapmayi dusunmuyorum. Ama gecen yil da tam dogum gununde studyo da aile fotografi cektirmistik, bunu her yil yapmayi dusunuyoruz, guzel bir hatira olur...
Plan cok yapmadim ama güzel biseyler yapmak isterim aile arasi olur heralde 30 ocak oglumun dogum günü havalar malum yaz cocuklari olsalar ohoo cesit cok ama kisin secenek cok yok zaten disarda yapsam anlamaz daha ama evdede hazirlik olaylari falan zor olucak tabiki onun icin herseyi yaparim ama günlük yemegimi bile zor yapiyorken okadar ikramlar yemekler nasi olur bilmem bakalim görcez bahcemiz musait aslinda hava güzel olsa at masalari mis gibi parti olur biraz düsüncem galiba daha
Bizim hep tikaniklik la baslar zaten ben orti bebeyi cok kullandim yakin zamana kadar kullaniyodum ama oglum sünkürmeyi ögrendi ne rahat ettim valla koca adam gibi ne var ne yok cıkariyo:))
Kızlar Ben ceyline tekrar uyku eğitimi vermeye karar verdim aramızda yatiyo yorgun kalkıyorum . Sizce nasıl basliyim gündüzleri sallanarak uyuyo koltukta bırakıyorum gece yanyana kendi uykuya geçiyo nasıl basliyim bana akıl verin .kardeşimin yaramaz oğlu 4 ay buyuk akşam 9 gibi gidiyo yatağına koyuyo salona dönüyo o uyuyo orda kardesimle şaşırıyo birden oldu diyo eskiden süt almaya giderken arkamdan atlardi diyo . Yani büyüdüler ya birden degisebilirler ne diyo sunuz nasıl basliyim
Anaaaam o ne kiiz, kabile resmenbende evde yapacağım bu sene geçen sene ilk doğum günü diye fazlaca özendim.
ama evde bile olsa biz anane , babaanne, halalar , dayılar derken 23 kişiyiz :) bide süsleme felan yaparım kendim işyerinde yapıyorum güzel oluyor
Senin bisey yapmana gerek yok ki, 23 kisi gelecekmis, herkes bisey yapsa, bizim dogumgunu de cikar aradanben bu senede her gelene 1 çeşit bir şey yapmasını söyleyeceğim. yoksa işin işinden çıkamam.
evi süslerim bende pasta sipariş veririm 1-2 çeşit bir şeyde ben yaparım tamamdır
Anaaaam o ne kiiz, kabile resmen
Senin bisey yapmana gerek yok ki, 23 kisi gelecekmis, herkes bisey yapsa, bizim dogumgunu de cikar aradan
Profil resminiz ne guzeeeeelGünaydın kızlar..
Biz yarın karsa gidiyoruz. :) Halamızın yanına
Akrabalarinla aynu sehirde yasamanin avantajlariaynen valla öyle sana deyince küçük bir liste yaptım 40 kişi oldu şaka gibi.
bide kime doğum günü planı desem biz geliyoruz demi diyor. nasıl yapacağım bilmiyorum.. :)
Eve sıkış sıkış gireceğiz artık napalım :) bir yer tutmaya hiç niyetim yok çünkü
23 çeşit valla mis gibi. 1 yaş doğum gününde öyle olmuştu. masaya sığmadı çeşitler bu sene de öyle yaparım
ama bu kez liste yapıp sen bunu yap sen şunu yap demeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?