2014 Şubat Anneleri

Bizimde köpek dişleri çıktı 16 dişimiz var otri bebeyi sevmiyo ellerini tutuyorum zorla yapıyorum bu arada geçen bak anne geldi dedi ilk cümlesini kurdu markete gitmiştim kapıda beklemis beni Kıyamam

Ne güzel yapmissiniz büyüdüğünü yıl yıl görmek. Bende evde yaparım heralde tema değilde elimde kalan şeyleri kullancak masa ortum kardesimsin gelen 2yas yazan süsler karışık olcak yani
Vallahi ben de gecen yildan kalan susler falan paketleyip kaldirmistim, bir iki ekleme yaparim. Pecete, 2 yas mumlari falan. Tabii bir de minnosuma kiyafet alirim gecen sene dunya kadar balon almisiz, butun evi doldurur bu sene ben ise baslamis olucam, bizimdogumgunu cumartesiye denk geliyor..

merhaba kızlardoğum günleri konuşulmuş sanırım benim 2. doğumla oğlum arası az olacak geçen sene amclar ve halalatı ile kutladık bu sene sadece biz olalım istiyorum yeni kıyafetleri olsun geçen sene ben hazırlamıştım bu sene hazır alırım bol resim ve oğlum çikolatalı pasta hasta oldugu için çikolatalı pasta olur :) annekizaski canım ailenle bir ömür mutlu yaşa hüzün sıkıntı uğramasın minik kızınla hep mutlu olun iyi ki doğdun :)

dün otri bebe ile çekmeyi bile düşündüm yapan eden var mı zarar verir miyim acaba ..
2 yaşına geliyor kullanılur mu ki hala

Bizim hep tikaniklik la baslar zaten ben orti bebeyi cok kullandim yakin zamana kadar kullaniyodum ama oglum sünkürmeyi ögrendi ne rahat ettim valla koca adam gibi ne var ne yok cıkariyo:))

2 yaş doğum günleri de yaklaşıyor. Tema ne olacak var mı planınız kızlar ?

Plan cok yapmadim ama güzel biseyler yapmak isterim aile arasi olur heralde 30 ocak oglumun dogum günü havalar malum yaz cocuklari olsalar ohoo cesit cok ama kisin secenek cok yok zaten disarda yapsam anlamaz daha ama evdede hazirlik olaylari falan zor olucak tabiki onun icin herseyi yaparim ama günlük yemegimi bile zor yapiyorken okadar ikramlar yemekler nasi olur bilmem bakalim görcez bahcemiz musait aslinda hava güzel olsa at masalari mis gibi parti olur biraz düsüncem galiba daha

Bizim kopek dişleri çok zor çıktı. Yeni çıktılar... Bir yandan burun akıntısı bir yandan huysuzluk... 4 azı kaldı bizim de. Buna da şükür

Herkese Günaydın reyyan87 teşekkür ederim doğumgününü kutladigin için evimizde kendi capimizda yemek yedik işte .kızlar aklıma gelmişken internette bazen bezleri çok dusuyo haberiniz olsun mesela dün 11 11 olduğu için n11 de acayip indirimler vardı arada bakın derim .bizim doğum günümüz pazartesiye geliyo pazar yaparız heralde içim biraz buruk olacak ama 8 Şubat zeynebimde doğumgünü içimden onada mum uflucez

Kızlar Ben ceyline tekrar uyku eğitimi vermeye karar verdim aramızda yatiyo yorgun kalkıyorum . Sizce nasıl basliyim gündüzleri sallanarak uyuyo koltukta bırakıyorum gece yanyana kendi uykuya geçiyo nasıl basliyim bana akıl verin .kardeşimin yaramaz oğlu 4 ay buyuk akşam 9 gibi gidiyo yatağına koyuyo salona dönüyo o uyuyo orda kardesimle şaşırıyo birden oldu diyo eskiden süt almaya giderken arkamdan atlardi diyo . Yani büyüdüler ya birden degisebilirler ne diyo sunuz nasıl basliyim

Vallahi canim bizim uyku isleri o kadar karisti ki.. Bizim ki 1,5 yasina kadar uyku saatinde yatagina koyup, odadan cikardim. 10 dk icinde kendi kendine uyurdu. Simdi ailecek yer yataklarinda geziyoruz. Buyumek bize ters etki yapti

Reyyan nerelerdesin sen, ne kadarlik oldu kizin, isme karar verdiniz mi

Bizim hep tikaniklik la baslar zaten ben orti bebeyi cok kullandim yakin zamana kadar kullaniyodum ama oglum sünkürmeyi ögrendi ne rahat ettim valla koca adam gibi ne var ne yok cıkariyo:))
Biz hic orti bebe kullanmadik ezos yasindan beri sumkurmeyi ogrendi, azicik burnunu islatip, sumkurtuyorum

bende evde yapacağım bu sene geçen sene ilk doğum günü diye fazlaca özendim.
ama evde bile olsa biz anane , babaanne, halalar , dayılar derken 23 kişiyiz :) bide süsleme felan yaparım kendim işyerinde yapıyorum güzel oluyor

ben bu senede her gelene 1 çeşit bir şey yapmasını söyleyeceğim. yoksa işin işinden çıkamam.
evi süslerim bende pasta sipariş veririm 1-2 çeşit bir şeyde ben yaparım tamamdır

Ben doğduğundan beri uyku problemi yaşadım sürekli kalkıyor ama bizim Odamız da kendi beşiğine yattı Memeye çok düşündü sabaha kadar 8 yada 10 kez kalkar di 4. Günümüz memeden ayrıldı çok zor oldu ama çocuk kendi kendine uyumaya öğrendi yastığa kafasını asla koymazdı şimdi yatak odasına çıkıyoruz ben uzun zamandır kitap okumuyor dum ona minik kitap veriyorum ben romanı mi okuyorum ama o uyuyan kadar kafadan hoşuna gitceği şeyleri uyduruyorum arada sayfayi ceviriyorum bayılıyorum oda elindeki kitapla ilgileniyor tv açık oluyo duck tv nin gece müziğini Seviyo karakterler yataklara yatiyo bizimki de yatağına atliyo kendi kendine uyuyo ama ben onu bırakıp odadan çıkmiyorum gözlerimi kapatıyorum yataktan çıktıkça beşiğine koyuyorum birkaç gün zorluk çekersin ama kararlı olman gerek kolay gelsin umarım çabuk olur yorulmasiniz bebeğe de anneye de zor

Anaaaam o ne kiiz, kabile resmen

ben bu senede her gelene 1 çeşit bir şey yapmasını söyleyeceğim. yoksa işin işinden çıkamam.
evi süslerim bende pasta sipariş veririm 1-2 çeşit bir şeyde ben yaparım tamamdır
Senin bisey yapmana gerek yok ki, 23 kisi gelecekmis, herkes bisey yapsa, bizim dogumgunu de cikar aradan

Anaaaam o ne kiiz, kabile resmen

Senin bisey yapmana gerek yok ki, 23 kisi gelecekmis, herkes bisey yapsa, bizim dogumgunu de cikar aradan

aynen valla öyle sana deyince küçük bir liste yaptım 40 kişi oldu şaka gibi.
bide kime doğum günü planı desem biz geliyoruz demi diyor. nasıl yapacağım bilmiyorum.. :)
Eve sıkış sıkış gireceğiz artık napalım :) bir yer tutmaya hiç niyetim yok çünkü

23 çeşit valla mis gibi. 1 yaş doğum gününde öyle olmuştu. masaya sığmadı çeşitler bu sene de öyle yaparım
ama bu kez liste yapıp sen bunu yap sen şunu yap demeyi düşünüyorum

Akrabalarinla aynu sehirde yasamanin avantajlari
Biz hepimiz farkli sehirlerdeyiz.. Zaten bir tanecik abim var benim.. Özendim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…