Valla canım iyiolsunlar da insan herşeyi razı oluyor. Yeter ki sağlığı yerinde olsun.
bende 11.hafta içindeyim canim benimde bulanmiyo her istedimi yiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım iyiolsunlar da insan herşeyi razı oluyor. Yeter ki sağlığı yerinde olsun.
laurana bugün nasıl sin canım
günaydın güzelim sen nasılsın bugün?? hala annende misin???
iyiym güzelim, şimdi kahvaltımı yaptım biraz vakit geçsisn duşa gircem...
jack frost arkadaşım dün bende fenaydım midem çok bulanıyordu ve saat 10da uyuklamaya başladım çok beter bir gün geçirdim dün inşallah bugün daha iyi olurum...
afiyet olsun canım demicektim ama bi arkadas sorun mu var dedi bende ici rahat etsin diye soyledim
günaydııınnnnnn
mide bulantısı bende de çok fenayemek seçmeyen ben şimdi her şeyi seçerek yiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.. doktor vitamin verdi bana günde 1 tane elevit diye onu içicem artık napıyım
![]()
vitamini içebileceksen süper derim ben buna. ben folik asiti bile çıkarıyorum.![]()
seninde hiç bulanmadı mı canım şimdiye kadar bende her istediğimi yiyorum
kız zaten şaka yapıyorum bende inşallah hep böyle ilerler hamileliğin..yarın kontrol sonrası haber vermeyi unutma hadi hayırlı haberlerle gel bizee....bu arada ikili test nasıl yapılıyor??? kan mı alıyorlar sadece???
kızlar sizinle bi kitaptan okuduğum bi bilgiyi paylaşmak istiyorum.
Daha önce düşük yapanlar yada düşük tehlikesi olan hamileler sağ elini karnına koyarak Allah ın isimlerinden olan " Ya Mübdiü Celle Celalihu" ismini bi kaç defa söylerse Allahın izniyle bişey olmuyomuş ben gün içinde aklıma geldikçe söylüyorum....
kız şikayet etmeyin uyuyun işte ne güzel ya ben günde 600 mg progestanı devirdiğim halde öğlen baş dönmesinden sadece 1 st uyuyorum gece 2 de yattım 9 da uyandım gene:) uyumak daha iii hem güzellik niyetine hem de daha az takarsınız canınız sıkılmaz.benim mutfak halım beyaz kanamam olmadan bir hafta önce temizlettim evi halıları yıkattım şimdi halıyı hep yağ yapmış kocam:) kızsan kızamazsın daha napsın yazık ama canım sıkıldı batıyo bana iş yapasım var:)
bilmiyorum ki canim bende doktora gittim zaman ogrencem ikili testi hastaneden sonra yazarim canim insallah