2014 Şubat Anneleri

ayy ayy alınmasın teyzesi zaten şu sınav derdinden ilgilenemedim bebişimle bi türlü yarın bitecek inş tüm ilgi ve aalaka onun üzerinde olacak o zmaan şımartırım birazcık...manisada merkezde misin fadikk...içimden nedense Akhisar geçiyo ama neden bilmiyorum..

manisa merkez canim sen nereden sin

kızlar bır sorum olacak doktorunuz acaba sızlerı kac haftada bır kontrolo cagırıyor benım gıttıgım ve en son gdecegım tarıh:

15.06.2013 : ılk daha kese bıle gorulmedı
19.06. " : kese goruldu rahımıcı gebelık ve coraspırın ıle folık asıt devam. (4.hafta)
06.07. " : kalp atısını hem gorduk hem duyduk gunuyle uyumlu gıttıgını ogrendım.kan tahlilerim yapıldı. (8. hafta)
27.07. " : bır sonrakı randevum 12 haftama denk gelıyor.

bu sekılde ben 3 hafta da bır ccagrılıyorum. ya sizler?

benim doktorum özel olmasına rağmen fazla konusmayı sevmıyor sanırım kısa ve oz bırde gercekcı hıcbırseyı kısıtlamadı sen ne kadar korursan o dusecek oldu mu tutamazsın; tutunacaksada her turlu tutunur dıyor. halsız ve mıdemın bulandıgını ogurdugumu soyluyorum. oh oh ne guzel bunlar hamılelıgın tuzu biberi tatlım diyor doktorcum.

canım ben ilk gittiğimde 13 hazirandı daha kese oluşmamıştı ondan sonraki cumartesi yine çağırdı 21 hazırandı, ondan sonraki hafta kalp atışlarını duymak için çağırdı oda 28 haziranda ve bir ay sonra gel dedi artık bekliyorum çok özledim yavrumu yaaaa, bu arada benim ki de çok konuşmuyor herşey yolunda normal hayatına devam et sadece o kadar

kızlar bır sorum olacak doktorunuz acaba sızlerı kac haftada bır kontrolo cagırıyor benım gıttıgım ve en son gdecegım tarıh:

19.06. " : kese goruldu rahımıcı gebelık ve coraspırın ıle folık asıt devam. (4.hafta)
06.07. " : kalp atısını hem gorduk hem duyduk gunuyle uyumlu gıttıgını ogrendım.kan tahlilerim yapıldı. (8. hafta)

benim doktorum özel olmasına rağmen fazla konusmayı sevmıyor sanırım kısa ve oz bırde gercekcı hıcbırseyı kısıtlamadı sen ne kadar korursan o dusecek oldu mu tutamazsın; tutunacaksada her turlu tutunur dıyor. halsız ve mıdemın bulandıgını ogurdugumu soyluyorum. oh oh ne guzel bunlar hamılelıgın tuzu biberi tatlım diyor doktorcum.

ben de kese görüldükten 2 hafta sonra çağnldım kalp atışları ve bebek için o zaman 6,5 haftalıktı bir sorun görmeyince 12.haftanda gel test yaparız dedi ben de millet tahlil yaptırıyor siz istemeyecek misiniz dedim,gerek yok ikili test zamanı onları da yaparız dedi ben de doktoru değiştirdim:)) 2 hafta sonra başka doktora gittim iyiki de gitmişim kanama alanı oluşmuş progestan iç dedi ve bir hafta sonra çağırdı şükür küçülmüş dedi ama haftaya yine çağırdı kontrol amaçlı....testleri de hemen istedi....

ben de kese görüldükten 2 hafta sonra çağnldım kalp atışları ve bebek için o zaman 6,5 haftalıktı bir sorun görmeyince 12.haftanda gel test yaparız dedi ben de millet tahlil yaptırıyor siz istemeyecek misiniz dedim,gerek yok ikili test zamanı onları da yaparız dedi ben de doktoru değiştirdim:)) 2 hafta sonra başka doktora gittim iyiki de gitmişim kanama alanı oluşmuş progestan iç dedi ve bir hafta sonra çağırdı şükür küçülmüş dedi ama haftaya yine çağırdı kontrol amaçlı....testleri de hemen istedi....

aslında ben de anlamadım bizim doktoru yani pek birşey demiyor yada biz mi çok şey söylemesini bekliyoruz , ben geçen gittiğimde yine bişey demedi dedim konuşmamız gereken bize söylemeniz gereken şeyler yok mu dedim, şuan durumun normal yediklerine dikkat et dedi normal yaşantına devam et dedi , bakalım bu gittiğimiz de nasıl olacak

canım ilk 6 haftalıkken gittim ultrsona girdim kalp atışını duyduk 10 gün sonra çağırdı 6.hafta için çok minik yanlış bişiler sölemeylim dedi...ilk hafta gidişimizde zaten 16 şubat dedi doğum için sonraki kontrolde 23 şubat oldu...15 gün sonra tekrar çağırdı 16 temmuzu beklemekteyim sabırsızlıkla...küçükken görmeyi çok seviyormuş bebeği o yüzden en fazla 15 günde 1 çağırıyormuş...benimki de hiçbişeye yasak koymadı bazı arkadaşlar cinsel temas için falan yasak koyuldu demiş herşey serbest sadece aşırıya kaçmadıkça...mide bulantıları içinde seni rahatlatmaya çalışmış canım işte ne güzel...aynı doktora başka bi arkadaşım gidiyo mide bulantısı oluyodu onda ne güzel olmazsa olmaz demiş...ben hiç midem bulanmıyor hiçbi belirti yok diyorum ne güzel işte ne kadar şanslısın aslında bi yandan psikolojik olarak muayene ediyorlar normal olduğunu inandırmaya çalışııyorlar bence...ayy çok yazdım beee.......

Back
X