hepımızde su sıralar kasık ağrımız olduguna gore adet donemlerımız gelmıs ondan heralde dye dusunuyom ??? ınsallah ondandr..
inşallahu rahman yarabbim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepımızde su sıralar kasık ağrımız olduguna gore adet donemlerımız gelmıs ondan heralde dye dusunuyom ??? ınsallah ondandr..
ya aslında onu ben de düşündüm ve doktoruma sordum iplemedi bile:))) bu doktorlar neden bu kadar ilgisiz ya da bizler dünyadaki ilk anne adayıymışız gibi mi davranıyoruz??
hehehee ne doktorlar gordum:))) napak beklıycez..kontrolum taaaaaa 5 agstosta(((
şimdi eşimin şirket labtobunu kullanıyorum bunda kamera yüklü değil,yarın bizim labtopla fotomu çeker sizden yorum isterim:)) bu arada sen ne zaman gitcen kontrole??
şimdi eşimin şirket labtobunu kullanıyorum bunda kamera yüklü değil,yarın bizim labtopla fotomu çeker sizden yorum isterim:)) bu arada sen ne zaman gitcen kontrole??
yuh ne kadar geç:)))) doktordan doktora fark var demek ki ben bu hafta tekrar gitcem kontrole ama benim kanama alanım var ona bakıyorlar bu yüzdendir....
burdaki doktor gelme artık dedi:) :) ama benim çok gidesim var bilmiorum 12.haftadan sonra 2li test yapılack oda burda olmaz dedi.kayseriye gidebilirmiyim dedim git dedi.kocamda daha kötüüsün sen bi kendine gelde dedi.aile hekimine gitttik cuma.oda yavaş yavaş git kesin dedi.çünkü burda imkan yok dedi.iiii bir tedaviye ihtiyacın var senin dedi.bilmiorum canım eşimde vardiyalı çalışıyorya bakalım ben en yakın zamanda gitmek istiyorum aslında acıbademe gidicem kayseride en iii en özel ilgilenen yer orası bence.ama eşimle gldük geçen 20yle gezdirdi beni o bile sarstı yollar kötüye.dedim kayseriye böle gitsek kaç stde gideriz dedi 12 st falan:)kayseri yolları çok iiide maraşınkiler çok kötü delik deşik
neden yaa orda olmazmış?? maraştaki hamileler napıyorlar?? çok şaşırdım yaaaa.....normalde kayseri kaç saat?? bu arada ufak sarsıntıyla bebeğe birşey olmaz canım yeterki yollar iyi olsun...180li bile gidersiniz....
bence kestirme ben kısa saçı hiç sevmem gerçi şu anki paçoz halimdense ısa daha iii olurdu ama:) bazen bi heves gelir kestiririm psikolojik olan şeyler.sonra çok pişman olurum:)
evet yaaa...gecen hafta gttm ıste bır sonrakını ıkılı test ıcın o tarıhte dedıı(( merek edyom gormek ıstyommm
yok bebğim yaaa yollar çok kötü kayseri sınıra kadar:)maraş ilçedeyizya ondan.ama maraş merkezdeki ölesine hastanelere gideceğime kayseriyi tercih ederim çünkü maraş merkezin yolunda fenalaşıyorum ben hep viraj hep uçurum:) kayseri 4 st canım normalde
yok bebğim yaaa yollar çok kötü kayseri sınıra kadar:)maraş ilçedeyizya ondan.ama maraş merkezdeki ölesine hastanelere gideceğime kayseriyi tercih ederim çünkü maraş merkezin yolunda fenalaşıyorum ben hep viraj hep uçurum:) kayseri 4 st canım normalde
ay bılıyorum yaaa andrına gtmıstm bı kere mmahvolmustum...göksundan sonra kayserı yolu ıı ama demı...kayserıde oturuyorum da.
uyu sen de:)))))) ayyyy köy öğretmeni misin seen yerim ben seniiii:)))))) o zaman iyi düşün güzelim baktın kayseriyi çekemiyorsun mecbur maraş merkeze gitceksin.....bu arada cidden araba sarsması bebeği çok etkilemiyormuş bir uzmandan duymuştum televizyonda:)))
evet kayseriye kurban oluyum ne şanslısın ya bende oralıyım ama orda olamıyorum işte düşük riskim var
show tv yi açıınnnnn
rabbım tez zamnda kurtarır senı bu tehlıkeden ınsallh...sabret brzz...
bi tarftanda zap yapıyor :) kız o hareketler bizim gb riskliler için çok zarralı o normal hamiller için gerekli canım ah yürüyebilsme hava alabilsem spor istemiyodum:)
eheheheh:)))) tabiki şimdi yapamayız onları ama doğunca sarkan vucudumuz ve bebekle daha bir bütünleşmemiz için ideal hareketler:))) kıs bu arada dün benim de meme uçlarım kaşınmaya başladı(