2014 Şubat Anneleri

Slm canlar bugün işyerinde pembe kanamam oldu, bizim kadın doğuma gittim hemen (hastanede çalışıyorum).
Çok şükür kesede bişi yok ama rahimde sızıntı şeklinde kanama alanı görüldü,
Dr. 1 hafta rapor verdi ve progesteron 200mg yumuşak kapsül günde 3 kez vajinaya koyulandan verdi. Böyle kullanan var mı?
Yatak istirahati dedi, bol sıvı al dedi
Bide bugün 8+1 im
Bebiş 18 mm olmuş çok şükür. Sizin değerler nasıldı?
SİZDEN BANA VE BENİM GİBİ OLANLAR İÇİN DUA İSTİYORUM,

geçmiş olsun cnm. yat dinlen bol bol. ben de 22 sine gidecektim doktora. cuma sabahı uykumun arasında gerinirken karnımda birşeyin pırt :) ettiğini hissettim ve çok korktum. o nedenle doktora gittim dün çok şükür birşeyi yok meleğimin.
8+1 deymişiz. 17 mm. geçen sefer başka doktordaydım medline da doktor kendi gördü kalbini bana göstermedi. dün eski doktoruma gittim. baya inceledik miniğimi yanıp sönüyordu minicik kalbi. omurgasını bile gösterdi doktorum sağolsun ilk ekg sini de çekti :) çok rahatladım Allah acılarını göstermesin hiçbirimize

insallah canım amınn beklıyoruz ıste ne ben hamıle oldugumu nede esım babaa oldugu anladı daha dr mız bıle yok ortada klmıs gbı hıssedıorum kndımı bıranonce rızeye gdp dr bulmalıyımm :( rıze guzel dıyorlar sırnaktn snra ıyı geldıı

peki sen nerdesin şimdi??? madem eşin şırnakta ve birlikte gitceksiniz rizeye.... o doktor işi de gerçekten zor insanın güvenebileceği ve yavrusunun sağlıklı olduğunu öğreneceği birine ihtiyacı var gerçekten....

10-11.hafta da cinsiyet öğrenilirmis aranızda. Cinsiyetini öğrenen var mi? Bir kac arkadaş hep bu haftalarda öğrenmiş

bir mikrop türü varmış,bu tür kedi kılılndan,çiğ ete dokunmaktan,az pişmiş et yemekten ya da dışarıda kalitesiz et yemekten,pastırma,salam ve tam haşlanmamış yumurta fln yemekten geçiyormuş....eğer böyle birşey varsa kanda antibiyotikle hemen geçiyor yani gayet zararsız bir tedavisi var ama eğer farkedilmezse bebekte doğumdan sonra bir problem oluşturabiliyor...haa ben hiç dikkat etmedim,çiğ ete de dokundum,pastırma ve az haşlanmış yumurta da yedim hiç umursamadım ve inan bende bir problem çıkmadı içini ferah tut...

ete dokunamıyorum zaten midem bulanıyor yumurtadanda midem bulanıyor kedi köpeklede işim yok pastırma sucukta yemedim gebelikten beri çok şükür o zaman:)

peki sen nerdesin şimdi??? madem eşin şırnakta ve birlikte gitceksiniz rizeye.... o doktor işi de gerçekten zor insanın güvenebileceği ve yavrusunun sağlıklı olduğunu öğreneceği birine ihtiyacı var gerçekten....

bn annemleın yanındaydm smdı orduya k.valıdemlere gectım sırnakta durulmuyor buzamanlarda ve gecıcı gorewlendırmeyle salı gunu bıngole gecıcek esım ordan gelıcekk ıste mutluluga kolay kolay ulasılmıyorr annem yegenıme bakıyor eger ole olmasayda aılemle rızeye gdp ewımı yerlestrp babamızı beklıcktk herseymz hazır hyrlısı artıkk napalım kndımı ve yawrumu emanetedecek dr bulana kdr rahat yok esıme dıorum doguma yetıs barı guluyoruz ole;))

bn annemleın yanındaydm smdı orduya k.valıdemlere gectım sırnakta durulmuyor buzamanlarda ve gecıcı gorewlendırmeyle salı gunu bıngole gecıcek esım ordan gelıcekk ıste mutluluga kolay kolay ulasılmıyorr annem yegenıme bakıyor eger ole olmasayda aılemle rızeye gdp ewımı yerlestrp babamızı beklıcktk herseymz hazır hyrlısı artıkk napalım kndımı ve yawrumu emanetedecek dr bulana kdr rahat yok esıme dıorum doguma yetıs barı guluyoruz ole;))

allah kavuştursun canım bu tür ayrılıklar hep gözlerimi yaşartmıştır :43:

10-11.hafta da cinsiyet öğrenilirmis aranızda. Cinsiyetini öğrenen var mi? Bir kac arkadaş hep bu haftalarda öğrenmiş
yok yaa çok erken bence kim öğrenmiş:))) onlar nub teorisine göre tahmin etmiş olmasın:))

ete dokunamıyorum zaten midem bulanıyor yumurtadanda midem bulanıyor kedi köpeklede işim yok pastırma sucukta yemedim gebelikten beri çok şükür o zaman:)

yaa o zaman korkma ama açıkçası ben yedimde dokundum da yine de korkmadım çünkü eğer bu tip şeylerden birşey olsaydı kayserililerin bebişleri hep hastalıklı olurdu malum oralarda sucuk pastırma yemeyen var mı:)))))

yok yaa çok erken bence kim öğrenmiş:))) onlar nub teorisine göre tahmin etmiş olmasın:))

yaa o zaman korkma ama açıkçası ben yedimde dokundum da yine de korkmadım çünkü eğer bu tip şeylerden birşey olsaydı kayserililerin bebişleri hep hastalıklı olurdu malum oralarda sucuk pastırma yemeyen var mı:)))))

yaniiiii zaten bunlar yeni çıkan testler galiba.ama kedi köpek beslemek çok riskli olur bencede yaniiii

bir an önce kavuşursunuz inşallah.

işte sizler birbirinizin kıymetini çok daha iyi bilirsiniz:) kavuşmanızda daha duygusal olur ayyy ne romantiiikkk:))) eşinizin mesleği ne bu arada????

kızlar 13 haftayı bitirip 14 ten gün alırken 2 li test yaptırsam sizce geç kalmış olur muyum

işte sizler birbirinizin kıymetini çok daha iyi bilirsiniz:) kavuşmanızda daha duygusal olur ayyy ne romantiiikkk:))) eşinizin mesleği ne bu arada????

ewet canım kıymetı ayrı oluyor romantız mı ayrıı cicim ayımız hic bitmed ilk gunku gıbı heyecanlanırım o kısmı ayrı tabıı ama gurbettede bırbırıne daha cok sıkı sarıldgn ıcın ayrılıklar cok acı ve uzun gelıo;) astsubay canım meslegı.

ewet canım kıymetı ayrı oluyor romantız mı ayrıı cicim ayımız hic bitmed ilk gunku gıbı heyecanlanırım o kısmı ayrı tabıı ama gurbettede bırbırıne daha cok sıkı sarıldgn ıcın ayrılıklar cok acı ve uzun gelıo;) astsubay canım meslegı.

tabi ayrılıklar işin acı kısmı.....eşinin mesleği hakikaten zormuş güzelim Allah kolaylık versin size....

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyordum bulantılarım beni mahfetti çok kilo verdim hiç birşey yiyemiyordum neyse ki bugün iyim sayfalar baya bi çoğalmış balıkesirde oturan var mı aranızda

yaniiiii zaten bunlar yeni çıkan testler galiba.ama kedi köpek beslemek çok riskli olur bencede yaniiii

ya benim bir arkadaşımın annesi öksürüyormuş çokça noluyor diye gitmişler doktora sen tut havadan bir kedinin tüğü bir şekilde gir midesine ve bir kitle oluşturmuş orda ameliyat oldu kadın çünkü eğer o kitle patlarsa kadın kesin ölürmüş....kedinin tüğü burundan girip beyine ulaşırsa bunun ameliyatı bile yok direk ölüm düşünün zararını....

Back
X