2014 Şubat Anneleri

aynen canım,
O Yüzden tadını çıkarın bu 9 aylık hazzı belki en fazla 3 kere yaşıycaz bu hayatta...
HER ŞEY GÜZEL OLACAK BUNA İNANIN...

Insallah yelk....

ben hala gönül rahatlığıyla gidebileceğim bi doktor bulamadım ya:(( tek tek hepsine gitcm galiba

Nerde oturuyorsun ogretmen bende sanirim doktorumu degistiricem :31:

Böyle birşeyi bende yapmayı düşünüyorum ama cinsiyetini bekliyorum. Belli olduktan sonra almayı planlıyorum :16::16::16:

aynen öyle bi tek biz değil eşlerimizde strese giriyor
e haliyle hormonlar vs değişio olacağı varsada olmuo
neyse çok şükür geldi ya vardır Allahın bi bildiği diyorum

hakseverciğim bayıldım defterine:)
ben de bi cinsiyeti öğreniyim alırım belkim
bi eşimle konuşiyim belkim o da yazar:1:

KIZLAR HEPİNİZE GUNAYDINLAR
sabah gene erkenciyim omuyo uyuyamıyorum 11 lere kadar:)

ben ultrasondan ölçüm de yapacaklar zannediyordum....kıs senin avatarındaki bebiş te çok tatlı yaa yerim onu ben....hakseverin aldığı günlüğü gördün mü?? çokk tatlı ama ben cinsiyeti belli olsun öyle alırım inşallah...

kızlar niye cinsiyetinibekliyosunuz ki en heycanlı dönemleri zaten cinsiyetini ögrenen kadar defteri mavş yada pembe almak içinmi yoksa:44: ben böle aldım kızlıda almadım erkeklide ama acık pembe galba bakalım ne olcak nedense merake tmeye başladım bikaç gündür :31: oyy oyyyyy pcnin ekranınada koydum fotorafını sevip duruyorum bi elim karnımda hep dün okuduguma göre başına bi cisim degsdiğinde dönebilir yazıyoduda artık hissediyodur diye ne bilim işte çok güzel her günü ayrı bi güzel:49:

bu akşam görümcem yemege davet etti gemliğe gidicez sahuruda orda yaparız ohh yemek dedim yok bugün:27::51:

bu arada ne çok ögretmen var aramızda bende anaokulu öğretmeniyim:)) bi okul mu açsak rehberlik ögretmenimiz var matamatik var anaokulu var:1::1::1: kendi çocukalrımızı kendimiz eğitelim:23: hoş tecrübeyle çok şahit olmuşlugum var kendi çocugunu aynı sınıfta okutmak sanırım büyük bi hata hiç güzel örneklerini görmedim hatta mümkünse aynı okulda bile olmamalı:50:

İkili test rakam olarak hatırlamıyorum ama dr dediğine göre risk cok düşüktü.Rakam olarak merak ediyorsanız bulurum kağıtlarımı hepsi duruyor cünkü.
Benim gebeliğimde herşey normal seyretti hiç bir şekilde yakalayamadılar.2'li test, 3!lü test, ense kalınlığı herşey normaldi.Zaten teyzeleri kızımı görseniz gayette normal ağır değiliz cok şükür
O yüzden bu gebeliğimde hiç bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.

canım benim ya doğru diosun nasipten ötesi yok
inşallah hayırlsıyla gelir bebeklerimiz

kızlar niye cinsiyetinibekliyosunuz ki en heycanlı dönemleri zaten cinsiyetini ögrenen kadar defteri mavş yada pembe almak içinmi yoksa:44: ben böle aldım kızlıda almadım erkeklide ama acık pembe galba bakalım ne olcak nedense merake tmeye başladım bikaç gündür :31: oyy oyyyyy pcnin ekranınada koydum fotorafını sevip duruyorum bi elim karnımda hep dün okuduguma göre başına bi cisim degsdiğinde dönebilir yazıyoduda artık hissediyodur diye ne bilim işte çok güzel her günü ayrı bi güzel:49:

ya aslında ben hiç bişi hissetmiyorum daha oyüzden de henüz idrak durumum anca doktordan doktora oluo:)
bide dışarı çıkmıyouz buara arabada yok eşim oruçlu gezemiyoruz:(
bi dışarı çıkalımda denk gelirsem alırım heralde
ama en omadı bi güzel arşiv yapcam ultrason fotolarından:)

ya aslında ben hiç bişi hissetmiyorum daha oyüzden de henüz idrak durumum anca doktordan doktora oluo:)
bide dışarı çıkmıyouz buara arabada yok eşim oruçlu gezemiyoruz:(
bi dışarı çıkalımda denk gelirsem alırım heralde
ama en omadı bi güzel arşiv yapcam ultrason fotolarından:)

aynen benim şarkısıda hazır bebeğimin bi hayırlısıyla dogdugunu göreyim bu utrasyon fotoraflarını sırayla sonra onun ilk fotoraflarıyla vidyo yapıcam canım benim ya insan özlüyo bu 15 günler geçmiyo:50:

doktorum toksoplazma testi istedi cahilliğimden bılemedım nasıl yaptırıcam kıme gidicem...
kadın doğuma mı gıdıcem devlet hastanesınde....yoksa enfksiyona mı....ya da kadın doğumcuya bana özel doktorum bunları yaptır dedi mi dicem

o zaman hep kızımız olcak desene ttalı erkekte can çekiomuşya

deme kız öyle , ben kızım olsun istiyorum ama herkes senin oğluş diyor.. ben bile erkek hisssediyorum, az önce kocişi gönderdim çikolatalı pasta al diye, ama ben şuna baglıyorum canım hiç karbonhidrat tüketmiyorum ben.. yani cay bile içmiyorum sürekli protein agırlıklı besleniyorum vücudun enerji ihtiyacı çok karsılanmıyor.. o yüzden tatlı krizim tutuyor... gecen haftaya kadar dondurmadan bile tiksinmiştim habire ekşi istiyordu canım... yalnız pastanın yanına koca bi limonata yaptım , şimdi nolcak:)))

şaka bi yana sürekli cinsiyetini öğrendiğim günü hayal ediyorum, şöyle bi kız dese sevinçten hoplarımn herhalde,, tabi hayırlısı olsun da gönül pembeden yana :)))

aynen benim şarkısıda hazır bebeğimin bi hayırlısıyla dogdugunu göreyim bu utrasyon fotoraflarını sırayla sonra onun ilk fotoraflarıyla vidyo yapıcam canım benim ya insan özlüyo bu 15 günler geçmiyo:50:

evet ya:(
ben ilk öğrendiğimde 5 hafta olana kadar beklemiştim sabırla
ama görünce
falan hep görmek istio insan. gördükçe bağlanıo insan
valla doktorum 2 temmuzda gel dedi amaa
ben napcam
arsızlık:)
haftaya cumartesiye randevu aldım eşim de gelcek görcez yoksam 3 hafta nası olcak yav:)araya bi hafta sokarak gmrüş süresini 2 haftaya
indircem:))

Hakseve ben d&r da gormustum pembe ve mavi renkte bebek icin hazirlanmis ozel ondan alirim sanirim. O yuzden cinsiyet bekliyorum. O gordugum basliklar halinde toplanmisti o yuzden ondan almayi dusunuyorum. Aslinda oturup kafana estikce yazmak en guzeli ama isyerinden arta kalan zamanlarda ya isim oluyor ya da uyuyorum. Senin yapacagini anladigim kadariyla baya zaman isteyen bir sey :)

doktorum toksoplazma testi istedi cahilliğimden bılemedım nasıl yaptırıcam kıme gidicem...
kadın doğuma mı gıdıcem devlet hastanesınde....yoksa enfksiyona mı....ya da kadın doğumcuya bana özel doktorum bunları yaptır dedi mi dicem

evet öyle diyebilirsin
doktorum bu testleri istedi şukadarlık hamileyim diyeceksin
ben de gitmiştim böyle dedim
ama şansıma toksoplazma gittiğim hastanede yapılmıomuş:)
ama idrar kan sayımı falan develtte doktorum bu testleri istedi diyip yazdırıştım

evet öyle diyebilirsin
ama idrar kan sayımı falan develtte doktorum bu testleri istedi diyip yazdırıştım

üniversite hastanesine kadın doğuma gideyim o zaman özele gidiyorsunuz sonra teste bıze gelıyorsunuz der mı

evet öyle diyebilirsin

Ozel hastaneden istenen testleri devlette yaptirabiliyor muyuz :26:

üniversite hastanesine kadın doğuma gideyim o zaman özele gidiyorsunuz sonra teste bıze gelıyorsunuz der mı

Ozel hastaneden istenen testleri devlette yaptirabiliyor muyuz :26:

valla kızlar ben gidiyorum
çünkü özelde testler çok pahalı
daha doğrusu özel sigortamın kotasını da doldurmak istemiyorum
geçen sadece tokso testlerini özelde yaptıdım 300 tl net tuttu 75 tl verdim çok yani
ne gerek var hakkım varken
devlette kadın doğuma gidin
ben gebeyim gerekli testleri yaptırmk istiyorum diyin
hatta doktorunuzun istediği testları yanınızda götürün doktorum bunları istemişti diyin
bana bugüne kadar kimse bişi demedi
deme haklarıda yokki sonuçta benim hakkım bu
belki hormon testleri için dahiliyeye yönlendiriler orayada gider diğer testleri tamalarsınız
5 tlye testlerini tamamlanır

bana doktor bunları yaptır hastaneden dedi. herhalde yaptırabılıyoruz ....özelde fiyatı yüksek dedi... ama ben bıraz cekınıyorum hastaneye gidip de doktora ...benim kendi doktorum bunu ıstedı hadı bana yaptır demeye :53:

Benimde aklimdan testleri devlette yaptirmak gecmisti ama devletten randevu filan almak gerekir die ugrasmak iatememistim direk gidip yaptirabiliyorsak cok iyiymis :16:

valla kızlar ben gidiyorum
çünkü özelde testler çok pahalı
daha doğrusu özel sigortamın kotasını da doldurmak istemiyorum
geçen sadece tokso testlerini özelde yaptıdım 300 tl net tuttu 75 tl verdim çok yani
ne gerek var hakkım varken
devlette kadın doğuma gidin
ben gebeyim gerekli testleri yaptırmk istiyorum diyin
hatta doktorunuzun istediği testları yanınızda götürün doktorum bunları istemişti diyin
bana bugüne kadar kimse bişi demedi
deme haklarıda yokki sonuçta benim hakkım bu
belki hormon testleri için dahiliyeye yönlendiriler orayada gider diğer testleri tamalarsınız
5 tlye testlerini tamamlanır

haklısın canım teşekkür ederim.ilk fırsatta gıdıcem
çok paraymış cidden

Back
X