randevu günümü değiştirtmek için aradılar aslında perşempe gelin diye bende kızdım bana ne diğer hastalarınızı arayın ben neden peşempe geliyormuşum dedim üstelik acil durumum var gece böyle oldu başka doktor ayarlayın benim bugun muane olmam lazım dedim .o zaman siz 13 30dan sonra gelin sekreterlik yardımcı olsun aradan alsın dedi ben randevumu 2 hafta önce almışım bakmasınlar sıkıysa sinir oldum.ndan yani beni sevdiklerinden aramadılar:)değiştirmeyi düşünüyordum zaten buda bahanesi oldu bugun bi gideyimde haırlısıyla:)
canım zor bi durum bende ateş ve üşümeden yani sıtmadan uyuyamadım tabi uyanıkkende üstümde oturan senin yıne adı belli :)benim ne oldugu belli değil 40 kere uyardım kavgacı bi insan değilim komşudur diye ses etmiyorum ama sabahım 5 i idi yemin ederim elektrık süpürgesiyle bütün evi süpürdü sildi takır tukur banyo yıkadı normalde 7 de falan yapıyodu onda bile uyanıyorduk ama 5 olunca hakkımı helal etmicem.bizim apart.yeni bina yalıtım sıfır ara kattayım normalde tv sesini duyarı düşün sabah o sessizlikte o makina anladın yani.neyse cok yazdım insan kendini bilmeli biraz kul hakkına girmemeli.bende calışıyorum ama onun gibi yapmıyorum 5 te ev temizlemiyorum