2014 Şubat Anneleri

mrb kızlar bugün doktora gittik bebek 13 +6 günlük oldu ve cinsiyetini de öğrendik, benim de bir oğlum olucakmış doktor kesin hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz dedi, ben hala daha şoktayım bütün belirtiler, çin takvimi hepsi kızı işaret ediyordu benim içime de öyle doğuyordu ama tutmadı. neyse ki bebek sağlıklıymış doktor gelişimi çok güzel dedi en önemlisi de bu, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş.

mrb kızlar bugün doktora gittik bebek 13 +6 günlük oldu ve cinsiyetini de öğrendik, benim de bir oğlum olucakmış doktor kesin hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz dedi, ben hala daha şoktayım bütün belirtiler, çin takvimi hepsi kızı işaret ediyordu benim içime de öyle doğuyordu ama tutmadı. neyse ki bebek sağlıklıymış doktor gelişimi çok güzel dedi en önemlisi de bu, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Benim de kız gibi duruyor çin takvimi v.s ama bakalım bizimkisi ne çıkacak. 17sinde randevum. Merakla ve heyecanla bekliyoruz :1:

Ayyyy ne guzel. Sag salim inshallah. Ben de öyrenseydim))) meraktan catliyacam. Ama kendini gostermedi ki)))

Merhaba kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi;) benim de başım tuttu, muhtemel klimadan:(

Bu arada bizimkiler 6 aydan önce kıyafet alma dedi bana, belki dayanamayıp 1,2 ufak şey alırım;) kız yiğenlerim var onların kıyafetlerinden de alıcam gerçi mevsim tam uymuyor..

bu arada ekledim kızlar diğer topiğe :16::16::16:
Diğer topik neresiii..
Cok guzel. Ben de boyle bi shey duwunuyorum. Yatak odamiz cok buyuk diyil))

Bence ikisi de çok güzel sepet tarzında olan en fazla 3 ay gibi üstteki daha çok kullanırım, ben ablamlarınkini istanbuldan getirticem sanırım..

Hayırlı olsunn:) ben de kız olduğunu öğrenince çok şaşırmıştımm.. Rüyamda hep oğlan gördüm çin takvimi, kahve falları hep oğlan diyordu;) aminn hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inş..

Merhaba kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi;) benim de başım tuttu, muhtemel klimadan:(

Bu arada bizimkiler 6 aydan önce kıyafet alma dedi bana, belki dayanamayıp 1,2 ufak şey alırım;) kız yiğenlerim var onların kıyafetlerinden de alıcam gerçi mevsim tam uymuyor..

Diğer topik neresiii..

Bence ikisi de çok güzel sepet tarzında olan en fazla 3 ay gibi üstteki daha çok kullanırım, ben ablamlarınkini istanbuldan getirticem sanırım..

şükür yazdın sana sesleniyorum deminden beri :1::1::1:
ahanda öbür topik burası http://www.kadinlarkulubu.com/subat...icin-hepimize-fikir-olsun-6.html#post31466486

hayırlı olsun tatlım.belirtilerin neydi peki.ben tatlı yiyemiyorum hiç çok tüylendim falan mesela.hep kız gbi geliyor ama içimdende küçücük bir his erkek mi acaba diyor.hep kızım diye seviyorum onu ama hayırlısı

sosyolojiiiiiiiiiiiiiiiii gelmişşşşşşşşşşş hoş gelmiş bende seni merak ediyordum girmedin sanki kaç gündür yada ben görmedim nasılsın ?

erkek çıkanlar ve kız çıkanlar belirtilerinizi yazında bende kafamda bişiler oluşturayım artık bende çok merak ediyorum 12+6 da gösterecekmi bakalım kendini bize.eşimde gelemicek bu sefer ikili test falan hepsi yalnız olcam gerçi kardeşimide götürücem yanımda ama genede yalnız hissedicem kendimi:(

2 li test sonuçlarım iyi çıktı şükür.Birde cinsiyeti belli olan arkadaşlar 2li kan testindeki hcgb

değeriniz kaç ? kız mı erkek mi anlaşılıyormus ondan.bende öğrenemedim .1 kızım var gönlümden oğlum olsun geçiyor hayırlısı

inşallah.dualarım kabul olur.

tebrikler canım benim doktorda dün %75 erkeğe benzetti ama görümcemin 2 kızınıda erkek zannettiler bende emin olamıyorum doktorun bakışını beğenmedim zaten benim doktorum değildi çün kü bayramdan sonra kendi doktoruma gitcem bakalım ne olucak

tebrikler canım benim doktorda dün %75 erkeğe benzetti ama görümcemin 2 kızınıda erkek zannettiler bende emin olamıyorum doktorun bakışını beğenmedim zaten benim doktorum değildi çün kü bayramdan sonra kendi doktoruma gitcem bakalım ne olucak

evet canım benziyor olan ifadeler doğru çıkmıyor genelde o şekilde değişen çok duydum

2 li test sonuçlarım iyi çıktı şükür.Birde cinsiyeti belli olan arkadaşlar 2li kan testindeki hcgb

değeriniz kaç ? kız mı erkek mi anlaşılıyormus ondan.bende öğrenemedim .1 kızım var gönlümden oğlum olsun geçiyor hayırlısı

Test sonuçlari için tebrik ederim. Benim dr-um benden 2-li test istemedi. O da aklima takildi((

nasıl anlaşılıyor benim kan sonuçlarım bayramdan sonra alınacak merak ettim :44::44::44:

ne güzel canım darısı benim 2 li testime inşallah

kızlar çok ağlıyor musunuz sizde ben çok ağlıyorum hep tutamıyorum kendimi.kendimi çok değersiz hissediyorum hep öle geliyor bilmiyorum depresyondamıyım öğlen eşim geldi çok iiidim hatta öptüm falan şimdi aradı ağlıyordum kızdı of mof çekti onada sinir oldum bir tek benmi böleyim

Back
X