2 li test sonuçlarım iyi çıktı şükür.Birde cinsiyeti belli olan arkadaşlar 2li kan testindeki hcgb
değeriniz kaç ? kız mı erkek mi anlaşılıyormus ondan.bende öğrenemedim .1 kızım var gönlümden oğlum olsun geçiyor hayırlısı
inşallah.dualarım kabul olur.
erkek çıkanlar ve kız çıkanlar belirtilerinizi yazında bende kafamda bişiler oluşturayım artık bende çok merak ediyorum 12+6 da gösterecekmi bakalım kendini bize.eşimde gelemicek bu sefer ikili test falan hepsi yalnız olcam gerçi kardeşimide götürücem yanımda ama genede yalnız hissedicem kendimi
Test sonuçlari için tebrik ederim. Benim dr-um benden 2-li test istemedi. O da aklima takildi((
canım ilk günden beri yalnız gidiyorum ilkinde hep yanımdaydı esim ama bunda işi el vermiyor maalesef artık doğuma gelir bi zahmet
şükür yazdın sana sesleniyorum deminden beri
ahanda öbür topik burası http://www.kadinlarkulubu.com/subat...icin-hepimize-fikir-olsun-6.html#post31466486
erkek çıkanlar ve kız çıkanlar belirtilerinizi yazında bende kafamda bişiler oluşturayım artık bende çok merak ediyorum 12+6 da gösterecekmi bakalım kendini bize.eşimde gelemicek bu sefer ikili test falan hepsi yalnız olcam gerçi kardeşimide götürücem yanımda ama genede yalnız hissedicem kendimi
2 li test sonuçlarım iyi çıktı şükür.Birde cinsiyeti belli olan arkadaşlar 2li kan testindeki hcgb
değeriniz kaç ? kız mı erkek mi anlaşılıyormus ondan.bende öğrenemedim .1 kızım var gönlümden oğlum olsun geçiyor hayırlısı
inşallah.dualarım kabul olur.
:)) geçmişi okumaya çalışıyodum, hemen bakayım cicilere
Valla canım ben hep tuzlu yiyorum normalde tatlı severim çikolatasız duramam hiç canım istemiyor..gerçi annem ben hiçbirinizde tatlı yememiştim diyor ki bi erkek kardeşimiz var.. Sanırım cinsiyet üzerinde ekşi tatlı pek geçerli bir yol gösterici değil
Canım değerimi hatırlamıyorum ama benim epey yüksekti.. Hatta ilk başta da yüksekti biz ikizmi acaba demiştik.. Kızlarda hcg nin daha yüksek olduğuyla ilgili bilinsl çalışmalar var hatta ben erkek derken eşim hcg ve bebeğin önde gitmesinden belli kesin kız diyordugerçi 12. Haftadan sobra hcg düşüşe geçiyor..
:)) geçmişi okumaya çalışıyodum, hemen bakayım cicilere
Valla canım ben hep tuzlu yiyorum normalde tatlı severim çikolatasız duramam hiç canım istemiyor..gerçi annem ben hiçbirinizde tatlı yememiştim diyor ki bi erkek kardeşimiz var.. Sanırım cinsiyet üzerinde ekşi tatlı pek geçerli bir yol gösterici değil
Canım değerimi hatırlamıyorum ama benim epey yüksekti.. Hatta ilk başta da yüksekti biz ikizmi acaba demiştik.. Kızlarda hcg nin daha yüksek olduğuyla ilgili bilinsl çalışmalar var hatta ben erkek derken eşim hcg ve bebeğin önde gitmesinden belli kesin kız diyordugerçi 12. Haftadan sobra hcg düşüşe geçiyor..
sözde ona uysun diye bayram sonrasına almıştık işteki bölümü değiştigene yalnızım gene ve ben maraştayım doktor kayseride eşim beni kayseride bırakacak artık bir haftada almya gelemez neyse artık idare edicem .seninkide zormuş canım ama tecrübeden biraz daha sakinsindir umarım ben çok panik halindeyim ilk olduğu için benim eşimde sadece bir kere gelebildi zaten:)
panik yapma gerek yok sağlıklı bi gebelikse sorun olmaz ben istanbuldayım hayırlı olsun bebeğinde canım bazen onların olmadığı daha iyi sıra beklemek falan onlara göre değil sabırlı olamıyorlr
saolun kızlar herkesin testi iyi çıkar in. Bu arada ben bebeğimin kıpırdamasını hissediyorum sanki.böyle kelebek çıırpıntısı gibi gaz hareketi gibi değil sizce erkenmi ?
hcgb 50 nin üzerindeyse kız altındaysa erkekmiş.forumda yazıyor .ama bazıları tutuyo demiş bazıları tutmuyo .Bende sadece merak ettim bu tez ne kadar doğru
selam annelerrrrr......şimdi size bir şarkı söylüyorummmmm dinleyinnn
oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiçkimseeee
işte ilan ediyorum herkeseee
ay ay ayyyyyyyy çok şükür dostlar
benim de artık bir pembişim varrrrr:))))))))))))
not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))
sosyolojiiiiiiiiiiiiiiiii gelmişşşşşşşşşşş hoş gelmiş bende seni merak ediyordum girmedin sanki kaç gündür yada ben görmedim nasılsın ?
Anaaaaaam ömrümü yediniz yaaaaNe çok yazmışsınız, oku oku bitmek bilmedi...
Test sonuçları iyi çıkan herkesin gözü aydın, cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim. Ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler....
Bilgilerinizi gönderirseniz liste düzenlemesi yapıcam yarın. Öptüm hepinizi....
gözün aydın canım hem testin için hemde tabiki prensesin içinnnn allah tamamına erdirsin
şuan yinede pipi farkıyla erkekler önde
hayırlı olsun tatlım.belirtilerin neydi peki.ben tatlı yiyemiyorum hiç çok tüylendim falan mesela.hep kız gbi geliyor ama içimdende küçücük bir his erkek mi acaba diyor.hep kızım diye seviyorum onu ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?