hoşgeldin neyse geç olsunda güç olmasın gelişin
neler aldın neler foto çekiip ekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
maşallah iyi almışsın neyse ya sonra verilir inş.
bbilimcigim ask olsunkebap lahmacun dunyanin neresinde yokki
turk varsa onlarda var
Sağol canım ama hormonlardan mıdır nedir çok kıskanıyorum
Yapmam lazım onu
Bim bam bom çok şükür dostlar. Artık benimde avatarım var
güzel olmuş bunu kutlamak lazım :124::119::119:
Eki Görüntüle 773403 Eki Görüntüle 773404
sanırım yatak odama böyle bişey almak zorunda kalacağımistediğim gibisini bulamıyorum
kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun.....gelecek bayramda bebişlerimizle olalım inşallah......yarın baslıyo iznim.şimdiden kutlayım dedim...bayramda antakyadayım..giremem nete büyük ihtimalle.öpüldünüz
aman dikkat et tatlımEhehehe ponponunu yirim ben onun :)
Yalnız bunlarla uğraşırken işten kovulmazsam iyidir.
2 haftadır izindeydim. Dün geldim. Her tarafım dosya dolu ben ise buradan ayrılamıyorum
kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun.....gelecek bayramda bebişlerimizle olalım inşallah......yarın baslıyo iznim.şimdiden kutlayım dedim...bayramda antakyadayım..giremem nete büyük ihtimalle.öpüldünüz
Geçmiş olsun adally. Arkadaşa sen mesaj atabilir misin doktorla ilgili baya yazdık görmeyebilir
İşle ilgili sorun mu vardı :26::26::26:
Bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum çok pahalıya mal olmazsa
Eki Görüntüle 773413
Bunun farklı farklı modelleri var nerde satılıyor bulamadım o yüzden özel yaptırcam sanırım.
Eki Görüntüle 773403 Eki Görüntüle 773404
sanırım yatak odama böyle bişey almak zorunda kalacağımistediğim gibisini bulamıyorum
çok güzellllllllllllllllllllllllllllarkadaşlar bahsettiğim model bu, daha sonra faklı şekillerde de kullanılıyor işi bitti gibi bir durum yok. :)
EBEVEYN YATAĞINA MONTE EDİLEBİLEN BABYBAY KARYOLA (İMPEKS) (BEYAZ, DOĞAL, KAHVE)
alışveriş yapmaya başlayanlar trendyolda çok güzel mevlüt kıyafetleri var bebeklere bakın biii
alışveriş yapmaya başlayanlar trendyolda çok güzel mevlüt kıyafetleri var bebeklere bakın biii
Kesh ke bizde olsa ben de internetden alish verish yapsam. Bizde boyle alish verish siteleri cok yok
sende daha güzellerini alırsın inşallah canım
e- bebekteki mevlüt kıyafetleri harika fakat cesaret edemiyorum ben henüz ona
çok şey almayayım yinede cinsiyet kesinleşmeden
burdakiler ucuzda baya ya eğer cinsiyetini bilsem bi denerdim duramazdım gerçi iii çıkmayabilirde ama denerdim eğer bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?