2014 Şubat Anneleri

Kızlarrr, ben de Zofer'le kendime geliyorum olabildiğince de az kullanmaya çalışsam da bir paketi bitirdim şimdiye kadar 6tablet..
Bu arada zofer 21 tl, bende sigortamdan aldım, muhtemelen aynı içerik. Ve o da maalesef kabız yapıyor hem de ne kabızlık
Gün aşırı ya da iki günde bir almaya çalışıyorum. Bir de zofer kusmamı engellese de ben öyle musmutlu olamıyorum onunla, tansiyonumu da düşürüyor. Yine de ilaca şükrettiğim zamanlar olmadı değil.
Kusmaktan çok yoruldum çok

Güle gle giy, ben de kendime yeni birşeyler aldım rahatladım. Kızıma hamileliğimdeki giysilerimi dağıtmıştım sağa sola, o zamanlar 2.ye niyetimiz yoktu bir anda kararlar değişti, ama yine birşeyler kalmış tabi ama onlar daha çok kışlık. İşin ilginci ben zayıfladım hem de 4 kilo ama yine de karın kısmı sıktığı için pantolon ve eteklerimin hiç biri olmuyordu, işte de tayt mayt olmuyor tabi . C&A ve LCW'den uygun fiyata bi askılı, bi kısa kollu taşlı maşlı kot elbise, bi siyah, bi kot pant aldım. Bu arada Palladium'da GeBe' de indirim vardı %50, bir etek beğendim orada da ama bedeni yoktu, bir de harika bi pembe elbise vardı..Gerek yok diyip almadım. Sonrada bir düğün davetiyesi geldi...Aklımda kalan o pembe elbiseyi alabilirim tabi kaldıysa

Herkese iyi bayramlar bu arada, keyifler iyidir umarım.
Bende geçen hafta gittim en son doktor muayenesine, bulantı ve kusmalarım için dayan dedi yine, az kaldı dedi doktorum kabızlık şikayetime de ilaç vermedi (keşke ısrar etseydim ) bol su iç, meyva ye sorun olmaz dedi de ah mümkündü sanki öyle bol su içmek..Bir de extra hareketsizim..
Kabızlıktan ne çektim kızlar ya hala da çekiyorum, geçen gün az kalsın zehirleniyordum şok geçirdim, titrredim tuvaletten çıkamadım sonra bayılacak gibi oldum Allahtan annemlerin yanındayım, iyi ki de izin almışım..yoksa iş yerinde rezil rüsva olurdum :26:kesin düşer bayılırdım o halde! ya da ambulansla beni götürürlerdi.
Ben bunca zaman o kadar az tuvalete çıkmıştım ki...hep az yiyorum normal diyordum...Meğer onca zaman yine de içimde birikmiş, annem uğraştı benle saatlerce anlatamıyorum da daha fazla, anlatmayım da zaten neyse annem bana tuvalette zeytinyağları içirdi ..ettii...neuse kurtuldum ama 3 gündür yine bi aktivitem yok. Bulantıi çin zofer içiyorum, o yapıyor. Onu içmesem kusmaktan helak oluyorum. Valla çok kötüydüm kızlar hüngür hüngür ağladım, annem de üzüldü tuvalette duygusal dakikalar yaaşdık ..tövbe tövbeee
Yavrumu da çok ihmal ediyorum ah ah Allahım eski gücüme kavuşayım bi an önce..
Kusmalarım geçsin diye bekliyorum, var mı hala kusması olan?
Ha bu arada doktor bana tarih olarak 2 Mart verdi!!! A haaa ben şimdi Mart annelerine mi karışacağım

cnm doktor değilim ama sabahki bulantın zaten herşein bebek adına yolunda olduğunu gösteriyor. bir de çok karın, kasık ağrın filan da yok bence dert etme çok kendine, ya da arayabilirsen doktorunu ara bi için rahatlsın

Kızlarr heryer indirime girmiş ben de bebişe bişeyler almak istiyorum gerçi çok erken ama.. Deneyimli anneler yaz sezonundan hangi beden almak gerekir 3-6 mı 6-9 mu, adana nisanda ısınıyor ama yine de bilemedimm..

Çok geçmiş olsun kabızlıkta çok zor Benim 11. haftada azalmaya başladı en azından gün içinde bulantım olmuyor sadece sabahları çıkarıyorum sonra rahatım gün içinde.Bence sen burda kal mart anneleri sana göre çok geriden gelir. Senden önce gidenleri takip edip ne yapacağını bilmek daha iyi olur

Kızlarr heryer indirime girmiş ben de bebişe bişeyler almak istiyorum gerçi çok erken ama.. Deneyimli anneler yaz sezonundan hangi beden almak gerekir 3-6 mı 6-9 mu, adana nisanda ısınıyor ama yine de bilemedimm..

Adana da hava erken ısınır geç soğur bilemedim bende şimdi. 3-6 yeter gibi sanki. Zaten normalde de büyük oluyor biraz.

anammm kimse yok yaw valla zofran çok etkili ilaçmış daha içmeden etki etti:) bulantılarım kesildi.rabbim bir daha dara koymasın beni yaaa hiç beslenemedim hala süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum ama napiim artık biraz balık yemeye başlarım....kabız arkadaşlarım noolur doktordan ilaç isteyin çok zor bir durum,bebeğe de zararı var diye biliyorum....hem o kadar ilaç alıyoruz ve vucudumuzdan bir şekilde çıkması lazım düşünün içimizde kalıyor, olmadı lavman yapın kendinize off offf çok zor Allah yaşatmasın...ben de çekiyorum çünkü sizin kadar olmasa da....doktorum kız dedi ama ya 16.haftada pipi görürse ühüüüüüüüüü ama ben kızımmm diye seviyorum karnımıııı aksi halde bebeğin psikolojisini bozmuş olcam:)

nbr yavyummmmmmmmmmm

:)) bence kız o annesi merak etme.. Geçmiş oldun canım bende de ne süt ne balık var et yemeyr yeni başladım.. Kızlarda daha çok bulantı oluyo sanki yaw.. Bizde istanbula gidemedik bu bayram.. Adana da bomboş hem de 36 derece.. Otur otur sıkıldı. Akşam kocamı kandırırsam azcuk hava almak istiyorumm..

bütün belirtilerimde geri geldi sağol canım:)

Kızlar 12+4 deyim ve ikinci gebeliğim çok açıkca şunu söylemek istiyorum kim ne derse desin doktorlar bilim adamları hatta tüm dünya aksini idaa etsede ben adım kadar eminimki ben şuan bebeğimin hareketini hissediyorummm aksini idaa edenin alnını karışlarım hem diyorum ya ikinci gebelik bebek hareketinin hissini biliyorum anlamazmıyım yahu tekmelio işteee.... İkinci gebelikte daha erken hissedilirmiş hem .. Çikolata yiyip yüz üstü yattım tepinio işteee... :)))))

uzuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba hamişler nasıl gidiyor hamilelik 2li testleri yaptırdınız mı cinsiyeti belli olan var mı biz iyiyiz çok şükür cinsiyeti belliydi ama dr söylemedi başka bir dr a gitmiştik tatilde olduğumuz için kurallar gereği 4 aydqan önce söyleyemezmiş umarım sizlerde iyisinizdir

herkese hayırlı bayramlar bu bayram biraz zor geçecek ama seneye inşallah güzel bir bayram olur.....

canim benim, benim hapin miligrami mi az acaba? 4 mg tanesi. gunde 4 taneye kadar alabiliyosun, benim de bir kutu bitti ama bi kutunun icinde 30 tane vardi. bugun son hapi aldim, yarin da eczaneden yeni kutuyu alicas. obur turlu ben cok sallaniyorum ya hicbir is yapamiyorum malesef

cinsiyeti sanırım görülüyor ama söylemiyor doktorlar , benim içime sanki kız gibi doğuyor hayırlısı tabi.Ense kalınlığı , uzuv kontrolü yaptırdık çok şükür herşey yolunda.2li test için kan verdim pazartesi günü çıkacak sonuç.

arkadaşım doktorlar annelerin hissiyatını anlamıyor gibi geliyor bana. gerçi ben doktoruma söylemedim o da bana bişey demedi fakat hep okuyorum hissedilmez diye.ben şu an 12+4 oldum ve bir haftadır özellikle tatlı veya yemek sonrasında kasık bölgemde seyirmeler hissediyorum.kimse kusura bakmasında bağırsak hareketini ayırt edebiliriz herhalde 30 yıllık bağırsağımızın hareketini bilmeyecek halimiz yok benim hiç böyle bi seyirmem olmadı hayatım boyunca :) yalnız şöyle bir durum var benim doktorum hep sağdan veya ortaya yakın yerden bakıyor benim hem sağ hem sol tarafımda seyirme oluyor bu normal mi yoksa sol tarafımda bi bebek daha mı var:) ikiz olup da şu ana kadar görmemiş olabilir miyiz çünkü sol tarafa hiç bakmıyor olsa görür müydü nedir anlamadım :)

Dimi amaaaaa... :))) boşuna dememişler bana doktor deil damdan düşeni bulun die:) bu arada çok hoşsun doğumda bi bakıomuşsun ikiz:))) yok canım olurmu ilk muaynede iki yumurtayıda kontrol edio hatta bende bebek sağda solda kist var dedi...de bu bebek yavaş yavaş ortalara gelmio mu hep sağda kalcak hali yok. :)

merhaba canım, ben de kesin olmamakla beraber bir küçük adam bekliyorum zorla şükran hanımdan laf aldım, o da pek söyleme taraftarı değildi.. bakalım 3 hafta sonra kesinleşir herhalde.. down sendromu ile ilgili testleri yaptırmıyorum ben.. umarım sende de hersey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…