Dimi amaaaaa... :))) boşuna dememişler bana doktor deil damdan düşeni bulun die:) bu arada çok hoşsun doğumda bi bakıomuşsun ikiz:))) yok canım olurmu ilk muaynede iki yumurtayıda kontrol edio hatta bende bebek sağda solda kist var dedi...de bu bebek yavaş yavaş ortalara gelmio mu hep sağda kalcak hali yok. :)
ben 11 haftalığım, ben de kesinlikle hissediyorum, hissetkçe çok mutlu oluyorum
ben de hic bi sey hissetmiyorumya ben hiçbirşey hissetmiyorum ama:26:
hosgeldin canim, cok sukur elhamdulillah iyiyiz. gecmis olsun sana da ins gecmistir bulantilarin, 5 kilo cok vermissin, ama toparlarsin merak etme zaten ilk 3 ayi pek saymiyolar. alisveris yapmayi ben de istyrm ama henuz bi sey almadik kuzucuga, ins haftaya cuma randevu var ondan sonar belkim bi seyler alirizselam herkeseee, zorlu bir bulantı savaşından yeni yeni çıkıyorum. face sayfasına ara ara uğrasamda buraya pek giremedim. çok çok gergin ve bulantı dolu bir aydı 5 kilo verdim bu süreçte. yeni yeni toparlanıyorum. bebeğimi görmeye pazartesi gidicem bakalım cinsiyet konusunda bizde ihtimal alabilecekmiyiz :) alışveriş yapmak için kendimi zor tutuyorum. Sizler nasılsınız sayfalar çok ilerlediği için okuyamadım. umarım herşey yolundadır. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum..
Günaydınlar
Bugünde kimse olmıcak sanırım
İyi sayılırım sgun sen nasılsın
Bende iyi sayılırım bulantılarım biraz hafifledi sanırım geçicek zamanla ona mutluyum
günaydın tatlışlarr
bu hafta bildiğiniz göbeğim çıktı yahu
bayrama göbekli girdüm
Günaydınnn :) bende de aynı şey var bir haftadır göbek çıkıyor. lierac aldım kullanmaya başladım dün. kokusunu pek sevmedim ama umarım işe yarar :)
nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor bayramınız.biz arife akşamından kayınvalidemlere gittik dün akşam döndük. eşim dün itiraf etti ilk evlendiğimiz zaman kendi evimize alışamamıştım annemlerin evde çok kalmak istiyordum dedi. şimdi bir an önce eve dönmek istiyorum sıkılıyorum orada dedi:) Allah'ım bana bu günleri gösterdin ya daha ne isterim:)
Kızlaaarrrrr herkese merhaba :) öpüyorum hepinizi :) size bir sorum olacak . Günlük kaç lt su tüketiyosunuz. Ben gün içinde şişemi yanımdan ayırmıyorum ve çok şükür 2 lt su içmeye alıştım iyice:) ki ben su içmeyi unutan birisiydim :) :) :) ayrıca kabızda olmuyorum acep bundandan mıdır diye de merak ettim :)
merhaba kızlar bayramınız kutlu olsun.benimde göbeğim çıktı biraz.Ben denize girdim bayramda acaba zararlımıdır nette araştırdım girilir yazıyordu ben yine girmek istemedim pek ama eşim olmaz bişey dedi o soktu denizde.sizce zararlımı.birde bikinilerle çok komik duruyor göbeğim sarkıyor ama çok hoşuma gidiyor karnımın büyümesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?