2014 Şubat Anneleri

hehe ne biliyim ya çok huylanıyorum zaten ilk günden beri sol kasığımda hep sızılar vardı.şimdi de seyiriyor. bir de karnım çok hızlı büyüyor tövbe estağfurullah :)

selam herkeseee , zorlu bir bulantı savaşından yeni yeni çıkıyorum. face sayfasına ara ara uğrasamda buraya pek giremedim. çok çok gergin ve bulantı dolu bir aydı 5 kilo verdim bu süreçte. yeni yeni toparlanıyorum. bebeğimi görmeye pazartesi gidicem bakalım cinsiyet konusunda bizde ihtimal alabilecekmiyiz :) alışveriş yapmak için kendimi zor tutuyorum. Sizler nasılsınız sayfalar çok ilerlediği için okuyamadım. umarım herşey yolundadır. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum..

ya ben hiçbirşey hissetmiyorum ama:26:
ben de hic bi sey hissetmiyorum ama ben birazbalik etli ve de hamilelik oncesi de gobekli biriyim, bebek orda arkada bi yerde kaldiysa nasi hissedeyim ki diyorum kendime. daha cok var sanirim benim hissetmeme.

hosgeldin canim, cok sukur elhamdulillah iyiyiz. gecmis olsun sana da ins gecmistir bulantilarin, 5 kilo cok vermissin, ama toparlarsin merak etme zaten ilk 3 ayi pek saymiyolar. alisveris yapmayi ben de istyrm ama henuz bi sey almadik kuzucuga, ins haftaya cuma randevu var ondan sonar belkim bi seyler aliriz

Günaydın der saygı ve sevgilerimi hepinize yollar çok çok öper ve giderim seviyorum sizi canlarım

günaydın tatlışlarr

bu hafta bildiğiniz göbeğim çıktı yahu
bayrama göbekli girdüm

günaydın tatlışlarr

bu hafta bildiğiniz göbeğim çıktı yahu
bayrama göbekli girdüm

Günaydınnn :) bende de aynı şey var bir haftadır göbek çıkıyor. lierac aldım kullanmaya başladım dün. kokusunu pek sevmedim ama umarım işe yarar :)
nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor bayramınız.biz arife akşamından kayınvalidemlere gittik dün akşam döndük. eşim dün itiraf etti ilk evlendiğimiz zaman kendi evimize alışamamıştım annemlerin evde çok kalmak istiyordum dedi. şimdi bir an önce eve dönmek istiyorum sıkılıyorum orada dedi:) Allah'ım bana bu günleri gösterdin ya daha ne isterim:)

Kızlaaarrrrr herkese merhaba :) öpüyorum hepinizi :) size bir sorum olacak . Günlük kaç lt su tüketiyosunuz. Ben gün içinde şişemi yanımdan ayırmıyorum ve çok şükür 2 lt su içmeye alıştım iyice:) ki ben su içmeyi unutan birisiydim :) :) :) ayrıca kabızda olmuyorum acep bundandan mıdır diye de merak ettim :)

ilk gün bayram ziyerti dünde gezmedeydik işte:)
bugün şimdilik evdeyiz
lierac bende aldım kokusu az bişey var garip
jel gibi ben daha krem formu isterdim
ama sürmeyi genelde unutuom umarım çatlamayız
ee artık 3 yıllık evlisiniz sıkılmasın evinizden

valla aklıma geldikçe mutfağğa gittikçe içiyorum hiç ölçmedim nekadar içtiğimi
ama kabızlığın bence alakası yok
ben hamile kalmadan da kabızdım hala da kabızım
magnezyumu arttırıyorum kabız olunac
suymuş kuru kayısıymış hiç etki etmio

valla aklıma geldikçe mutfağğa gittikçe içiyorum hiç ölçmedim nekadar içtiğimi
ama kabızlığın bence alakası yok
ben hamile kalmadan da kabızdım hala da kabızım
magnezyumu arttırıyorum kabız olunac
suymuş kuru kayısıymış hiç etki etmio[/B][/QUOTE]

Hııımmmm anladım canım.Zaten benim tek dikkat ettiğim şey SU diğer şeyleri hala düzene sokamadım bir türlü

Merhaba kızlar bayram dolayısıyla pek kimsecikler yok heralde burralarda..
Ben de Sivas'dayım k.validemgilde,Buraya gelmeden Ankara'ya annemlere uğramıştık ordan 3 tunik 2 hamile pantolonu aldım burdan da 2 elbise alırım uzun süre beni idare eder bunlar diyorum..
Bebeğime daha birşey almadım...
Elbiseleri giyince gerçekten normal elbiselerimin artık sıktığını anladım zaten karnım da çıktı annem de farketti 15 gün içerisinde nasıl çıkmış öyle karnın dedi..
Bakalım ben daha birşey hissetmiyorum sadece bebeğin olduğu taraf sert oluyor orda olduğunu anlıyorum bir an önce hissetmek istiyorum
30un dada kardeşimin düğünü var kara kara ne giyeceğimi düşünüyorum

merhaba kızlar bayramınız kutlu olsun.benimde göbeğim çıktı biraz.Ben denize girdim bayramda acaba zararlımıdır nette araştırdım girilir yazıyordu ben yine girmek istemedim pek ama eşim olmaz bişey dedi o soktu denizde.sizce zararlımı.birde bikinilerle çok komik duruyor göbeğim sarkıyor ama çok hoşuma gidiyor karnımın büyümesi.

canım iyiki de girmişsin keşke daha çok girseydin denizin hiç bir zararı yok.ama doktor bana havuzu yasakladı.denize istediğin kadar girebilirsin ama havuza girme dedi.çünkü havuzların suyu bütün sezon değişmiyor bakteri yuvası. tabi rengi güzelleşsin diye de klor ve asit ekleniyor bu sebeple zararlı.Hiç korkma bişey olmaz:)evet bikiniler olmuyor bana da göğüslerim sığmıyor taşıyor:) göbeğim de ortadan çıkıyor hehe boşver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…