Gözün Aydın tombikkuş:)) eee herkesin kendi evi... Bebeğinin cinsiyeti belli mi?
Bir de yatış pozisyonu sizce nasıl olmalı.yan yatmakmı sırt üstü yatmakmı doğru acaba.Ben genelde yan yatıyorum ama yana sarkıyor sanki rahatsız olcak gibi geliyor.Sırt üstü yatıncadakarnım geriliyor alanı daralcak gibi düşünüyorum
bebekler sırt üstü yatışı hiç sevmezmiş o şekilde daha az kan ve oksijen taşınıyor.sol tarafa doğru yatın diyolar merak etmeyin sarkıyor tabi göbüşler ne tarafa dönersek o tarafa doğru:) ama sarkmaktan bişey olmaz zaten yakın zamanda hamile yastığı falan alır göbüşlerin altına koyarız öyle daha rahat yatılır :)
selam hatunlar,hava çok sıcak yaa güya sevinmiştim bu bayram gezeriz diye....eşimin babasının külüstür arabası da bizde oh dedim daha rahat gezeriz ama araba hararet yaptı:))))))))))))) ben de havayı aldım böylece:))) gerçi isterse son model olsun hava sıcak menapozlu kadınlar gibiyim siz de böyle misiniz???
Bende çok sıcaklıyorum
acıktım ama sıcaktan birşey yiyesim gelmiyorsen nasılsın bu arada,nasıl gidiyor hamilelik????
Fena değilim laurana. Bayramdan önce dra gittim aile hastanesine ikili test yaptırdım ense kalınlığı ve burun kemiği güzel çıktı ama kan sonucunu almadım henüz. Sabahları çıkarıyorum sadece sonra gün boyunca rahatım. Mecbur olmasam yemek yemicem bende. Sen nasılsın sen nisa hastanesine gidiyordun değilmi nasıl memnun musun sen. En son aile hastanesine gittim doktoru çok beğendim bir de doğum fiyatlarını öğreneyim dedim 2500 tl normal 3200 sezeryan dedilerBaşka hastane arayışlarına girdim yine
ben en son geçtiğimiz salı gittim kan sonuçlarını almak için şükür iyi dedi...sonra bulantı ilacı istedim doktordan ama içmedim çünkü pat diye kesildi sanki yaa hala inanamıyorum....demek ki bitebiliyormuş hakkaten:) nisaya gidiyorum güzelim memnunum doktorumdan da ama doğum fiyatlarını sormadım erken diye....ocak 2013 fiyatına göre normal 600 sezeryan 1500 dü....yani çok yükseleceğini düşünmüyorum....meltem hastanesi var soğanlıda orası ucuz ama bana ters diye nisaya gidiyorum,sen nerde oturuyorsun güzelim?
Aman iyi olsun sağlıklı doğsunlar inşallah.Geçsin artık bulantılar yaBulantı ilacıda kabız yapıyormuş sanırım bulantıyı yeğlerim kabızlığa poff Çok karasız kaldım hastane konusunda gerçekten Ben güneşlideyim kuzum
ayy çok yakınız yaaa nisayı tavsiye ederim o zaman güzelim ama kendi doktorumu gerçi tavsiye edilen 3 doktor daha var ama hastası çok...benim doktorum o kadar yoğun değil bir de randevulu çalıştığı için hiç beklemiyorum....istersen adını söyleyeyim sana ya da istersen birlikte gidelim bir gün sen bilirsin:)
Selam kızlar nasılsınız..bişey sorucam dün gece uykumda sol tarafıma dönerken sağ kasığıma kramp girdi ah diye bağırdım resmen sonra geçti..şimdide bikaç saattir sağ kasığım ağrıyo nedendir sizce?varmı sizde de böyle ağrılar?
İsmi ne birde onu deneyimLaurana sence özel hastaneler de pazarlık yapılır mı
adı fatma ersan güzelim ama gidince mutlaka haber ver bana beğenmediysen de söyle....ssklıya muayene 35tl bilgin olsun....ayy bilmiyorumki güzelim yaaa ama bence yapılmazmış gibi geliyor hani belki özel muayenede bir doktora gitsen yapılırda hastaneyle yapılmaz sanki haaa ama bir tanıdık varsa anca indirim yaparlar...
Gidersem mutlaka bilgilendiririm seni lauranacım. Bir arkadaş pazarlıklı fiyatları oluyor özel hastanelerin demişti bende denicem bakalım
Bazen oluyor pericim. Doktorum normal demişti ani hareketinden dolayı olmuştur belki :26::26::26:
Selam kızlar nasılsınız..bişey sorucam dün gece uykumda sol tarafıma dönerken sağ kasığıma kramp girdi ah diye bağırdım resmen sonra geçti..şimdide bikaç saattir sağ kasığım ağrıyo nedendir sizce?varmı sizde de böyle ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?