2014 Şubat Anneleri

Bende

Bende gelirim Ben istanbula iş için geldim 2006 da.Onun öncesinde kayserideydim arkadaşlarımın hepsi kayseride kaldı burda doru düzgün arkadaşım yok olanlarda hep işten.O yüzden elimden geldiğince arkadaş olmaya çalışıyorum

Hamilelikle ilgili bana gelen tek yorum popomun büyümüş olduğu Benimde annemden geldi bu yorum ama artık işyrindekiler farketmeye başladı müdürüm ve iş arkadaşım yanımdaki stajyere çok klo aldığımı söylemişler.Aslında kilom aynı ama karnım şişti sanırım ve popom hakikaen büyüdü bende hissediyorum

neee sen 87 kilo musun? yok artık şaka yapıyorsun...ben seni benim gibi biri olarak düşünüyordum:) 1.70 boylarında 58 kg felan:))) nasıl düşündüysem bunu ya da bunu bana ne düşündürdü bilemiyorum:)))))

kronikk sen kendinden bahseder misin nasıl birisin? kaç kilosun sarışın mısın? benim resmim syf 1009 da biliyorsunuz:)))

Popo büyüsün canım ya iyidir popo göğüs büyümesi az seksilik verir

benim bacaklarım ve popom zayıfladı hatta ama 4 kg verdim ben...bir tek göğüslerim büyüdü 90 takıyorum artık hem de süngersiz:)) çok güzel görünüyorlar:)))))

Foto ekleyip silcem hemen

Yok kız şaka yapmıyorum kısa bodur top gibi birşeyim ben yuvarlasan burdan eyübe kadar inerim ama kimse dış görünüşümden kiloma inanamazdı yıllarca voleybol oynayıp kasları genişletip üstüne kilo alınca vücut iri oluyor
Ama ben şikayetçi değilim zira benim herif te hulktan hallice
Baskül ailesiyiz biz.Doğumdan sonraya kısmet artık nasipse vermeye niyetliyim ama hayırlısı

ayy şaşırdım kıs adally valla:)) ama göstermediğine inanırım çünkü arkadaşım 80 kg ama benden sadece 5 kilo fasla gibi duruyor ne güzel etiniz sıkı demekki:))) kroniikkkk bekliyorum canım ben görmeden silme:))

Arada böyle biz eti sıkılar gibisi çıkıyor işte naparsın 90 bedenim

Kronikçim kızma ama bakışında bi muziplik yok değil hani her an bi ekşın yaratabilirmiş gibisin

ne zamanki halin bu canım???? maşallah boylu poslusun sen de hem tam benim tahmin ettiğim gibi çıktın nasıl tahmin ettin deme acaip bir hayal dünyam var:))))))))) maşallah güzel arkadaşım:)

Merhaba kızlar,
Birkaç gündür giremiyordum. Bayram telaşı. Dün hafif lekelenme oldu. Bugün doktora gittik. Hiçbir yerrde doktor bulamadık, en son bi devlet hastanesinin acilinde bulduk. Ultrasonla baktı, bebeğin canlı dedi. Progestan verdi. Bi daha kanaman olursa yatış vercez dedi. eve geldim tekrar oldu lekelenme.
Dua edin bize

Kronikçim kızma ama bakışında bi muziplik yok değil hani her an bi ekşın yaratabilirmiş gibisin

yaa sen de koysana adally hemen sil sonra benimkiler baki bu topicte:) yahu ne meraklıyım ben....zaten başıma hep bu meraktan geldi ne geldiysee....okulda öğretmenken bile merakın yüzünden müdürün bir öğretmenle birlikte olduğu kuşkusuna kapıldım meraktan ufak çaplı kulak kabartmalarım oldu ama sonunda olan bana oldu o kızın ders programını güzelleştirip benimkini bok ettiler:)))) sonra da siz ayrım yapıyorsunuz efendim ben anlıyorum artık sebebini diyince kavga kıyamet:))) tutsana dilini sananeee adamın uçkur bekçisimisin karısı düşünsün ama yookkk illa bildiğimi öğrendiğindeki suratının ifadesini görcem merak ediyorum çünkü:))))))))

Bu bekarken çekindiğim foto.Göbeğimi içime çekmiştim ondan öle çıkmışımdır

ne zamanki halin bu canım???? maşallah boylu poslusun sen de hem tam benim tahmin ettiğim gibi çıktın nasıl tahmin ettin deme acaip bir hayal dünyam var:))))))))) maşallah güzel arkadaşım:)

Laurana hayal dünyanın berbat olduğu anlaşıldı.Boylu poslu dediğin kız 1,60 boyunda Bu iki sene önceki halim şu an sadece saçlarım koyu kahve o kadar

Hakkında hayırlısı olsun prolet.Açık mı rengi kanamanın :26::26:

Sen çok yaşa emi güldürdün beni ya.

Değil. adetin son günü gibi. koyu kahverengiye yakın. çok fazla değil ama korkutuyor.

prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....

kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....

adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…