- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Ben hazırım
hahaha aklın fikrin mamada yaa:))) gerçi benim gibi libidoda olmasından iyidir en azından tatmin olma durumun daha kolay:))))))))))) şu bayram geçsin topic kalabalık olsun söyleyelim herkesin haberi olsun buluşalım orta bir yerde ozaman böylee foto çektirelim bol bol özeti gibi olacak ama gibisi fazla resmen özeniyorum böyle kıs kısa fotosu olanlara çünkü benim hiç yok(((( bakalım kaç kişi gelecek?? valla ben 1 kişi gelecek olsa bile gelirim ne söz verdiysem o....hem çok merak ediyorum şu göbüşlerinizi çünkü benim hamile olduğumu duyan şaşırıyor yokmuş karnım hiç bir de güzelleşmemişim değişmemişim hatta solmuşum:)))))))
Tabi kiiii sen de benim gibi 87 kiloyla hamile kalsan senin de aklın fikrin mama da olurdu bi kere kuzum
Benim karnım yanlara yayılmış yüzüm lekelenmiş gözlerimin feri gitmiş sürekli şiştim diyormuşum aşermiyormuşum ve midem bulanmıyormuş.Bunları beni bayadır görmeyen annem söylüyor
Tabi kiiii sen de benim gibi 87 kiloyla hamile kalsan senin de aklın fikrin mama da olurdu bi kere kuzum
Benim karnım yanlara yayılmış yüzüm lekelenmiş gözlerimin feri gitmiş sürekli şiştim diyormuşum aşermiyormuşum ve midem bulanmıyormuş.Bunları beni bayadır görmeyen annem söylüyor
Hamilelikle ilgili bana gelen tek yorum popomun büyümüş olduğuBenimde annemden geldi bu yorum ama artık işyrindekiler farketmeye başladı müdürüm ve iş arkadaşım yanımdaki stajyere çok klo aldığımı söylemişler.Aslında kilom aynı ama karnım şişti sanırım ve popom hakikaen büyüdü bende hissediyorum
Hamilelikle ilgili bana gelen tek yorum popomun büyümüş olduğuBenimde annemden geldi bu yorum ama artık işyrindekiler farketmeye başladı müdürüm ve iş arkadaşım yanımdaki stajyere çok klo aldığımı söylemişler.Aslında kilom aynı ama karnım şişti sanırım ve popom hakikaen büyüdü bende hissediyorum
neee sen 87 kilo musun? yok artık şaka yapıyorsun...ben seni benim gibi biri olarak düşünüyordum:) 1.70 boylarında 58 kg felan:))) nasıl düşündüysem bunu ya da bunu bana ne düşündürdü bilemiyorum:)))))
kronikk sen kendinden bahseder misin nasıl birisin? kaç kilosun sarışın mısın? benim resmim syf 1009 da biliyorsunuz:)))
neee sen 87 kilo musun? yok artık şaka yapıyorsun...ben seni benim gibi biri olarak düşünüyordum:) 1.70 boylarında 58 kg felan:))) nasıl düşündüysem bunu ya da bunu bana ne düşündürdü bilemiyorum:)))))
kronikk sen kendinden bahseder misin nasıl birisin? kaç kilosun sarışın mısın? benim resmim syf 1009 da biliyorsunuz:)))
ayy şaşırdım kıs adally valla:)) ama göstermediğine inanırım çünkü arkadaşım 80 kg ama benden sadece 5 kilo fasla gibi duruyor ne güzel etiniz sıkı demekki:))) kroniikkkk bekliyorum canım ben görmeden silme:))
Arada böyle biz eti sıkılar gibisi çıkıyor işte naparsın 90 bedenim
Kronikçim kızma ama bakışında bi muziplik yok değil hani her an bi ekşın yaratabilirmiş gibisin
Arada böyle biz eti sıkılar gibisi çıkıyor işte naparsın 90 bedenim
Kronikçim kızma ama bakışında bi muziplik yok değil hani her an bi ekşın yaratabilirmiş gibisin
ne zamanki halin bu canım???? maşallah boylu poslusun sen de hem tam benim tahmin ettiğim gibi çıktın nasıl tahmin ettin deme acaip bir hayal dünyam var:))))))))) maşallah güzel arkadaşım:)
Merhaba kızlar,
Birkaç gündür giremiyordum. Bayram telaşı. Dün hafif lekelenme oldu. Bugün doktora gittik. Hiçbir yerrde doktor bulamadık, en son bi devlet hastanesinin acilinde bulduk. Ultrasonla baktı, bebeğin canlı dedi. Progestan verdi. Bi daha kanaman olursa yatış vercez dedi. eve geldim tekrar oldu lekelenme.
Dua edin bize
yaa sen de koysana adally hemen sil sonra benimkiler baki bu topicte:) yahu ne meraklıyım ben....zaten başıma hep bu meraktan geldi ne geldiysee....okulda öğretmenken bile merakın yüzünden müdürün bir öğretmenle birlikte olduğu kuşkusuna kapıldım meraktan ufak çaplı kulak kabartmalarım oldu ama sonunda olan bana oldu o kızın ders programını güzelleştirip benimkini bok ettiler:)))) sonra da siz ayrım yapıyorsunuz efendim ben anlıyorum artık sebebini diyince kavga kıyamet:))) tutsana dilini sananeee adamın uçkur bekçisimisin karısı düşünsün ama yookkk illa bildiğimi öğrendiğindeki suratının ifadesini görcem merak ediyorum çünkü:))))))))
Bu bekarken çekindiğim foto.Göbeğimi içime çekmiştim ondan öle çıkmışımdır
Laurana hayal dünyanın berbat olduğu anlaşıldı.Boylu poslu dediğin kız 1,60 boyundaBu iki sene önceki halim şu an sadece saçlarım koyu kahve o kadar
Hakkında hayırlısı olsun prolet.Açık mı rengi kanamanın :26::26:
Değil. adetin son günü gibi. koyu kahverengiye yakın. çok fazla değil ama korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?