2014 Şubat Anneleri

Kocamın sülalesinden nefret ediyorummmmm hepsinden küçük büyük hepsinden nefrettttt ediyoruuuuuuummmmmmmmmmm nefrettttttttt ediyoruuuummmmmmmmmm...... Ooohhhhhh be biraz rahatladım:)

Çok geçmiş olsun canim kahverengiyse korkma ben de de oldu progestani vajinal yoldan kullanip uzanirsan hemen kesilir denemeni tavsiye ederim.

canım bence telaş yapma sarı akıntı gayet normal önemli olan pembe yada kahverengi akıntı gelmesin. ilk üç aydan sonra düşük yapma riski %1.inşallah bişey olmaz içini ferah tut

Canım valla bizim sülalenin son çocukları hep sezeryan, çok şükür hiç bir problem olmadı, ertesi gün ayağa kalktılar, normal doğum yapan arkadaşlarımda daha çok problem çıktı.. Ben de herşey yolunda giderse sezeryan istiyorum..ablamlar o kadar rahat atlattılarki onları gördükten sonra normal düşünmüyorum.. Tabi komplikasyon her ikisinde de olabilir Allah korusun.. Doğum biraz kısmet şans..ve dr çok önemli.. Dr sezeryanda içeriyi güzel temizlemezse, anestezi dr dozu iyi ayarlamazsa, anne doğumdan sonra yürümezse vs problem olabiliyor tabi..

Kocamın sülalesinden nefret ediyorummmmm hepsinden küçük büyük hepsinden nefrettttt ediyoruuuuuuummmmmmmmmmm nefrettttttttt ediyoruuuummmmmmmmmm...... Ooohhhhhh be biraz rahatladım:)

:))) ohh ne güzel, ben bayramın işk günü kaynanamla diyoluğumu yaDım burda oku mutlaka

Sarı akıntı idrar yolu intihabı olabilir canım endişe etme hamilelikte oluyor hep.. Bol su iç.. Dr una söyle idrar tahlili ve kültürü isticek..

ay dün kocamla evde film izlyek dedik
adam bana dabbe izletti
tamam korkunç değil ama işte konusu itibariyle insan kıllanıo
gece uykumdan çişe kalkamadım yahu
yoksam 3 kez kalmıştım
söylicem bana bi daha 3 harfli 5 harfli şeylerin filmlerini izletmesin

günaydddın>:))
gene bir sen bir ben bir de bebeişlerimiz

yaa kim nerde buluşuo

Günaydın lepi... Topiğin sabahçıları biziz sanırım Laurana,ben ve superisi çok yakın oturuyormuşuz bir gün buluşalım dedik. İstanbulda oturanlarda gelir belki pazartesi duyurucaz bakalım katılmak isteyen olursa buluşucaz

Ay bu durum bende de oluyor çok
İnanılmaz zevk alıyorum gerilim,korku filmlerinden ve kitaplarından. Ama bittikten sonra hep aklıma geliyor ordaki varlıklar yaratıklar hep arkamda beni izliyorlarmış gibi hissediyorum

siz bana uzaksınız zannımca
ben anadoludayım
amaa belki cevahir neyim olursa bir de günü uygun olursa gelirim belkim
h. içi olur muki
neyse siz konuşun size uyan olsun ben de bakarım duruma

Ay bu durum bende de oluyor çok
İnanılmaz zevk alıyorum gerilim,korku filmlerinden ve kitaplarından. Ama bittikten sonra hep aklıma geliyor ordaki varlıklar yaratıklar hep arkamda beni izliyorlarmış gibi hissediyorum

ben de seviyorum
hamie olmasam okey de
şimdi hamileyiz Allah korusun korkarım bişi olur
gece psikopat oldum ses gelio bakıom gölge görür gibi oluom bakıom
bi ara aklıma kocamı uyandırıp çişe gitmek geldi
gene uykuya dalmışım
rüyamda zaten bi garipti koştum durdum hamiş hamiş
saçma bi geceydi hep bu sıcaklardan

kronik kız hayalet gibi geziyorsun:)
altta 2 üye dio tek görünüyorum
kesin diğeri sensin bi pembiş kürkümüz olamadı ki bizde gizlenek:)
ben şimdi çıkıyorum kocamı rahatsız etcem
sonra gene gelirim

siz bana uzaksınız zannımca
ben anadoludayım
amaa belki cevahir neyim olursa bir de günü uygun olursa gelirim belkim
h. içi olur muki
neyse siz konuşun size uyan olsun ben de bakarım duruma

Dışarda da buluşabiliriz diye konuşuldu dün katılmak isteyenler belli olsun hepimize uyan bir yer ayarlamaya çalışırız tabiki

Aynı ben Bende gece kalkınca evdeki eşyaları garip garip varlıklara benzetiyorum Ay şimdi izlememek en iyisi sanırım. Bende gece birisiyle kavga ettim gerçektede bağırmışım eşim uyandı noldu diye

Evet biri benim Gizleniyorum ben kürkün sağolsun gizliyor beni
Görüşürüz daha sonra

Günaydın kızlar maşallah yine sabahın köründe kalkıp muhabbete başlamışsınız

Eşimi yolladım iş yerine bi kolaçan edecekmiş ne var ne yok diye yaklaşık yarım saat önce adam geri döndü anahtarı unutmuş iyi mi

Siz nasılsınız bu gün bakalım ? Ben nedense ortamdan ikiye patlayacak gibi şiş hissediyorum ve ciddi gazım var çekilin gazman geliyorrrrr

Karga şeyini yemeden buraya damlıyoz napalım

Yazık adamcağıza.Çok sinirlenirim kendime bir şey unuttuğum zaman

Ben iyiyim sanırım sabah olağan çıkarmamı yaptım rahatım şu an Soda içsen faydası olur mu ki.

Son düzenleme:

İyidir karga şeyini yemeden uyanmak

Yazık ki ne yazık kan ter içinde kalmış sorma bir de babam vardı yanında onu da durakta bırakmış

Ben henüz çıkarma işlemine geçiş yapamadım kısmetse öğlene doğru sodanın da başka sıılarında etkisi olmuyor lanet olası pis haplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…