aaa ayıpsın kız gel kambersiz düğün olur mu??? nerde oturuyorsun peki??? belki söyledin ama unuttum yaaa küçükçekmecemiydi:))))
hıh ben de onu diyorum işte hamur işlerini ye tıkın sonra neden kabızım yahu o hamurlar nasıl çıksın...gerçi bazen öyle bir tıkınıyorum ki bağırsaklarım isyan ediyorlar yeteeeeeerrr biz bu yükü taşıyamıyoruz çıkarıcam bunları buradan diyorlar:)))) zor yetişiyorum o zaman tabakhaneye:)))))))
Burdan bir otobüs yahu hem zamanında büyük çekmecede çalıştım teee 2 saatlik yol sabah 2 akşam 2 günde 4 saatim yollarda geçiyordu deli işi vuhuuu
ayy ne güzel bir dostluk kurmuşsun:)) doğru diyorsun biz bir grup olarak tanışsak yaa ahh ahh şu bayram bir geçsin en kalabalık haldeyken söyleyeyim istanbullular nasıl bakacak bu fikre bakalım....sen şanslıymışsın ki karşına iyi anlaşacağın kişiler çıkmış malum insanlar sanalda başka gerçekte başkadır.....burada çok sıcak kanlı olan gerçekte soğuk olabiliyormuş galibam:))) ben hiç buluşmadım bilemiyorum..
Yok bacım keşke k.çekmecede oleydiiiim sizlere daha yakın oleeyyddiimmm ama malesef gaziosmanpaşadayım ben
Ama olsun bana her yer Bozcaada
ayy ben de 5 yıl boyunca hadımköye gittim okulum ordaydı gençlik işte şimdi dayanamam gibi geliyor...4 saat boşluğumuz olurdu mal gibi kalırdık Allahın dağında anca okulda tavla oyna saçma saçma muabbet et okadar....ayy bir de çoğu kişinin arabası vardı bizim grup otobüsçüydü:))))) mahkum kalırdık okuldaa....
ya anlaşamadığımda oldu tabiki görüşüp devamını getiremediğim insanlarda olmadı değil sonuçta karakterlerimiz turmuş insanlarız ters olduğunu düşündüğümüz insanlarla görüşmeyebiliriz daha sonrasında.
Adally ben avcılardan kadıköye gidip gelmiştimBen daha deliymişim
açeydin kollarını gelivereydin buraya oyy oyyyy:)))) gaziosmanpaşa da şurası kız bağırsam duyarsın ehueh:))) ben hiç gelmedim oralara nasıl yerler??? kalabalık mıı???
Hadım köy mü ? Oranın ismini de kim hangi amaçla koymuş kafamda deli sorular
tabi güzelim zorlayan yok sonuçta:))) bu arada en deli benim eşim şuan yenibosnadayız buradan dudulluya gidiyor her gün:)))))))))
tabi güzelim zorlayan yok sonuçta:))) bu arada en deli benim eşim şuan yenibosnadayız buradan dudulluya gidiyor her gün:)))))))))
Kızlaaarrrr buluşun valla:) bende size manevi destek veririm azıcık uzakımda sizin oralara :) şimdiden heveslendim size. Ühü Ühü Ühü......... elin garip memleketinde kalmışım zatençocukumu buralarda doğuracam ne yazıkki
Kronikçim lauranacım hepimiz sorunluyuz lütfen artık kabul edelim
Kronikçim lauranacım hepimiz sorunluyuz lütfen artık kabul edelim
Kızlaaarrrr buluşun valla:) bende size manevi destek veririm azıcık uzakımda sizin oralara :) şimdiden heveslendim size. Ühü Ühü Ühü......... elin garip memleketinde kalmışım zatençocukumu buralarda doğuracam ne yazıkki
hahahah ben kabul ediyorum normal değilim kesinlikle:)))) kronik ismiyle müsemma zaten senin isimde bana deliyi hatırlatıyor okunuşu itibariyle:))))))))
Bermuda deli üçlüsü ne zaman gülme krizine giriyoruz o zamanmama da yeriz
Bana her zaman uyar pazartesi topikte bir duyuralım bakalım başka katılmak isteyen olur belki
Bermuda deli üçlüsü ne zaman gülme krizine giriyoruz o zamanmama da yeriz
hahaha aklın fikrin mamada yaa:))) gerçi benim gibi libidoda olmasından iyidir en azından tatmin olma durumun daha kolay:))))))))))) şu bayram geçsin topic kalabalık olsun söyleyelim herkesin haberi olsun buluşalım orta bir yerde ozaman böylee foto çektirelim bol bol özeti gibi olacak ama gibisi fazla resmen özeniyorum böyle kıs kısa fotosu olanlara çünkü benim hiç yok(((( bakalım kaç kişi gelecek?? valla ben 1 kişi gelecek olsa bile gelirim ne söz verdiysem o....hem çok merak ediyorum şu göbüşlerinizi çünkü benim hamile olduğumu duyan şaşırıyor yokmuş karnım hiç bir de güzelleşmemişim değişmemişim hatta solmuşum:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?