Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
Birkaç gündür giremiyordum. Bayram telaşı. Dün hafif lekelenme oldu. Bugün doktora gittik. Hiçbir yerrde doktor bulamadık, en son bi devlet hastanesinin acilinde bulduk. Ultrasonla baktı, bebeğin canlı dedi. Progestan verdi. Bi daha kanaman olursa yatış vercez dedi. eve geldim tekrar oldu lekelenme.
Dua edin bize![]()
subat annelereri mrb .11+2 günlük hamileyim 6. haftamda düşük riski yasamıstım cok sükür atlattık dönemi akıntım bikac haftadır beyaz geliyodu ama bugün yine sarı akıntı geldi cok korkuyorum kızlar yardımcı olabilirmisiniz daha önce bu durumu yasayanlarrrr lütfen;(((
ayy ne güzel bir dostluk kurmuşsun:)) doğru diyorsun biz bir grup olarak tanışsak yaa ahh ahh şu bayram bir geçsin en kalabalık haldeyken söyleyeyim istanbullular nasıl bakacak bu fikre bakalım....sen şanslıymışsın ki karşına iyi anlaşacağın kişiler çıkmış malum insanlar sanalda başka gerçekte başkadır.....burada çok sıcak kanlı olan gerçekte soğuk olabiliyormuş galibam:))) ben hiç buluşmadım bilemiyorum..
aynen yaa akşam bir bakıyorum davul hatta eşim şişirme karnını diyor ama aslında şişirmiyorumki içi kocaman gazla dolu:)
bu arada ağustos annelerinden biri doğumunu anlatmış hem de sezeryan ama çok korkunç yaaa....gaz sancıları çekiyormuş sonrasında acillik olmuş serumlar lavmanlar verilmiş....ayyy ben normal istiyorum ama korkarsam sezeryan olabilir diyordum şu işi bir daha mı düşünsem acaba....anneme sonda bile takılmamıştı doktoru acıtır sen dayanıklı kadınsın yürüyüp dolaşabilirsin halledersin işini demiş ve öyle de oldu annem ikinci gün yemek bile yaptı:)))
Kocamın sülalesinden nefret ediyorummmmm hepsinden küçük büyük hepsinden nefrettttt ediyoruuuuuuummmmmmmmmmm nefrettttttttt ediyoruuuummmmmmmmmm...... Ooohhhhhh be biraz rahatladım:)
Günaydın arkadaşlar![]()
günaydddın>:))
gene bir sen bir ben bir de bebeişlerimiz
yaa kim nerde buluşuo
ay dün kocamla evde film izlyek dedik
adam bana dabbe izletti
tamam korkunç değil ama işte konusu itibariyle insan kıllanıo
gece uykumdan çişe kalkamadım yahu
yoksam 3 kez kalmıştım
söylicem bana bi daha 3 harfli 5 harfli şeylerin filmlerini izletmesin![]()
Günaydın lepi... Topiğin sabahçıları biziz sanırımLaurana,ben ve superisi çok yakın oturuyormuşuz bir gün buluşalım dedik. İstanbulda oturanlarda gelir belki pazartesi duyurucaz bakalım katılmak isteyen olursa buluşucaz
![]()
Ay bu durum bende de oluyor çok
İnanılmaz zevk alıyorum gerilim,korku filmlerinden ve kitaplarından. Ama bittikten sonra hep aklıma geliyor ordaki varlıklar yaratıklarhep arkamda beni izliyorlarmış gibi hissediyorum
![]()
siz bana uzaksınız zannımca
ben anadoludayım
amaa belki cevahir neyim olursa bir de günü uygun olursa gelirim belkim
h. içi olur muki
neyse siz konuşun size uyan olsun ben de bakarım duruma![]()
ben de seviyorum
hamie olmasam okey de
şimdi hamileyiz Allah korusun korkarım bişi olur
gece psikopat oldum ses gelio bakıom gölge görür gibi oluom bakıom
bi ara aklıma kocamı uyandırıp çişe gitmek geldi
gene uykuya dalmışım
rüyamda zaten bi garipti koştum durdum hamiş hamiş
saçma bi geceydi hep bu sıcaklardan![]()
kronik kız hayalet gibi geziyorsun:)
altta 2 üye dio tek görünüyorum
kesin diğeri sensin bi pembiş kürkümüz olamadı ki bizde gizlenek:)
ben şimdi çıkıyorum kocamı rahatsız etcem
sonra gene gelirim![]()
Günaydın kızlar maşallah yine sabahın köründe kalkıp muhabbete başlamışsınız
Eşimi yolladım iş yerine bi kolaçan edecekmiş ne var ne yok diye yaklaşık yarım saat önce adam geri döndü anahtarı unutmuş iyi mi
Siz nasılsınız bu gün bakalım ? Ben nedense ortamdan ikiye patlayacak gibi şiş hissediyorum ve ciddi gazım var çekilin gazman geliyorrrrr![]()
Karga şeyini yemeden buraya damlıyoz napalım
Yazık adamcağıza.Çok sinirlenirim kendime bir şey unuttuğum zaman
Ben iyiyim sanırım sabah olağan çıkarmamı yaptım rahatım şu anSoda içsen faydası olur mu ki.