• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Öptüm hepinizi canımın parçaları annemle kahvaltı yapmaya gidiyorum eyübe deniz kenarında sefa yapalım az seviyorum sizi :54:

İyidir karga şeyini yemeden uyanmak :16:

Yazık ki ne yazık kan ter içinde kalmış sorma bir de babam vardı yanında onu da durakta bırakmış :1:

Ben henüz çıkarma işlemine geçiş yapamadım kısmetse öğlene doğru sodanın da başka sıılarında etkisi olmuyor lanet olası pis haplar :52:

Güne kötü bir başlangıç yapmış ne yazıkki:50::50::50:

Kayısı filan denedin mi:26::26::26:

Bende kendime hamile yastığı alcam ona bakıyorum şimdi

Dün bir yakınımızın düğünü vardı. Sanki hamiş değil gibi oynadım, bi ağrım yok ama bu seferde acaba bebeğe birşey oldumu yada olurmu diye icim icimi yiyor.

hallooo wie gethz du?? ayy böylemiydi ortaokulda en son gördüm ehueh:))))))))) üzülme güzelim yaa biz sana burdan öyle muhabbetler yaparız kii kendini türkiyede hissedersin:))) hep yaz kendini yanlız hissetmee...

Sağol canım ya. Zaten forma girince unutuyorum burda olduğumu :) iyiki varsınız canlarım :) bu arada bugün rüyamda bebişimi gördüm çok tatlıydı yawwwww. Cinsiyetini öğrenmedik ama rüyamdaki kız dı:)

Kızlaaaarrrrr çok uykusuzum. Sabah gün ağarırken uyandım zaten gece de çok kötü geçti sol tarafıma yatıcam diye. Alışmışım yüz üstü yatmaya. Önceleri öğlen bir de zor kalkardım. :( sanırım bünye bebeğe hazırlıyo beni, bebek olunca uykusuz kalacağımız kesin ya:( bide korkuyorum şimdiden bebek ağlarda duymam diye uykusuzlukdan :) çocuğumu doğurur doğurmaz yüz üstü yatacam he he he ...... :)

Dışarda da buluşabiliriz diye konuşuldu dün katılmak isteyenler belli olsun hepimize uyan bir yer ayarlamaya çalışırız tabiki :34::34::34:

Aynı ben :1::1::1: Bende gece kalkınca evdeki eşyaları garip garip varlıklara benzetiyorum :27::27::27: Ay şimdi izlememek en iyisi sanırım. Bende gece birisiyle kavga ettim gerçektede bağırmışım eşim uyandı noldu diye :27::27::27:
:32:tamam konuşulsun bakalım:)
ay ben ilk kez evde tek kaldığımda tv yi otomatik kapamaya ayarlardım falan
ama şimdi böyle arada gelio işte normalde korkmayı bıraktım da
eşine bağırdın demek he
Allahtan kavga etmiomuşun rüyanda adama dalardın:1:

Evet biri benim :1::1::1: Gizleniyorum ben kürkün sağolsun gizliyor beni :9::9::9:
Görüşürüz daha sonra :3::3::3:
yesinle kürkünü:3:
Günaydın kızlar maşallah yine sabahın köründe kalkıp muhabbete başlamışsınız :1:

Eşimi yolladım iş yerine bi kolaçan edecekmiş ne var ne yok diye yaklaşık yarım saat önce adam geri döndü anahtarı unutmuş iyi mi :9:

Siz nasılsınız bu gün bakalım ? Ben nedense ortamdan ikiye patlayacak gibi şiş hissediyorum ve ciddi gazım var çekilin gazman geliyorrrrr :52:
hehe asıl unutkan sen olmalısın ama galba kocan senin yerine unutuo:1:
bende de gaz kabızlık mahvolucaz böyle
iki gündür demir içiyorum hepten rezil etti beni içmicem bi kaç gün
ogünlerde yaparım gene başlarım:1:
ishal olmayı özledim yahu:44:
İyidir karga şeyini yemeden uyanmak :16:

Yazık ki ne yazık kan ter içinde kalmış sorma bir de babam vardı yanında onu da durakta bırakmış :1:

Ben henüz çıkarma işlemine geçiş yapamadım kısmetse öğlene doğru sodanın da başka sıılarında etkisi olmuyor lanet olası pis haplar :52:

Kızlaaaarrrrr çok uykusuzum. Sabah gün ağarırken uyandım zaten gece de çok kötü geçti sol tarafıma yatıcam diye. Alışmışım yüz üstü yatmaya. Önceleri öğlen bir de zor kalkardım. :( sanırım bünye bebeğe hazırlıyo beni, bebek olunca uykusuz kalacağımız kesin ya:( bide korkuyorum şimdiden bebek ağlarda duymam diye uykusuzlukdan :) çocuğumu doğurur doğurmaz yüz üstü yatacam he he he ...... :)

ya evet o yatma işi sıkıntı
ben normalde sola yatabilen biriydim ama kendini şartlamak sıkıntı yaratıo
bebek ağladımı diğer katlardan bile duyulur merak etme:)

eclugcuğum bişi olmaz canım artık onların bir kordonu var
ama tabi çok da hoplamamak gerek
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde oynamıştım hangi akla hizmetse
hoplaya zıplaya:44:

Lepi sen 15 haftalık olmuşun haftaya bebeğini hissetmeye başlarsın sanırım. Aldığım kitapta 16. haftada hissedilmeye başlandığı yazıyor :16::16::16:

Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?

Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?

Bazen bana oluyor.Böyle sanki bacaklar benim değilmiş gibi hissediyorum sızlıyor gibi. Ayakkabılara yordum ben.Gerçekten koşu ayakkabım var onu giydiğim zaman bacaklarım hiç ağrımıyor.Babet ya da diğer spor ayakkbılarımı giydiğim zaman bacaklarım sızlıyor resmen. Topuklu giymiyorum zaten hiç.Ayakkabıdan kaynaklı olabilir seninkide.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kabızlıkta çok zor :5::5::5: Benim 11. haftada azalmaya başladı en azından gün içinde bulantım olmuyor sadece sabahları çıkarıyorum sonra rahatım gün içinde.Bence sen burda kal mart anneleri sana göre çok geriden gelir. Senden önce gidenleri takip edip ne yapacağını bilmek daha iyi olur :34::34::34:

Zorla meyva yiyorum..Şeftali hariç :)
Bende kalayım madem burada alıştım hem ;) İşin tuhafı benim kızımda var, 4 sene sonra yeniden hamileyim yani tecrbüeli olmam lazım ama işte yine heyecan yine heyecan, sıkıntı oldu mu da...her bir an zor geçiyor, geçeceğini düşünemiyorsun. Bir de her hamilelik farklı diyorlar .. kızımda da en aşağı 3 ay sürmüştü kusmalar, böyle kabızlık olmamıştı..demek daha iyi mi yemişim bilemiyorum..belkide bulantı ilacı yaptı :44:
Neyse rahatsızlığa olanlarımızın tamamına geçmiş olsun tümden :49:

Zorla meyva yiyorum..Şeftali hariç :)
Bende kalayım madem burada alıştım hem ;) İşin tuhafı benim kızımda var, 4 sene sonra yeniden hamileyim yani tecrbüeli olmam lazım ama işte yine heyecan yine heyecan, sıkıntı oldu mu da...her bir an zor geçiyor, geçeceğini düşünemiyorsun. Bir de her hamilelik farklı diyorlar .. kızımda da en aşağı 3 ay sürmüştü kusmalar, böyle kabızlık olmamıştı..demek daha iyi mi yemişim bilemiyorum..belkide bulantı ilacı yaptı :44:
Neyse rahatsızlığa olanlarımızın tamamına geçmiş olsun tümden :49:

4 senede unutmuşundur sanırım. Heyecan olması çok normal sonuçta yeni bir can taşıyorsun. Ben normal hayatımda kabızlık sorunu yaşayan biriyim ama hamilelikte yaşamadım çok şükür. Belki sudan dolayıdır ben çok su içiyorum gün içinde. Birde sabahları kuru kayısı yiyorum genelde. Sen denedin mi kayısı filan hiç etki etmedi mi :26::26::26:

Lepi sen 15 haftalık olmuşun haftaya bebeğini hissetmeye başlarsın sanırım. Aldığım kitapta 16. haftada hissedilmeye başlandığı yazıyor :16::16::16:
benimki tembel anacım 20 de ancak bence:ssz:
arada böyle seğirme gibi oluo tek tük ama sanmıyorum bebekten olduğunu bakalım kelebek kanatlanması gibi diyorlar
ilk hissedince bekliyoruz:)
şaka maka 15 e girdim ya Allaha şükür

Bazen bana oluyor.Böyle sanki bacaklar benim değilmiş gibi hissediyorum sızlıyor gibi. Ayakkabılara yordum ben.Gerçekten koşu ayakkabım var onu giydiğim zaman bacaklarım hiç ağrımıyor.Babet ya da diğerspor ayakkbılarımı giydiğim zaman bacaklarım sızlıyor resmen. Ayakkabıdan kaynaklı olabilir seninkide.

dün okumuştum normalmiş ağrılar falan ama çok rahatsız ederse doktora gidebilirsin pretty
ben çok yürüyünce oluo
artık daha kolay yoruluyorum pilim bitio

canim benim, benim hapin miligrami mi az acaba? 4 mg tanesi. gunde 4 taneye kadar alabiliyosun, benim de bir kutu bitti ama bi kutunun icinde 30 tane vardi. bugun son hapi aldim, yarin da eczaneden yeni kutuyu alicas. obur turlu ben cok sallaniyorum ya hicbir is yapamiyorum malesef :(

benimki de 4 olmalı şimdi kalkıp bakamadım malum üşengeçlik maksimumda, bakarım 6'ysa yazarım :34:
bana doktorum en başta sabah akşam al dedi! ama zorda kaldıkça dedi sonra, sonra ben ona her gün alsam bişey olur mu dedim, olmaz hamilelik kategorisi B, ama yine de çok içmemeye de çalış dedi. Böyle bir kararsız ortam oldu, bende gün aşırı içiyorum bazen 2 günde 1, bende içmezsem ne yesem çıkartıyorum ve o kusmalar beni çok ama çok yoruyor...Yatıp uzanacak hale geliyorum o zamanda..Annemde geçende kusarsan kus, tatilde yat dinlen ilaçtan içme bak kabız yaptı seni dedi :27:
İşte böyle..çok şükür 12.haftaya geldik artık giderek azalması lazım..Bazen 4.aya kadar sürebiliyor bu iş.Dayanalım az kaldı :24:

4 senede unutmuşundur sanırım. Heyecan olması çok normal sonuçta yeni bir can taşıyorsun. Ben normal hayatımda kabızlık sorunu yaşayan biriyim ama hamilelikte yaşamadım çok şükür. Belki sudan dolayıdır ben çok su içiyorum gün içinde. Birde sabahları kuru kayısı yiyorum genelde. Sen denedin mi kayısı filan hiç etki etmedi mi :26::26::26:

ah kayısı ve su hep deniyor ama ben ne zaman o ikiliyi denesem çıkardım..:2: yine deneyeyim yine yine azimle hazır bulantı ilacım varken..sorun bi de zaten su içememden oldu..ben normalde çok su içerdim, şimdi su da çıktığı için...yudum yudum az içtim tabi..2 ay süresince tek bi kase çorba içmişliğim yoktu katı katı yiye yiye içim de beton gibi oldu yavaş yavaş başladım çorba içmeye vs..

benimki tembel anacım 20 de ancak bence:ssz:
arada böyle seğirme gibi oluo tek tük ama sanmıyorum bebekten olduğunu bakalım kelebek kanatlanması gibi diyorlar
ilk hissedince bekliyoruz:)
şaka maka 15 e girdim ya Allaha şükür

dün okumuştum normalmiş ağrılar falan ama çok rahatsız ederse doktora gidebilirsin pretty
ben çok yürüyünce oluo
artık daha kolay yoruluyorum pilim bitio

Benimkide çok tembel :9::9::9: Geçen hafta doktora gittik doktor ense kalınlığını ölçelim pozisyonu çok uygun dedi(sırtüstü yatıyordu) tamam dedim.Ama birazcık kafasını kaldırması gerekiyormuş.Normalde en fazla 7-8 dk hareketsiz dururmuş ama bizimki 10 dk istifini bozmadı :9::9::9: Öksürdüm dr elindeki aleti bastırdı filan bana mısın demedi. :27::27::27:

Bende çok çabuk yoruluyorum dün biraz evi toparladım lavaboları ovdum hemen yoruldum...

Son düzenleme:
Back
X