Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir karga şeyini yemeden uyanmak
Yazık ki ne yazık kan ter içinde kalmış sorma bir de babam vardı yanında onu da durakta bırakmış
Ben henüz çıkarma işlemine geçiş yapamadım kısmetse öğlene doğru sodanın da başka sıılarında etkisi olmuyor lanet olası pis haplar![]()
hallooo wie gethz du?? ayy böylemiydi ortaokulda en son gördüm ehueh:))))))))) üzülme güzelim yaa biz sana burdan öyle muhabbetler yaparız kii kendini türkiyede hissedersin:))) hep yaz kendini yanlız hissetmee...
Dışarda da buluşabiliriz diye konuşuldu dün katılmak isteyenler belli olsun hepimize uyan bir yer ayarlamaya çalışırız tabiki![]()
Aynı benBende gece kalkınca evdeki eşyaları garip garip varlıklara benzetiyorum
Ay şimdi izlememek en iyisi sanırım. Bende gece birisiyle kavga ettim gerçektede bağırmışım eşim uyandı noldu diye
![]()
yesinle kürkünüEvet biri benimGizleniyorum ben kürkün sağolsun gizliyor beni
Görüşürüz daha sonra![]()
hehe asıl unutkan sen olmalısın ama galba kocan senin yerine unutuoGünaydın kızlar maşallah yine sabahın köründe kalkıp muhabbete başlamışsınız
Eşimi yolladım iş yerine bi kolaçan edecekmiş ne var ne yok diye yaklaşık yarım saat önce adam geri döndü anahtarı unutmuş iyi mi
Siz nasılsınız bu gün bakalım ? Ben nedense ortamdan ikiye patlayacak gibi şiş hissediyorum ve ciddi gazım var çekilin gazman geliyorrrrr![]()
İyidir karga şeyini yemeden uyanmak
Yazık ki ne yazık kan ter içinde kalmış sorma bir de babam vardı yanında onu da durakta bırakmış
Ben henüz çıkarma işlemine geçiş yapamadım kısmetse öğlene doğru sodanın da başka sıılarında etkisi olmuyor lanet olası pis haplar![]()
Kızlaaaarrrrr çok uykusuzum. Sabah gün ağarırken uyandım zaten gece de çok kötü geçti sol tarafıma yatıcam diye. Alışmışım yüz üstü yatmaya. Önceleri öğlen bir de zor kalkardım.sanırım bünye bebeğe hazırlıyo beni, bebek olunca uykusuz kalacağımız kesin ya
bide korkuyorum şimdiden bebek ağlarda duymam diye uykusuzlukdan :) çocuğumu doğurur doğurmaz yüz üstü yatacam he he he ...... :)
Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?
Çok geçmiş olsun kabızlıkta çok zorBenim 11. haftada azalmaya başladı en azından gün içinde bulantım olmuyor sadece sabahları çıkarıyorum sonra rahatım gün içinde.Bence sen burda kal mart anneleri sana göre çok geriden gelir. Senden önce gidenleri takip edip ne yapacağını bilmek daha iyi olur
![]()
Zorla meyva yiyorum..Şeftali hariç :)
Bende kalayım madem burada alıştım hemİşin tuhafı benim kızımda var, 4 sene sonra yeniden hamileyim yani tecrbüeli olmam lazım ama işte yine heyecan yine heyecan, sıkıntı oldu mu da...her bir an zor geçiyor, geçeceğini düşünemiyorsun. Bir de her hamilelik farklı diyorlar .. kızımda da en aşağı 3 ay sürmüştü kusmalar, böyle kabızlık olmamıştı..demek daha iyi mi yemişim bilemiyorum..belkide bulantı ilacı yaptı :44:
Neyse rahatsızlığa olanlarımızın tamamına geçmiş olsun tümden![]()
benimki tembel anacım 20 de ancak benceLepi sen 15 haftalık olmuşun haftaya bebeğini hissetmeye başlarsın sanırım. Aldığım kitapta 16. haftada hissedilmeye başlandığı yazıyor![]()
Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?
Bazen bana oluyor.Böyle sanki bacaklar benim değilmiş gibi hissediyorum sızlıyor gibi. Ayakkabılara yordum ben.Gerçekten koşu ayakkabım var onu giydiğim zaman bacaklarım hiç ağrımıyor.Babet ya da diğerspor ayakkbılarımı giydiğim zaman bacaklarım sızlıyor resmen. Ayakkabıdan kaynaklı olabilir seninkide.
canim benim, benim hapin miligrami mi az acaba? 4 mg tanesi. gunde 4 taneye kadar alabiliyosun, benim de bir kutu bitti ama bi kutunun icinde 30 tane vardi. bugun son hapi aldim, yarin da eczaneden yeni kutuyu alicas. obur turlu ben cok sallaniyorum ya hicbir is yapamiyorum malesef![]()
4 senede unutmuşundur sanırım. Heyecan olması çok normal sonuçta yeni bir can taşıyorsun. Ben normal hayatımda kabızlık sorunu yaşayan biriyim ama hamilelikte yaşamadım çok şükür. Belki sudan dolayıdır ben çok su içiyorum gün içinde. Birde sabahları kuru kayısı yiyorum genelde. Sen denedin mi kayısı filan hiç etki etmedi mi :26::26::26:
Dün bir yakınımızın düğünü vardı. Sanki hamiş değil gibi oynadım, bi ağrım yok ama bu seferde acaba bebeğe birşey oldumu yada olurmu diye icim icimi yiyor.
benimki tembel anacım 20 de ancak bence
arada böyle seğirme gibi oluo tek tük ama sanmıyorum bebekten olduğunu bakalım kelebek kanatlanması gibi diyorlar
ilk hissedince bekliyoruz:)
şaka maka 15 e girdim ya Allaha şükür
dün okumuştum normalmiş ağrılar falan ama çok rahatsız ederse doktora gidebilirsin pretty
ben çok yürüyünce oluo
artık daha kolay yoruluyorum pilim bitio
günaydın tatlışlarr
bu hafta bildiğiniz göbeğim çıktı yahu
bayrama göbekli girdüm