• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

ah kayısı ve su hep deniyor ama ben ne zaman o ikiliyi denesem çıkardım..:2: yine deneyeyim yine yine azimle hazır bulantı ilacım varken..sorun bi de zaten su içememden oldu..ben normalde çok su içerdim, şimdi su da çıktığı için...yudum yudum az içtim tabi..2 ay süresince tek bi kase çorba içmişliğim yoktu katı katı yiye yiye içim de beton gibi oldu yavaş yavaş başladım çorba içmeye vs..

Yemek yerken su içiyorsan mide bulantısı yapıyor oda :31::31::31: En iyisi ılık suyun içine kayısı at beklet biraz daha sonra kayısıyı ye suyuda iç.Zorda olsa yap bunu ben ne zaman yapsam cır cır oluyorum :17::17::17:

Kızlaaarrrrr herkese merhaba :) öpüyorum hepinizi :) size bir sorum olacak . Günlük kaç lt su tüketiyosunuz. Ben gün içinde şişemi yanımdan ayırmıyorum ve çok şükür 2 lt su içmeye alıştım iyice:) ki ben su içmeyi unutan birisiydim :) :) :) ayrıca kabızda olmuyorum acep bundandan mıdır diye de merak ettim :)

süper gayet iyi,kabızlıkta ondan yoktur tabi, ilerleyen aylarda 2.5 a çıkartırsın;) bana da doktorum diyor su içsen sorun olmıcak diye ama... , ben bulantıdan yudum yudum içtiğim için 1 litre oluyordur umarım ..

Kızlarr heryer indirime girmiş ben de bebişe bişeyler almak istiyorum gerçi çok erken ama.. Deneyimli anneler yaz sezonundan hangi beden almak gerekir 3-6 mı 6-9 mu, adana nisanda ısınıyor ama yine de bilemedimm..

canım aslında hakkten daha erken ama bir yandan da neden olmasın madem indirimde birşeyler beğendin :34:
Bizim yavrular yaza 6 aylık olacaklar ortalama..bedenler bebeğin kilosuna boyuna göre de değişebiliyor ama küçük almaktansa her zaman bir beden büyük almak daha iyi, 6-9 almanı tavsiye ederim.
1 yaşa kadarki kıyafetleri her halukarda fazla almamak lazım, çünkü hediyeler gelecek ;) sen kendini engelemmek istesen de alacaksın doğunca da ..bir de 6 aya kadar zaten hep yatar vaziyette bunlar kucakta mucakta :34: çok pahalı, çok süslü önermem. bi iki tane özel kıyafet olur yine de ama ben kızıma 6 aya kadar özellikle çok kıyafet almamıştım önceden. Zaten bir anda büyüyorlar, bir de mutlaka vitamin lekesi oluyor o bebeklik kıyafetleri süsü müsü kalmıyor önemini yitiriyor.
Neyse uzatmıyım, ben 6-9 al derim , şimdiden güle güle giysin:emir_bebek:

merhaba Arkadaslar

bende bir Subat annesiyim , suanda 15 haftama girmek uzereyim.

Benim problemim Burun tikanikligi , sizdede oluyormu ????

bazen geceleri nefes almak zor oluyor :( doktorum normal diyor fakat bu bende uykusuzlukta yapiyor..

bilginizi benle paylasirsaniz sevinirim

Allah herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin.

Benimkide çok tembel :9::9::9: Geçen hafta doktora gittik doktor ense kalınlığını ölçelim pozisyonu çok uygun dedi(sırtüstü yatıyordu) tamam dedim.Ama birazcık kafasını kaldırması gerekiyormuş.Normalde en fazla 7-8 dk hareketsiz dururmuş ama bizimki 10 dk istifini bozmadı :9::9::9: Öksürdüm dr elindeki aleti bastırdı filan bana mısın demedi. :27::27::27:

Bende çok çabuk yoruluyorum dün biraz evi toparladım lavaboları ovdum hemen yoruldum...

ayy bi be değilmişim çok şükür:))
ben 10 dk kadar bi defa kaldım onda da heralde ultrason darbelerinden sıkılıp 9. haftada kafasını oynatmıştı
ikidir pozisyonu iyi doktoru ölçüp bitirio hemen işini benimki hep yatıo
çok bozuluom :ssz:
öyle ya sorma iki iş yapınca petilim çıkıo çok yürüyemiyorum falan e böyle kilo alırım tabi

Çok komik, bende bayram izninden işe göbekli dönücem :49:

hehe artık saklamak zor anacım
geçen eşim dio kızın önce bi sana sonra da göbeğine baktı diye sanırım anlaşılıo artık:D

Yemek yerken su içiyorsan mide bulantısı yapıyor oda :31::31::31: En iyisi ılık suyun içine kayısı at beklet biraz daha sonra kayısıyı ye suyuda iç.Zorda olsa yap bunu ben ne zaman yapsam cır cır oluyorum :17::17::17:

ayy cırcır olmak istiyorum mümkünse yaa
valla bıktım kabozlıktan
kayısı bi iki yemiştim etki etmemişti ama gene denyim bari

silingermomu gördüm şimdi bi nevi kanguru işte
tatlım belin sırtın sağlamsa alınabilir benim sırt ağrım çok olduğu tercih etmem oğlumda kanguru sırtımı çok ağrıtıyordu

slingomom bende biliyorum ama bana pek kullanışlı gelmiyor yada şöyle diyim ben kullanamam gibi geliyor. ama güzel ürün memnun olmayanı görmedim hiç.

ceviz badem fındık 1 avuç yiyorum günde ama adedi falan yok bazen sırf ceviz bazen sırf fındık yiyorum.

hurma herşeye iyi geliyor canım doğuma sindirime

Ana kucaklarından biz de almıştık, chicco'dan bana hatta bırakın kocaman kocama :) bile ağır gelmişti bizim minnak, sahilde bir turladık sonra kan ter içinde kalmıştı, sırtımız ağrımıştı filan.
Ama bir keresinde de unutmuyorum, hiç uyumuyordu kolik ağrısı şusu busu...onu taktım evin içinde bi sağa bi sola giderken bizimki rahatlayıp uyumuştu..Sonra da işe yaramadı :( sahibinden.com dan satmıştım!

anammm kimse yok yaw:( valla zofran çok etkili ilaçmış daha içmeden etki etti:) bulantılarım kesildi.rabbim bir daha dara koymasın beni yaaa hiç beslenemedim:( hala süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum ama napiim artık biraz balık yemeye başlarım....kabız arkadaşlarım noolur doktordan ilaç isteyin çok zor bir durum,bebeğe de zararı var diye biliyorum....hem o kadar ilaç alıyoruz ve vucudumuzdan bir şekilde çıkması lazım düşünün içimizde kalıyor, olmadı lavman yapın kendinize off offf çok zor Allah yaşatmasın...ben de çekiyorum çünkü sizin kadar olmasa da....doktorum kız dedi ama ya 16.haftada pipi görürse ühüüüüüüüüü ama ben kızımmm diye seviyorum karnımıııı aksi halde bebeğin psikolojisini bozmuş olcam:)

canım bulantıların kesildi ise birden coşar yemeye başlarsın, ben de hiç balık yiyememiştim eşim ailem çok zorluyordu, en sonunda doktordan balık yağı ilacı almıştım onu da çok içmemiştim hatırlıyorum, zar zor ceviz yiyordum o da omega asit diyerekten...
yani ben kızıma hamileyken de iyi beslenenemiştim çok ama çok korkularım vardı, Allaha bin şükür fıstığım zehir gibi :nazar:
Yalnız bir tek şunu diyebilirim..evet çok süper beslenemedim öyle balıktı, şuydu buydu full yemedim ama zararlı olan da hiç birşey yememiştim, ne fast food, ne kızartma, ne cips, çay kahve, kola 0 oranında tükettim.
bu arada lavman nası yapıcaz kendimize yahu?
Bi de bi de kocanın kokusu da geçti mi?:27:

aşağıdakiler neden öyle sadece bakıyorsunuz
sgun,sunshine,sincap vede alpinrosa burdaydı az önce nerdesinizzzzzzzzzzz

canım şimdi gördüm mesajı :1: tarihe baktım, salı günü meşhur tuvalette mahsur kaldığım gün herhalde bi ara bakmıştım muhtemelen de geçmiş mesajları okuyorumdur, sonra da kaçmışımdır tuvalete...
her gün giremiyorum, girince de yazıyorum aslında, ama önce bi de geçmişe bakıyorum ne var ne yok:3:

sağol canım ama önceden uyardığım bir konuda sorun çıkmış yinede umarım oda sorun olmaz bizim için
birde burda suçu hemen başkasına atmaya çalışan çok kişi var malesef ondan tedirginim ben
mesela uyardığım halde bugün bana diyorki bu neden böyle olmuş bende ben size söylemiştim diyor ben hatırlamıyorum diyor allahtam mail attımda bunu elimde kanıt var

canım sen ne iş yapıyorsun sorması ayıp? isminde bilim, seni tübitak gibi yerlerde hayal ediyorum :40:
iş yerindeki sorunu halletmene de sevindim... bazen bende yaşıyorum, maillerde birşeylerin olması çok iyi...çünkü insanlar iş tehlikeye girdi mi yaşına, konumuna bakmadan çeviriyor...öyle demedim, böyle anlamadım...
bi de hamileyken ben işte extra barut fıçısı oluyorum..Hakkımızda hayırlısı.
Şimdiden izne çılkacağım zamanı düşünüyorum valla ne yalan söyleyeyyim..:26:

e-- bebekdekilerde 29,90 99 tlden düşmüş durumda burdakiler normal penye gibi duruyor açıkcası kalitesi konusunda bende bişi diyemicem yani

neee süper düşmüş!
valla kızıma yapmamıştım mevlüt...ama iiçimde kaldı şimdi yaparım inşallah..ama tabi kıyafet için önce cinsiyeti öğrenmek lazım

prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....

kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....

adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))

e facebooklardan görelim birbirimizi :) ama nasıl giriliyordu gruba? kim kurmuştu? neydi ne değildi?

ayy bi be değilmişim çok şükür:))
ben 10 dk kadar bi defa kaldım onda da heralde ultrason darbelerinden sıkılıp 9. haftada kafasını oynatmıştı
ikidir pozisyonu iyi doktoru ölçüp bitirio hemen işini benimki hep yatıo
çok bozuluom :ssz:
öyle ya sorma iki iş yapınca petilim çıkıo çok yürüyemiyorum falan e böyle kilo alırım tabi

hehe artık saklamak zor anacım
geçen eşim dio kızın önce bi sana sonra da göbeğine baktı diye sanırım anlaşılıo artık:D

ayy cırcır olmak istiyorum mümkünse yaa
valla bıktım kabozlıktan
kayısı bi iki yemiştim etki etmemişti ama gene denyim bari

ben ilaç isticem sanırım...ya sabah beri erik yedim, salatalık yedim annem bizde ağzıma bi kaşık zeytinyağı soktu bi an çıkartıyor gibi oldum kızdım kadıncağıza, allahtan ilaç tuttu çıkartmadım da daha tık yok...bir daha o gün yaşadıklaırmı yaşamak istemiyorum, tuvalette ağladım resmen bayılıyordum şok geçirdim şimdi yine kaç gün oldu bekliyorum tövbe tövbeeee

kızlar yine ben bugün paso mesaj attmışım.
yeteneksiz miym nneyim anlamadım şu avatar değiştirme işini bulamadım ben de bişeuler eklemek istiyorum artık, bana el yardım lütfen :37:
bi de facebook grubunu soracaktım :26:

yok bee ne kokması insanlar hapı yutmadan önce kokluyorlarsa bilemem ama abartıyorlar gibi geliyor bana şahsen hiç kokmadı bana....kaldıki mide bulantısı çeken biriyim öyle olsa imkanı yok içemezdim....elevit vitamin hapı güzelim a ve d vitamini desteği zannediyorsam....böyle mineraller var içinde çok faydalı birşeymiş:) bazılarında kabızlık yapmış ama bende bir düzen değişikliği yapmadı hatta bazen açıyor bile diyebiliirm...ama iki gündür gece 12 de dominoslar ve burgerler sipariş edip yiyorum yaaa.....artık rejim yapayım bare çünkü hamur işinin bebeğe faydalı olduğunu zannetmiyorum....

o haki yeşilini görüyorum bazen türbe yeşili gibi de oluyor töbeeeeee:)))

bu durumu bende yaşıyorum gebelikten mi kaynaklanıyorr yoksa ilaçtan mı kabız gibi böle bi bileniniz varmı? konu geride konuşulmuş ama hızınıza yetişmek mümkün değil ben anca görebildim:)

selam kızlar, benim bi sorum var bacaklarım yürürken çok kasılıyor sizdede oluyor mu, vitaminsizlikten dediler bakalım salı günü doktora gidicem o ne dicek...

Güne kötü bir başlangıç yapmış ne yazıkki:50::50::50:

Kayısı filan denedin mi:26::26::26:

Bende kendime hamile yastığı alcam ona bakıyorum şimdi

Eve de aynı kan ter içinde haliyle döndü :52:

Kayısı işini denedim bir kaç kez ama o zaman ilaç kullanmıyordum şimdi yeniden kaynatıyorum bakalım deneyeyim :56:

Hamile yastığı almayacağım ben ona benzer geniş ve hafif sert yumuşak arası yastık dolu evde.

Eve de aynı kan ter içinde haliyle döndü :52:

Kayısı işini denedim bir kaç kez ama o zaman ilaç kullanmıyordum şimdi yeniden kaynatıyorum bakalım deneyeyim :56:

Hamile yastığı almayacağım ben ona benzer geniş ve hafif sert yumuşak arası yastık dolu evde.

Bende almayım ne gerek var dedim ama ben soluma yatarım sağ kolumuda illaki bir şeye atar uyurum.Kışın sorun yok eşime atıyorum kolu ama şimdi sıcak sarılmak pek iyi bir fikir değil.Ondan yastık alıyorum göbek kısmına e bacak kısmına da yastık alıyorum yoksa rahat uyuyamıyorum göbeğime baskı oluyor yatakta yastıklardan bize yer kalmıyor :27::27::27: Eşim en son isyan etti kendine yastık al bir tane yastık olsun yatakta ben sığamıyorum dedi :52::52::52::52:

Son düzenleme:
Merhaba güzel annişler. Nasılsınız? Güzel bebişler nasıl?Kaç gündür giremedim, bebişle tatile gitdik))) Maşallah çok yazmışsınız. hepsini okuyamadım)) Kızlar ben artık çok net şekilde bebişin hareketlerin hiss ede biliyorum. Yatdığımda artık izin vermiyo, bir sag bir sol geçiyor. Çok güzel, hoşuma gidiyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Hiss eden varmı? Eminim qaz falan deyil, bağırsak hareketleri de deyil. Dr- a gittiyimde ilk onu sorcam. Bebişle yeniden görüşmeyi iple çekiyorum:49::49::49:

Back
X