- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
kızlar kayınvalide sohbetinizi okudumda bence şükredin..ben iki doğm yaptım ikisindede yapayalnızdım .ne ana ne kaynana....bünyemde zayıftı iki gün su içmeye emekleyerek gittim mutfağa.başım dönüyodu.sütte bisküvi eritip yedim kaç gün kendimi toplayana kadar..bir allahın kulu yoktu yanımda...onun için çevrenizdeki insanların kıymetini bilin ufak tefek sözleri büyük meseleler haline getirmeyin ...keşke kayınvalidem oteldeki tatilini bırakıp gelseydide ikitanede laf sokuştursaydı önemli değil en azından o travmayı yaşamamış olurdum..allah kimseyi yanlız bırakmasın...
Amin canım çok haklısın..inşallah bu sefer rahat edersin.. Benim annemler de öyleymiş.. O yüzden ablamlar zerzenişte bulununca çok kızıyor..ben de ailemden uzaktayım diye korkmuyor değilim ama en azından annem yardıma gelecek inş ona şükrediyorum..
şukadar diyim gram tatlı çekmio canım
geçen bi tek jelibon istedim aldım azcık yedim
çikolata desen yerken zevk bile almıom
evde kutu kutu dondurma yüzüne bile bakmıom
amaa salatanın ekşi suyuna ekmek banıyim kendimden geçiom haha
valla ayşe hakkı meselesi doğru ise benim de kız gelio sanırım
inşallah cnm.allah hiçbirimizi yanlız bırakmasın..inan öle kötü şeyler yaşadımki..psikolojik olrak doğum sonrasını düşündüğüm zaman çok geriliyorum..aynı şeyleri yaşıcakmışım gibi geliyo...inşallah budefa farklı olucak çünkü kızlarım büyüdü kimse olmasada onlar var elhamdülillah....
Aynen canım. Allah kimseyi yalnız bırakmasın, heleki o dönemde. İnş bu sefer her şey gönlünce olur. Ama güzel Allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Ne güzel kızların da var artık. Onlar sana bakarlar sen sıkma canını:119::119::119::119:
mrb kızlar bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür bişey sorcm size bana elevit verdi doktor ben sormayı unuttum vitaminle beraber kullanmycm dimi sadece elevit mi kullancm?
selam eltangel,
kuyruk sokumunun olduğu yerde ağrı-sızı benzeri bir şey olmuştu bende de. ama geçti, bu aralar her gün yüzdüm belki de onun faydası oldu bilemiyorum, ama devam etmedi. senin de geçecektir merak etme.
ben toplam 5 kilo aldım şu ana kadar, tatilde biraz kaçırmıştım ölçüyü, doktor hamurişi-kızartmadan uzak durmamı söyleyince artık yediklerime dikkat etmeye başladım. bu aylarda dikkat edersek kazançlı çıkarız.
sevgiler
Erkek anneleri karın şekilleriniz nasıl? Beni gören bi kız diyo bi erkek. Çok merak ediyorum sizinki nasıl acaba?
canım kramp mı giriyor
eğer öyle ise magnezyum zamanı gelmiş
doktorun muhtamelen magnezyum verir
tam kramp gibi değil de kasılıyor kasıklarıma vuruyor ağrısı, yarın gidicem ne vericek bakalım
selam kızlar 13 haftalık hamileyim ben kendimi bildim bileli karnımı içime çekerek dururum şimdi hafif göbeğim var arada aklıma geliyo bırakıyorum ama hep içime çekiyorum genelde bebişime zarar veriyo muyum acaba aranızda böyle olan var mı yaaa
canım bu söylediğin şeyi ben de sürekli olarak yapıyorum ama artık göbeğimi rahat bırakmayı ve göbekle gezmeyi yavaş yavaş öğrendim:) aklıma geldikçe salıyorum :)
ya nerdeyse herkesin cinsiyeti belli ama ben öğrenemedim ya neymiş 4 aydan önce söylemesi kurallara aykırıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?