2014 Şubat Anneleri

Amin canım çok haklısın..inşallah bu sefer rahat edersin.. Benim annemler de öyleymiş.. O yüzden ablamlar zerzenişte bulununca çok kızıyor..ben de ailemden uzaktayım diye korkmuyor değilim ama en azından annem yardıma gelecek inş ona şükrediyorum..

inşallah cnm.allah hiçbirimizi yanlız bırakmasın..inan öle kötü şeyler yaşadımki..psikolojik olrak doğum sonrasını düşündüğüm zaman çok geriliyorum..aynı şeyleri yaşıcakmışım gibi geliyo...inşallah budefa farklı olucak çünkü kızlarım büyüdü kimse olmasada onlar var elhamdülillah....

aynen bende senin gibi eksiye bayılıorum cikolata flan hiç canım istemio simdi sen yazınca bile agzım sulandı =) ama kesin olmamakla beraber oglum olacak benim demek ki tutmuo canım =)))

Aynen canım. Allah kimseyi yalnız bırakmasın, heleki o dönemde. İnş bu sefer her şey gönlünce olur. Ama güzel Allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Ne güzel kızların da var artık. Onlar sana bakarlar sen sıkma canını:119::119::119::119:

sağol canm .inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur ve her şey yolunda gider..sorunsuz huzuuuuuur içinde bebişlerimizi kucaklarız inşallah

mrb kızlar bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür bişey sorcm size bana elevit verdi doktor ben sormayı unuttum vitaminle beraber kullanmycm dimi sadece elevit mi kullancm?

ben de internetten egzersiz videosu buldum hafif hafif onları yapmayı deneyecğim ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayakta durmak daha rahat canım bende çok dikkat ediyorum kiloma zaten hafif tombişim :)

Şimdi ortamdan ikiye çaaat diye çatlayacağım az kaldı ne sırtüstü ne sağa ne sola yatamıyorum ve uykusuzluk gözümden akıyor oturarak mı uyusam ne yapsam

selam kızlar 13 haftalık hamileyim ben kendimi bildim bileli karnımı içime çekerek dururum şimdi hafif göbeğim var arada aklıma geliyo bırakıyorum ama hep içime çekiyorum genelde bebişime zarar veriyo muyum acaba aranızda böyle olan var mı yaaa

Kızlar gene sayfalarca konuşma olmuş walla geçmişi okuyayım derken 1 saat geçti:) limonportkal arkadaşım bebeğin kız mı diye sormuşsun belli değil henüz cinsiyeti ama benim içimden hep kız geçiyor :) bu gün ilk hamile kıyafetlerimi aldım kızlar meğer ne çok istiyomuşum göbeğimin çıkmasını yahu aynaya bakıp bakıp gülüyorum :)

canım bu söylediğin şeyi ben de sürekli olarak yapıyorum ama artık göbeğimi rahat bırakmayı ve göbekle gezmeyi yavaş yavaş öğrendim:) aklıma geldikçe salıyorum :)

canım bu söylediğin şeyi ben de sürekli olarak yapıyorum ama artık göbeğimi rahat bırakmayı ve göbekle gezmeyi yavaş yavaş öğrendim:) aklıma geldikçe salıyorum :)

yaa bende aklıma geldikçe salıyorum ama bi bakıyorum gene çekmişim :) nyse zaten ileride karmım kocaman olunca istesem de çekemem :)

Bugün bende kontrolümü oldum. herşey yolundaydı çok şükür tepinip duruyordu miniğim :)) vitaminlere başladık. 10 gün sonra 2li test için gidicem. kıza benziyor dedi ama net bir bilgi yok şimdilik. Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…