2014 Şubat Anneleri

kızlar ben kaçayım şuana kadar bulanmayan midem bulanmaya başladı biraz uzanmak iyi gelecek herhalde dikkat edin kendinize tekrar görüşmek üzere

bilimcim bizim ev de aynı şekilde eve cips, kola girmeyen evlerden. hep ben de böyle düşünürüm. sonuçta çocuk büyükleri ne yer içerse onlardan gördüğünü yapıyor bence.

aynen dediğin gibi düşünüyorum ben de. gerçi şimdiye kadar bu düşüncelerimi bir yerde beyan ettiğimde "çocuğun olsun da gör öyle atıp tutmakla olmuyor işler" şeklinde eleştirildim hep. Allah hepimize çocuklarımızı gönlümüzdeki gibi yetiştirmeyi nasip etsin.

Bende bu amaçla kayınvalideme baktırmayı düşünmedim hiç :)
Zaten altlı üstlü oturuyoruz iyice haşır neşir oluruz sonra. Kalp kırarız lüzumu yok.

canım çocuğa bakan kişiler aynı davranırsa bu dediğimi yapmak kolay
şöyleki düşünki sen böyle davranış sergiliyorsun ama bakan kişi (annen veya kayınvalden) boşver deyip eline her istediğini veriyor senin hayır dediğine o evet diyor bu babada olabilir gerçi ozaman yaptığın şeylerin vermek isteidğin terbiyenin hiç bir anlamı olmuyor inan bende annemle benim davranışlarım birbirimize yakındır ondan tutarlı olduğumuz için oğlum böyle yetişti eğer kaynanam baksaydı aynı durumda olmazdık eminim

Bende bu amaçla kayınvalideme baktırmayı düşünmedim hiç :)
Zaten altlı üstlü oturuyoruz iyice haşır neşir oluruz sonra. Kalp kırarız lüzumu yok.
kesinlikle katılıyorum iyiyken kötü olmaya gerek yok
bana bunada kayınvalden bakar diyorlar bende zaman ne gösterir bakalım diyorum birde oğluma önce bakarım dediydi sonra doğunca ben kızımın çocuğuna bakıyorum ikisine yetişemem dedi bana ozaman çok üzülmüştüm ama zamanla anlamdımki iyikide bakmamış

şuandada baktırırmıyım pışıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

aynen canım bende kızımla konuşurum markete giderken bir tane hakkı var kola ve cips bizde almıyoruz zaten alışık olmadığı için istemiyor :13:

bir şubat sonu / mart başı annesi olarak göbişim baya önde gidiyor benim
herkesin 4-5 aydan sonra çıkar benimki coştu maşallah
bende ekleyiverdim

Valla ben annemle kayınvalidem kavga etmesin diye dua ediyorum. Kayınvalidem çalışıyor ve evlenecek bi oğlu daha var. Şimdi çocuğa bakmak için işi bıraksa ilerde laf edebilir. Kendi annem hem çalışmıyor hem benden başka evladı yok. Kimsenin gönlü kalmaz. O yüzden annem bakar diye düşünüyorum. Eşim de öyle diyor. Annem daha genç ve kültürlü. Annen baksın diyor ama bakalım zaman ne gösterecek.

bizde kim bakacak sıkıntısı yok
evlendiğimizden beri annem emekli olacak o bakacak diyorduk şimdi de emekli oluyor aralıkta sonrasında da sanırım o bakacak

aynen canım bende kızımla konuşurum markete giderken bir tane hakkı var kola ve cips bizde almıyoruz zaten alışık olmadığı için istemiyor :13:
evet dediğin gib alışık olmadığı için istemiyorlar bile
bazen komşunun çocukları yiyormuş onlar yerken bunada ikram ediyolarmış anneme soruyor anane alayımmı diye maşllah evlatlarımıza

senin durumun daha iyimiş canım kaynana çalışlıyorsa zaten bakamaz takma ozaman annen baksın en iyisi en temizi

İşin kötü yanı. Biz eşimle nişanlıyken artistlik yapıyordu. İlerde torunum olunca ister bakarım ister bakmam diye.
Şimdi işi bırakıcam demeye başladı.

Annem de tutturmuş ben çok isterim ama önce kayınvalidene sor ayıp olur diyor.
Ben burnumu sokmıcam ama eşim konuşsun. Ona laf edemez.

jackim mesajını aldım cvpladım fakat yeni cevap geldi içinde yeni bişi yazılmamış yada benmi göremedim ??

yanlışlıkla cevapla diyeceğime gönder demişm aynı mesajı aldın sende tabi

şimdi cıkıom eve gidince cevap yazarım kuzum.on dk ya evdeyim.foto da yüklicem zati.görüsürüz

Herkescikler dönmüşş merhaba kızlarr çalışan arkadaşlatın bugünü zor geçmiştir, tatil sonrası pzt sendromunu çok iyi bilirimm..

Bebişini gören cinsiyetini öğrenrn arkadaşlar hayırlı olsun, bu arada göbüşler çok güzel maşallah

Aa aynı bennn:)) jelibona kadar:) bana da ayşe geliyor bakalım seninki de ayşemi

Kızlar Çin takvimine baktınız mı? çocukların tahmini cinsiyetleri için. Genelde tutuyor bu tablo...
Yok yaw be benim ne benim tanıdığım kimsenin tutmadı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…