selam kızlar 13 haftalık hamileyim ben kendimi bildim bileli karnımı içime çekerek dururum şimdi hafif göbeğim var arada aklıma geliyo bırakıyorum ama hep içime çekiyorum genelde bebişime zarar veriyo muyum acaba aranızda böyle olan var mı yaaa
Benimki de 4 ayda söyliycem diye tutturdu. Meraktan çatlamadan önce bi de cinsiyeti belli olanlara sorayım dedim :)
Eki Görüntüle 776850
Zaten kilolu hamile kaldığımı söylemiştim ama bu kadar sürede göbeğin bu kadar çıkacağı aklıma bile gelmezdi.Normalde şişman ama göbeksizlerdendim artık hem şişman hem göbekliyim
Kızlar gülmeyin valla ben de gülerim
Eki Görüntüle 776850
Zaten kilolu hamile kaldığımı söylemiştim ama bu kadar sürede göbeğin bu kadar çıkacağı aklıma bile gelmezdi.Normalde şişman ama göbeksizlerdendim artık hem şişman hem göbekliyim
Kızlar gülmeyin valla ben de gülerim
Günaydın arkadaşlar.Lepi nerdesin bugün geç kaldın
Günaydın bugün lepi yok ben varım hihi:) şaka şaka çıkcam birazdan gitmeden bi bakayım dedim:)hepinize güzel ve sağlıklı bir gün dilerim :)
Günaydın arkadaşlar.Lepi nerdesin bugün geç kaldın
Günaydın bugün lepi yok ben varım hihi:) şaka şaka çıkcam birazdan gitmeden bi bakayım dedim:)hepinize güzel ve sağlıklı bir gün dilerim :)
ben çok zayıf olmama rağmen bendede öyle bir alışkanlık var maalesef...benimde aklıma geldimi bırakıyorum karnımı. zarar verdiğimizi sanmıyorum.zaten bir kaç hafta sonra zorlasak bile karnımızı içe çekemicez...rahat ol bişey olmaz.
hehe günaydın hatunlar
sabah girmedim sayfaya
yeni geldim işe de:)
ne var ne bol bakalım
kronikciğim senle yarışırız yakında topik açıcı olarak hehe
Günaydın lepi... Sen kaçta kalkıyorsun yarış olursa ben kalktığım gibi girerim.05:30 da
Bugün ikili test sonuçlarımızı göstermeye gidicez doktora inşallah cinsiyet konusunda da bir şey söyler :18::18::18::18:
haha yok okadr erken kalkmıyorum girme hemen
valla inşallah söyler tatlım benimki baktı baktı kendine sakladı sonucu
doktorun nasıl der gibi mi
ben biliodum söylemiceğini mesela ama şansımı deniyim dedim o da olmadı
Söyler gibi geliyor inşallah tahminde olsa söyler :18::18::18: 12+4 gün oldum söylemesi lazım artık
Eki Görüntüle 777505
Annişler günaydın. Günün ilk fotoğrafı benden. Elbise pek bi bol o yüzden mecbur böyle oldu bu
Eki Görüntüle 777505
Annişler günaydın. Günün ilk fotoğrafı benden. Elbise pek bi bol o yüzden mecbur böyle oldu bu
Çok kıskandım akşam bende fotoğraf çekip eklicemMaşallah senin göbüşde belli ediyor kendini baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?