2014 Şubat Anneleri

ben çok zayıf olmama rağmen bendede öyle bir alışkanlık var maalesef...benimde aklıma geldimi bırakıyorum karnımı. zarar verdiğimizi sanmıyorum.zaten bir kaç hafta sonra zorlasak bile karnımızı içe çekemicez...rahat ol bişey olmaz.

Benimki de 4 ayda söyliycem diye tutturdu. Meraktan çatlamadan önce bi de cinsiyeti belli olanlara sorayım dedim :)

ben perşembe günü 2 li test sonuçlarımı göstermeye gidicem. gidince de ısrarla sorucam. yoksa 9 eylüle kadar öyle mi böyle mi diye beklemek zorunda kalıcam.benim doktor geçen çarşamba günü alttan bakarsam görürüm dedi. merak ediyorum cinsiyeti belli olanlar karından mı baktı vajinal mi baktı? bana biraz saçma geldi görünür yani karından bence :)

niye gülelim kıss maşallah sana da bebekine de :) senin de ilk gebeliğin miydi canım ya. bir de kaç kiloyla hamile kaldın şu an ne kadarsın. uluorta söylemek istemiyom dersen mesaj da kabul ederim :)ama gayet iyi görünüyorsun :)

selam arkadaşlar malum üç erkekli ev olunca iş bitmiyor ,çok sık yazamıyorum,okuyup kaçıyorum,iyi haberler duymak güzel...

benim de göbek seninki kadar,birde herkes alışık olduğu için normal göbek sanıyorlar.akşam felaket zaten.bu haliyle bile henüz kimseye söylemedim.sanki bu hft larda daha mı hızlı büyüyor göbişler.

bbilim bacım maaşallah sana ,pipili görürsek aldıklarımızı nasıl maviş yapacağız.gerçi senin aldıklarının onda biri kadar bile değildir benim aldıklarım.senin şu nar çiçeği hastane çıkışına bayıldım kaç mağazaya sorduysam o renk yok.

Günaydın arkadaşlar.Lepi nerdesin bugün geç kaldın

Günaydın bugün lepi yok ben varım hihi:) şaka şaka çıkcam birazdan gitmeden bi bakayım dedim:)hepinize güzel ve sağlıklı bir gün dilerim :)

hehe günaydın hatunlar
sabah girmedim sayfaya
yeni geldim işe de:)
ne var ne bol bakalım

kronikciğim senle yarışırız yakında topik açıcı olarak hehe

ben de göbek sevmediğmden çekerek yüyürüm (yani yürürmüşüm geçen aylarda farkettim)
geçen bi saldım göbeği Allahım o ne içimde ikinci bi göbek mevcutmuş
gözüme garip geldi geri çektim
ama artık çekemediğim bi kısım oluştu
bişley olmaz bebeişe yaa
bizim çekmemiz nolcak sanki allasen o yerini bulur içerde

hehe günaydın hatunlar
sabah girmedim sayfaya
yeni geldim işe de:)
ne var ne bol bakalım

kronikciğim senle yarışırız yakında topik açıcı olarak hehe

Günaydın lepi... Sen kaçta kalkıyorsun yarış olursa ben kalktığım gibi girerim.05:30 da

Bugün ikili test sonuçlarımızı göstermeye gidicez doktora inşallah cinsiyet konusunda da bir şey söyler :18::18::18::18:

haha yok okadr erken kalkmıyorum girme hemen
valla inşallah söyler tatlım benimki baktı baktı kendine sakladı sonucu
doktorun nasıl der gibi mi
ben biliodum söylemiceğini mesela ama şansımı deniyim dedim o da olmadı

Söyler gibi geliyor inşallah tahminde olsa söyler :18::18::18: 12+4 gün oldum söylemesi lazım artık

Söyler gibi geliyor inşallah tahminde olsa söyler :18::18::18: 12+4 gün oldum söylemesi lazım artık

hee söylemesi lazım
öyleyse benimki niye söylemedi
ne gaddar bi toktorum var allam
göbeğin ne alemde kronik kızların göbekler fora valla

Eki Görüntüle 777505
Annişler günaydın. Günün ilk fotoğrafı benden. Elbise pek bi bol o yüzden mecbur böyle oldu bu

gööbek dedim göbek fotosu gelmiş
maşallah maşallah:)
ne cici şekillenmiş göbeğin

yaa ben çekip koyardım ama kart okutucu yok yanımda hoş sizinki gibi göbek yok hala ben de çocuk içime kaçtı çıkmıo sanki

Çok kıskandım akşam bende fotoğraf çekip eklicem Maşallah senin göbüşde belli ediyor kendini baya

Bende hamilelikten önce de vardı azıcık ondan olsa gerek.
Tam rejime başlamış 3 kilo vermiştim ki sonuç bu..
Kocam diyordu doğur sonra toptan ver diye onun dediği olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…