2014 Şubat Anneleri

yok tatlım normalde yormuyorum.hele dünkü yorgunluktan spnra bu kadar iş yapmamam gerektiğini anladım.yataga yattığımda belim ve kalça kemiğim agrıyodu,batıyodu saga sola dönerken.

temizliğe birini almak şart oldu ama.evi b.k götürüyo.unum da böceklenmiş kurtlanmış zaten,sinir oldum....anneme dün dedim ki önce sen bi gel eve bak söyle bi.temizliğe gelen kadın arkamdan sövmesin

Son düzenleme:
ama ama ben ne zaman yemekleri hüpletebilmeye başlayacağım yaaaa.... bu sabah bir tost aldım elime hepsini bitiremedim, noolucak benim halim kızlar.

İstanbul grubu buluşma işi nooldu, hevesler çabuk mu söndü???

Dün ben çok yoğundum giremedim.Sönmemiştir hevesler dün doğru düzgün kimse giremedi konuşulamadı o yüzden bence.Sende İstanbuldaydın değil mi :26::26::26:

Günaydınlar..
sabah sabah sinirim bozuldu yine..
üstte sorun yokta pantalonlarımın hiçbiri olmuyor olmuyor olmuyor
kalçamdan geçecek bişey bulamıyorum işe gelirken ,sivilcelerimde cabası

ama ama ben ne zaman yemekleri hüpletebilmeye başlayacağım yaaaa.... bu sabah bir tost aldım elime hepsini bitiremedim, noolucak benim halim kızlar.

İstanbul grubu buluşma işi nooldu, hevesler çabuk mu söndü???

zamanla sanırım.
bende bugün hüplettim ama yarına ne yaparım bilmiyorum psikolojim bugün iyi çok şükür inşallah kusmam da
ne zaman kan ilacını içsem kusuyorum bugün içmedim çok iyiyim.

maşallah canım doğum sonrası veririz ya hep beraber

bende eve kadın almak istiyorum yoksa mutfaktaki örtülerim kalıp olacaklar uzun zamandır değiştirmiyorum tepeye in çık falan zor geliyor
bi ara birisini aldım tanıdıkta dip köşe harika temizledi 120 TL ye
şimdi alırsam aynı kişiyi o kadar çok yapmayacak 120 TL de bana çok geliyor tanıdık diye fiyatta söylemiyor bütçen nasıl uygunsa öyle ver diyor
benim ütüm çok oluyor ayda 1 gelse en az 15 gömlek ütüler pantalon falan saymıyorum

Lepican , Kronikcan nabersiniz ya....

Ben iyiyim yavrucanla görüşmemiz var bugün. Sana yazcaktım lepiye sarınca kaynadın arada neden o kadar yordun kendini. 3 aydan sonra geçen hafta sadece lavaboları ovdum ve evi toparladım belim ağrıdı Bende bayan almayı düşünüyorum ama şimdilik eşim yapıyor iyi kötü.Öğretmen evde şimdi okullar açılınca alırım sanırım artık

canım cvp yazmasamda sizi takip ediyorummm yani sizleri unutmamışımm bende cuma günü kuzumu görmeye gidecemm çok özledim onuuu

Daha sık yaz özletme kendini inşallah hayırlı haberler alırsın cuma günü sende Sen cinsiyeti öğrenebildin mi :26::26::26:

Bende evlenmeden önce kocamın ağzını yoklamıştım ilerde zorlanırsam bikaç ayda bir cam kapı sildirmeye temizlikçi alırım diye.
Bizim analarımı hiç temizlikçi almadı ya bu zamana kadar diyip kapatmıştı ağzımı.
Şimdi yapamadığım herşeyi ona yaptırıyorum ayda bir alalım biz birini diyor ama yemezler

Bende alıcam kendime en azından pantalon. pantalonlarım çok sıkıyor artık birinin düğmesi kopup duruyor

benim iki pantyolon var işte elimde kalan ayakteyken düğmeliom oturunca açıom
azıcık büyüse göbüş alcam işte ben de

ya ben de farkettim ki artık belim bacaklarım çok çabuk ağrıo
azıcık iş yapsam pilim bitio
bebekler sömürüo enerjimizi:)
dün ben de mahvoldum kocam noldu keyfin yok dio
bilmioki pestilim çıkmış gülecek dermanım yok:2:
Lepican , Kronikcan nabersiniz ya....
bugünümüze şükür sen nasılsın frostucuğum

Günaydınlar..

aha bi sivilce mağduru daha
bendeki kadar yoktur emin ol sivilcen
alnım yanalklarım omuz başlarım çenem
ergenliğime geri döndüm de nasıl geçircem bunları hiç bilmiyorum

Günaydınlar..

günaydın canım benim tam tersii pantolanlarımm üstünden kayıyorlarrr benimde sivilcilerim vardı ama allahıma sükürlersinnn 1 haftatır sivilcilerim yokk bence seninde sivilcilerin geçer bozma moreliniiii

Benim eşim cam silme hariç her şeyi yaparım diyor.

Günaydınlar..

geçecek kuzum geçecek..sivilcelerden ne çektim....ergenliğe yeni giriyomus gibi

tiffany den beli lastikli pantolon aldım penye.20 tl onları giyiyorum ben

unutuyon beni hep unutuyonnn şaka bi yana özlüyorum muhabbetinizi....kaynamayım arada ben

bende sonbahar gibi mi alsam acaba diyorum.çünkü kapı cam perdeler koltuklar hepsinin elden geçmesi lazım......2 halım var yıkamaya vercez o da bekliyo en azından kurban bayramı öncesi temizletirim halıları da sererim.bayramda eşimin arkadaşına gittik.onun eşi de hamile 5 buçuk aylık.kız her cumartesi alıyomus temizliğe birini....ama 30 tl yarım gün.30 olsa bende alırım.burda yarım gün geldiler mi 50 falan alıyolar....tüm gün 80-100
zaten sıkıştık arabayı alınca....ben içerden maas çektim.daha bebişin eşyaları alınacak.eşim doğumdan sonra alırız bizde her hafta sonu.tanıdık birini ayarlarsın dedi.sanırım o zamn daha cok faydasını görürüm.bebekle hiç yapamam dimi

bak sen uyanığa...alacağın varsa da alma bi süre kuzum ,yaptır bir süre daha

iyiyim cok şükür bugün lepicim....bulantı kusma devam ama eskisi kadar değil ona şükrediyorum

Günaydınlar..

Günaydın canım. Benim de aynı. Bi tanesi oluyordu sıka sıka oda apışarasından yırtıldı geçen gün, kaldım donsuz
Sürekli elbise giyiyorum. Onlarda göğüs altından bollaşıyor ama onlar bile sıkmaya başladı.
Alışveriş zamanı geldi sanırım.

Benim eşim cam silme hariç her şeyi yaparım diyor.

Bizim ki de evlenmeden önce süpürge tutar cam silerim sadece diyordu. Cam silmeyi de eledi. Herkes görcek olmaz öyle diyor.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım
temizlikçi kadınlar alınmış temizlikler yapılmış ohhhhh missssssssssssss
bende alıyorum kadın yılda 5-6 kez cama falan geliyor yani zaten benim evim çok yüksek hayatta silemem camları bizim burdada yarım güne 40 a geliyor tüm güne 80
duvarlarda siliniyor bizde bide yılda bi defa ona tüm gün alıyorum

bu arada o aldığüım mevlüt takımı çok güzel kızlar dantel kısmı güpür tıpkı gelinlik gibi

Daha sık yaz özletme kendini inşallah hayırlı haberler alırsın cuma günü sende Sen cinsiyeti öğrenebildin mi :26::26::26:

gelirim canım özletmem kendimii canım en son doktora gittiğimde bebişim 9+3 haftalıktıı cinsiyet o zaman belli olmazz ama inşallah cuma günü öğrenirimm çümküü 13+0 haftalık olucammmmmm çok merak ediyorum cinsiyetiniiiiii

prolet eşinin üstüne bi bacı kıyafeti ayarla başına yazma falan taksın kimse tanımaz ozaman cam silerken herkes kadın aldın sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…