e bebeğe baktım teyzemin bebeğe bişeyler almak için beğenemedim
ayrıca face grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar
facebooktan benimle arkadaş olmaları gerekmekte özel mesaj ile bu işi halledebiliriz
dün sanırım birisi yazmış görmedim
kızlar siz herkese dediniz mi hamile olduğunuzu
benim çevremin çoğu hala bilmio
zorda gelio şimdi hamileyim demek
ilk kez seni seviyorum demek gibi bişi ağzımdan garip çıkıo
bi de belli olmuo ya fazla saklayabiliom hala geniş giysilerle diom gittiği yere kadar:))
Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527
uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))
bak yaaa buluşalım dedim millet gitmiş bir daha da demem hıh:)))))))))
Anneler size bişey danışıcam.
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben karar kara kışın nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Bizim buraya henüz doğal gaz gelmedi. Geçen kış klimayla ısındık ama ne kadar buhar makinası kullansan da klima havaya kurutur diyorlar. Soba kursak bi çok sıcak bi çok soğuk çocuk hasta olur diyorlar. İçi su dolu petekler varmış sanırım onlar çok iyi ısıtıyor dediler ama hiçbir yerde görmedim daha önce.
Var mı tavsiyeleriniz?
yahu ben 2 kişiyle arkadaş oldum ama link mi gönderilmesi lazım bize???? ama niyetimi çok belli ettiğim için de göndermemiş olabilrler....ben buradan ayrılmam demiştim:))))
petekleri biliyorum elektrik ile çalışıyor.
onun yerine ufo gibi bişey de düşünebilirsin canım bulamazsan yani.
hem odayı güzel ısıtırsın bebekte üşümez.
yahu ben 2 kişiyle arkadaş oldum ama link mi gönderilmesi lazım bize???? ama niyetimi çok belli ettiğim için de göndermemiş olabilrler....ben buradan ayrılmam demiştim:))))
Ofiste ufo kullanıyoruz canım. Sadece kendi etrafını ısıtıyor. O da çok sağlıklı değil.
Ne yapıcaz hiç bilmiyorum..
Ofiste ufo kullanıyoruz canım. Sadece kendi etrafını ısıtıyor. O da çok sağlıklı değil.
Ne yapıcaz hiç bilmiyorum..
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben karar kara kışın nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Bizim buraya henüz doğal gaz gelmedi. Geçen kış klimayla ısındık ama ne kadar buhar makinası kullansan da klima havaya kurutur diyorlar. Soba kursak bi çok sıcak bi çok soğuk çocuk hasta olur diyorlar. İçi su dolu petekler varmış sanırım onlar çok iyi ısıtıyor dediler ama hiçbir yerde görmedim daha önce.
Var mı tavsiyeleriniz?
aynı şekilde biz de işyerinde ufo kullanıyoruz ancak elektrikli petekleri ben de tavsiye ederim, kuzenim evde kullanıyor güzel ısıtıyor. ancak elektrik faturası biraz sıkıntılı olabilir.
Prolet benim kuzenim geçen kış doğum yapmıştı halamın evinde doğalgaz olmasına rağmen soba kurmuşlardı bebiş üşümesin diye. Bence soba da üşümez. Bu uyuyan sobalar var onlar güzel oluyor kapatıyorsun ısı kaybetmiyor bu yüzden onlar işini görür.Birde gece bebiş ağlıcaktır illaki uyandığında takviye yaparsan her daim sıcak durur.
Laurana göbiş çok çıkmamış senin.Lepiyle senin birden pörtlicek
e bebeğe baktım teyzemin bebeğe bişeyler almak için beğenemedim
ayrıca face grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar
facebooktan benimle arkadaş olmaları gerekmekte özel mesaj ile bu işi halledebiliriz
dün sanırım birisi yazmış görmedim
Ben de face grubunuza katılmak istiyorum. Beni de ekleyin. Facede ismin nasıl geçiyor? Söylesen arkadaşlık yollarım
Evet çok yakıyormuş maalesefBakıcaz artık bi çaresine..
En klasik yöntem en iyisi gibi görünüyor şuan ama onun için de biraz kırıp dökmemiz gerekecek. :s
Baca yerimiz yok çünkü
Evet çok yakıyormuş maalesefBakıcaz artık bi çaresine..
En klasik yöntem en iyisi gibi görünüyor şuan ama onun için de biraz kırıp dökmemiz gerekecek. :s
Baca yerimiz yok çünkü
hehe topikcanız biz:)
yap çizelgeni başta ben de korkup yapamammıştım
ama Allahın izniyle tehlikeli kısmı atlattık artık
alttan gelişimini okumak zevkli oluo
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben kara kara bu kış nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Var mı tavsiyeleriniz?
sen hangi ilde yaşıyordun tatlım ona göre akıl sunucağımda
sen hangi ilde yaşıyordun tatlım ona göre akıl sunucağımda
Allam bu müteahitlerin mantığı nasıl çalışıyor ki ya.Baca deliği olmaz mı evde
İzmir canım.
canım bende izmirdeyim:) hangi hastaneye gidiyorsun ?
sen bana niye pas vermiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?