2014 Şubat Anneleri

hımm yok yaa benim ne bacakta ne ayakta hiç sorunum yook ama ben fizik tedaviye gideyim en iyisi...şimdi netten okudum tümör diyor yaa aklımı aldııı((( bakmicam bir daha netten aklımı karıştırıyor....hayır hamile olmasam korkmam film felan çekilirim ama bu halde film çekmiyorlar rabbim yardım etsin yaaa ağlicam ama((((((((

ekledim seni canım benim... :))

çok thanks honey:))))

canım bizde de aynı sıkıntı var,, evimizin bir odası doğal gaz sobalı ve diğer yerler buz gibi şimdi kara kara nasıl ısıtacağımızı ve çocuğumuzu nereye koyacağımızı düşünüyoruz rabbim inşallan kolaylığını verir canım ,

ekledim seni canım benim... :))

canım ben bayağıdır uzakta olduğum için tam bilmiyorum ama beni de ekleyebilirmisin

Nette yazan her şeye inanma laurana çok bilgi kirliliği var

Nette yazan her şeye inanma laurana çok bilgi kirliliği var

inanmak istemiyorum ama korkuyor insan(( bare bir fizik tedaviciye gidiim de baksın içim rahatlar....film felan çekemese de artık hikayemden birşeyler çıkarır...fazlalaşmaması için neler yapacağımı söyler birşey yapar yaaa(((((

Git tabi ihmal etme.Benimde kuyruk sokumum ağrıyor bugün sorcam doktora bende gidicem duruma göre olmazsa.Gönlünü ferah tut

Bence git bi doktora sor canım. Bende midemdeki yara için endoskopi yapıldığında parça sonuçları için internete bakmıştım. Direk mide kanseri yazmış herkes. Aldırış etme yazılanlara.

Selam hamişlerr, bulantım kayboldukça bende aranıza katılmaya başlıyorum yavaş yavaş :)) 2 gündür çok güzel kahvaltı yapabiliyorum. kana kana su içeceğim günleride 4 gözle bekliyorum

ahanda buldum bende de aynısından vardı laurana ya benim soldaydı ama... geçtiğimiz iki hafta sakat gibi yürüdüm resmen.. bu hafta geçti
neyse ki.. bir süre oturup yada uzanıp kalktıktan sonra basamıyordum sol bacağımla... tam kas ağrısı da değil sanki ama tarif de edemiyordum.. biraz yürüyünce geçiyodu.. benim yaklaşık 2 hafta sürdü ama şuaralar yok.. geçti sanırım.. şimdi karnımın üst ve alt kısımlarında batmalar oluyo büyüdüğünden herhalde...

Git tabi ihmal etme.Benimde kuyruk sokumum ağrıyor bugün sorcam doktora bende gidicem duruma göre olmazsa.Gönlünü ferah tut

Bence git bi doktora sor canım. Bende midemdeki yara için endoskopi yapıldığında parça sonuçları için internete bakmıştım. Direk mide kanseri yazmış herkes. Aldırış etme yazılanlara.

aldım şimdi devletten randevuyu...bahçelievler fizik tedavi merkezinden aldım perşembeye verdiler....ayy prolett ben de bir keresinde ses kısıklığı yaşadım ama geçemedi nedense sonra bir bakim netten dedim gırtlak kanseri çıktı iyimi:))) nasıl moralim bozuldu ağlayacaktım nerdeyse sonra kbb ye gittim dedim ben kanser miyim?? doktor offf hem de nasııl az sonra öleceksin alın şunu ameliyata dedi:))))))))))))) dalga geçti resmen yaa ama haklıı yaniii ufak bir soğuk algınlığı olmuş o kadar:))))

Selam hamişlerr, bulantım kayboldukça bende aranıza katılmaya başlıyorum yavaş yavaş :)) 2 gündür çok güzel kahvaltı yapabiliyorum. kana kana su içeceğim günleride 4 gözle bekliyorum

ayyy ne güzel hadi inşallah birdaha yaşamazsın kötü şeylerrr....

kıslaaar ben şimdilik çıkıyorum biraz evi toplayayım sonra annemler geldi köyden onlara gideyim artık yarın görüşürük öptüm hepinizii:)

hıh işte kemik desem değiil kas desem değilll belli başlı duruşlardan sonra oluyorr ama benimki geçmedi bazen hafifliyor o kadar bakalım perşembe nasipse gitcem aktarırım buraya güzelim:)

günaydın tünaydın arkadaşlar oku oku bitirdim sonunda,takıntılıyım işte geçmişi okumadan yazamıyorum.küçüğü doyurup,evi toplayıp kendime tunik almaya çıkmam lazım,okul forması gibi aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum çünkü.akşam gelirim yanınıza artık.

bblim kaybolduğunda alışveriş mi yapıyorsun:)))

durun daha bunlar bunlar iyi günleriniz. ilk gebeliğimde yatakta sağa sola eşim dönderiyordu beni.doktor iğne yapmıştı azda olsa rahatlamıştım. şimdide sancı şeklinde belime kramplar girip duruyo. gözünüzü korkutmayayım ama ağırlaştıkça ağrılarda kaçınılmaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…