- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
hadi onu bilim diye tahmin ettin
ben neciyim beni de bil ağzından öpcem haha
canım ben oğlumda karnım daha büyüktü 6 aylık falandım sanırım fizik tedaviye gittim ozaman baya geçmişti fakat nette siyatikle ilgili yazıları okuduğumda 15-20 gün içinde ağrının zaten kaybolacağı yazıyor yani benimki tedavidenmi geçti yoksa zaten geçecekmiydi bilmiyorum inan
ama benim ağrım çok fazlaydı öyleki sağ bacağımı sürüyerek yürüyordum oturduğum yerden ilk kalktığımda
ekledim seni canım benim... :))
Düzen takıntısı olan analistsin.
Ben Sarnıç'ta oturuyorum canım. Havaalanının dibi. Yanı İzmir'in öbür ucu. O yüzden bana çok uzak kent ama bu Ayşen Hanım Kent hastanesi'nden gelmiş zaten buraya. Çok güzel şeyler duydum hakkında. Ona giden arkadaşlarım da var. O yüzden içim rahat şuan için.
Dilerim her birimiz için yolunda gider herşey.
canım bende torbalıdayım, yakın sayılırız :)
sen soğuk görmemişsin bi ara beklerim antebe
ben donarım orda , sıcağı çok seven biri olarak, baharda geleyim :))
Anneler size bişey danışıcam.
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben karar kara kışın nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Bizim buraya henüz doğal gaz gelmedi. Geçen kış klimayla ısındık ama ne kadar buhar makinası kullansan da klima havaya kurutur diyorlar. Soba kursak bi çok sıcak bi çok soğuk çocuk hasta olur diyorlar. İçi su dolu petekler varmış sanırım onlar çok iyi ısıtıyor dediler ama hiçbir yerde görmedim daha önce.
Var mı tavsiyeleriniz?
ekledim seni canım benim... :))
hımm yok yaa benim ne bacakta ne ayakta hiç sorunum yook ama ben fizik tedaviye gideyim en iyisi...şimdi netten okudum tümör diyor yaa aklımı aldııı((( bakmicam bir daha netten aklımı karıştırıyor....hayır hamile olmasam korkmam film felan çekilirim ama bu halde film çekmiyorlar rabbim yardım etsin yaaa ağlicam ama ((((((((
çok thanks honey:))))
analist değil de biliminsanı diyelim:))
nasıl tahmin ettinki
Nette yazan her şeye inanma laurana çok bilgi kirliliği var
canım bende torbalıdayım, yakın sayılırız :)
Oooooo sen benden de uzaksın. Nasıl gidiyorsun oraya sürekli.Benim gözüm almadı yolu. Nasıl ücretler?
Egepol'de 47 TL miş. Bi arkadaşım gidiyor Medikal Par'ta Merve Hanım'a. O da çok memnun. Doğumu da orada mı yapacaksın?
canım bizde de aynı sıkıntı var,, evimizin bir odası doğal gaz sobalı ve diğer yerler buz gibi şimdi kara kara nasıl ısıtacağımızı ve çocuğumuzu nereye koyacağımızı düşünüyoruz rabbim inşallan kolaylığını verir canım
İnşallah canım. Kış başı düşüncez artık. Şimdiden çok fazla kafa yormak istemiyorum. Bi o günleri görelim de.
inanmak istemiyorum ama korkuyor insan(( bare bir fizik tedaviciye gidiim de baksın içim rahatlar....film felan çekemese de artık hikayemden birşeyler çıkarır...fazlalaşmaması için neler yapacağımı söyler birşey yapar yaaa (((((
inanmak istemiyorum ama korkuyor insan(( bare bir fizik tedaviciye gidiim de baksın içim rahatlar....film felan çekemese de artık hikayemden birşeyler çıkarır...fazlalaşmaması için neler yapacağımı söyler birşey yapar yaaa (((((
Yaklaşmışım.Ne iş yapıyorsun tam olarak. :26::26::26::26:
Nickten birde geçenlerde demiştin ya ofise ultrason aleti gelmişti geçen sene diye
heheh ben biraz özürlüyüm arkadaşlar bu face konusunda bir de cep telimde internet olmadığı için ve olsa da öyle küçük küçük yazılardan sıkıldığım için girmem....siz doğumdan sonra tel yoluyla takipte olursunuz heralde yahuu ben çok antiteknolojik biriyim yaaaaaa((((((( ama sincap ekle güzelim sen beni listeye göreyim oraları da:)))
bu arad kızlarr benim sağ popom acaip ağrıyor böyle kas ağrısı gibi ama 1 aydır varrr....bacaklarımda çekilme ya da sancı yokk ama sağ lob acaip oldu yaa....sert yere oturunca geçiyor ama koltukta ya da yatakta uzanayım kalkamıyorum nerdeysee...öyle durduk yerde zonklama yok sadece yürürken ve kalkarken oluyor nooldu bana yaa daha çok erken böyle ağrılar için bence((
Git tabi ihmal etme.Benimde kuyruk sokumum ağrıyor bugün sorcam doktora bende gidicem duruma göre olmazsa.Gönlünü ferah tut
Bence git bi doktora sor canım. Bende midemdeki yara için endoskopi yapıldığında parça sonuçları için internete bakmıştım. Direk mide kanseri yazmış herkes. Aldırış etme yazılanlara.
Selam hamişlerr, bulantım kayboldukça bende aranıza katılmaya başlıyorum yavaş yavaş :)) 2 gündür çok güzel kahvaltı yapabiliyorum. kana kana su içeceğim günleride 4 gözle bekliyorum
Oooooo sen benden de uzaksın. Nasıl gidiyorsun oraya sürekli.Benim gözüm almadı yolu. Nasıl ücretler?
Egepol'de 47 TL miş. Bi arkadaşım gidiyor Medikal Par'ta Merve Hanım'a. O da çok memnun. Doğumu da orada mı yapacaksın?
Canım otobandan arabayla gidiyoruz, 35-40 dakika sürüyor, normalde sgk anlaşması yok, benim acıbadem sigortam var , muayne ücreti olarak 30 lira falan veriyorum, %75ini karşılıyor, muayne ücreti 120 lira... doğumu orada düşünüyorum allah nasip ederse, doğum fiyatı 4000 liraymış, benim sigortanın teminatından 1500 lira falan kalırsa 2500 lira vererek doğumu gerçekleştiririz inşallah planlar bu yönde, egepoldeki doktoru bende duymuştum güzel diye.. inşallah memnun kalırsın canım...
ahanda buldum bende de aynısından vardı laurana ya benim soldaydı ama...geçtiğimiz iki hafta sakat gibi yürüdüm resmen.. bu hafta geçti
neyse ki..bir süre oturup yada uzanıp kalktıktan sonra basamıyordum sol bacağımla... tam kas ağrısı da değil sanki ama tarif de edemiyordum.. biraz yürüyünce geçiyodu.. benim yaklaşık 2 hafta sürdü ama şuaralar yok.. geçti sanırım.. şimdi karnımın üst ve alt kısımlarında batmalar oluyo büyüdüğünden herhalde...
ben söylemedim ama büyüklerimiz mubarek yaymış ta yaymış:))) düşünün ben istanbuldayım tüm adana ve malatya biliyor:))))
aşkolsun kız hiç çaktırmıyorsun malatyayla ne gibi bağlantın var.ben malatyalıyım.buralara geliyor musun hiç.
ahanda buldum bende de aynısından vardı laurana ya benim soldaydı ama...geçtiğimiz iki hafta sakat gibi yürüdüm resmen.. bu hafta geçti
neyse ki..bir süre oturup yada uzanıp kalktıktan sonra basamıyordum sol bacağımla... tam kas ağrısı da değil sanki ama tarif de edemiyordum.. biraz yürüyünce geçiyodu.. benim yaklaşık 2 hafta sürdü ama şuaralar yok.. geçti sanırım.. şimdi karnımın üst ve alt kısımlarında batmalar oluyo büyüdüğünden herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?