2014 Şubat Anneleri

Günaydın bu arada kızlar bu günde bal tatdında bir gün olsun ağzımızın tadı hiç bozulmasın bebişlerimiz biz burdayız desinler inşallah

Ay ne güzel yazmışsın. Amin Amin Aminnnnnn ..

geçmişi okuma huyum yokya görmedim prolet seninde göbişin büyümüş maşallah benim göbekte bu kadar olmuştur işte maşallah

Sağol canım. Öyle olmuştur böyle olmuştur yok. Resmini gönder bizde görelim teyzoşumuzu :)

Önümüzdeki ay çok tehlikeli desene Emir Bebek

C&A nın ürünlerini çok beğeniyorum ya LCW ye göre falan kaliteliler ama benim bulunduğum ilde yok ankaraya gittiğimde almıştım ordan bişiler gerçekten çok güzeller buarayada açılsa diye bekliyorum kaç senedir

Maşallah canım akşam akşam bu kadar işi nasıl yaptın? İşten dönünce bir de he valla bravo, ama çok yorma kendini, çok da alıştırma :)

Unutur muyum seni Çok yoğunum bir kaç gündür Bence eylüle doğru almak daha mantıklı.Sonuçta evine gelen de senin hamile olduğunu bilerek geliyor dört dörtlük temizlik,ikram beklemez.Ben bu mantıkta rahat rahat takılıyorum Ben halılarımı bile geç yıkatmayı düşünüyorum Bizim burda da çok pahalı günlük 120 tl

Ay ne güzel yazmışsın. Amin Amin Aminnnnnn ..

Sağol canım. Öyle olmuştur böyle olmuştur yok. Resmini gönder bizde görelim teyzoşumuzu :)

Önümüzdeki ay çok tehlikeli desene Emir Bebek

foto makinam yokki yanımda telefonumdanda aktarmayı bilmiyorum aparatı yokki biri çekerse şirketten öyle yollarım

C&A den hiç alışveriş yapmadım lcw yi biliyorum
zaten lcw ve defacto ucuz gebe giyimi için iyi:)
pantolonda kestiremiyoum açıkçası denemedim de
böyle üstünde kumaş var ya pantolonun şuan alsam da giyemem göbeğim doldurcak mı dolunca nasıl durcak falan
aklımda oturtamadım
yoksa lcw den pantolon alcam
C&A de de hamile giyim var mı ki

Bizde annemle konuştuk halıları perdeleri kurban bayramından önce hallederiz dedik. Zaten halı perde yazın kirleniyor daha çok.
120 TL çokmuş hakikaten. İzmir'de 80-90 civarı o da en zengin muhitlerde.. Benim iki halamda bu işi yapıyor ordan biliyorum..

foto makinam yokki yanımda telefonumdanda aktarmayı bilmiyorum aparatı yokki biri çekerse şirketten öyle yollarım

Tamam canım akşama da olur yarın da olur. Ne zaman fırsatın olursa artık. Beklemedeyiz

unutma frostrcuğumu

ben temizlik için kaça gelirler onu bile bilmiom
ben de senin gibi halıları geç vercem temizliğe
bebek ekim falan iyidir
camlar kapanmış olur toz moz girmez bidaha
dip köşe temizliği de sanırım ekimden sonra yaparım
şimdi siliom iki güne toz oluo nasılsa

Hayırlı olsun:) benimkide kızmış:) bende eve gidince alcam:) sende Güle güle giydir bebisine

günaydınlaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))

nasıl da neşeli bir gün değil mi?? aslında benim için yorucu olacak ama neşeli olcak inşallah:)
sincap senin k.v diyor burda bbebek yok diye ben kendim diyorum yok diyee:)))))))) ayyy bakın foto çekeyim size yok ayol:)
mide problemim arada bir yokluyor ama şükür artık yiyorum haa bir de çok uykucuyum:)))

hazır burası kalabalık istanbul grubu ne zaman buluşalım?????? noolur meteorolojiye bakalım çok sıcak olmasın....orta bir yer bulalım ki maduriyet olmasın:))) bir de c.tesi olursa iyi olur çalışanları düşünmek lazım:)

kızlar siz herkese dediniz mi hamile olduğunuzu
benim çevremin çoğu hala bilmio
zorda gelio şimdi hamileyim demek
ilk kez seni seviyorum demek gibi bişi ağzımdan garip çıkıo
bi de belli olmuo ya fazla saklayabiliom hala geniş giysilerle diom gittiği yere kadar:))

uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))

ben söylemedim ama büyüklerimiz mubarek yaymış ta yaymış:))) düşünün ben istanbuldayım tüm adana ve malatya biliyor:))))
olaya iyi yönden bakıyorum,her duyan Allah analı babalı büyütsün derse oohhhh başka duaya gerek yok:))))))))))

heh işte benimkide bunun azcık büyüğü
geçen hafta falan böyleydi:)

yani kaydadeğer hamile göbeği değil bizimkisi:))) dün erkek kardeşim geldi yurtdışından abla sen hamile değilmiydin diyor:)))))) bir de çok garip yaaa bana sordu her ilişkiye girince çocuk oluyor mu diye:))))))))) yok ama hayırdır dedim??? bence o filipinlerde bir halt yedi ama neyseeee:)))

bilginize oralarada çocuk bakıcılığı çook ucuzmuş 200 dolar ver havaya uçarlar diyor kardeşim hem ingilizce konuştukları için çocuğun ingilizce öğrenir abla dedi....çok fakir halkmış buzdolapları bile yokmuş genelinde,kulübe gibi yerde yaşıyorlar diyor...sen sadece çocuğuma bak,evi süpür de bir de insanlık namına ayda bir gezdirirsen kraliçe gibi hisseder kendini çünkü görmemişler zavallılar diyor:)))) valla aklıma yattı ben doğsun getiricem bir tane....oralarda adamlar günlük 1 dolara çalışıyorlarmış....haaa bu arada bana kardeşim gucci ve pradanın orjinal çantasını getirdi 45tl türk parasıyla şaka gibi:))))

Valla benim bu göbekle söylememe gerek kalmıyor. Kolu komşu soruyormuş yengeme. Sizin gelinde bi değişiklik var hamile mi yoksa diye.
Soranlara söyleyin yeter. Ya da annem gibi yapın. Nasılsın diyenlere anneanne oluyorum diyor.

Yahu birde sen 15.haftadasın dimi. :) Senin ki birden pörtlücek bence..

günaydın güzel ve birçoğu taze anneler, umarım günümüz güzel, rahat, serin ve dertsiz geçer,,,,,,

günaydın sana da güzelimmmm ne güzel dilek bu böyle ve artık sana kavuştuk zannımca:)))

Ooooh maşallah büyümüş cnm. Bende de bunun bir az büyümüş hali)))

işte akşam biraz daha büyüyor ama hala hamile görüntüsü değil....kıyafetten anlaşılmıyor bile inan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…