Günaydın bu arada kızlar bu günde bal tatdında bir gün olsun ağzımızın tadı hiç bozulmasın bebişlerimiz biz burdayız desinler inşallah
geçmişi okuma huyum yokya görmedim prolet seninde göbişin büyümüş maşallah benim göbekte bu kadar olmuştur işte maşallah
Kızlar tam olarak yerinizi bilmiyorum ama sizin oralrda C&A ve LCW varsa mutlaka bakın derim. Benim kalçam değilde, karın kısmım çok erken sıktı, benimde tahammülüm yok karnıma azıcık baskıya bile geçen haftalarda bişeyler aldım bu mağazalardan iyi oldu. LCW'den elbise fiyatları 25-35, C&A'dan da biri siyah biri kot 2 pant kot hele süper şık gayet koyu renk ve fiyatı indirimde 40'tı,kumaş pantalonda 50 ya da 60 tı bu arada 2 mğazada da alışveriş tutarı üzerinden ekstra indirimler filan oldu iyiydi. Kızımda aldıklarım daha çok kışlıktı, bazılarını dağıtmıştım birilerine, bi iki şeyi de ben bi arkadaşımdan almıştım kendim çok birşey amamıştım ondan bu sefer biraz heves de ettim, bir de ay sonu düğün var bi hevesle de GeBe'den elbise aldım şıkça bişey, onu da internetten görmeden inşallah olur
Günaydın güzel annişlernasılsınız?
yok kuzum kocayı görünce unutmadımeve gittim bulantım hafifti.yemegi hazır edip fırına koydum,pilav yaptım,salata yaptım.sonra kociş geldi yemek yedik.sonra iyiyim iyiyim dedim ütü yaptım bi dünya.... sonra dus al banyo wc yıka falan sonra pilim bitmiş
gece de çok sıcaktı zaten....klimayı açıp uyuduk bi kaç saat snra kalkıp kapadım ama ayaklarım nasıl sızlıyo şimdi.ondan mı acaba.dus da almıştım:44:
bir de kocişe küstüm.ona küs olduğum da rahat uyuyamıyorum ,sürekli kabus görüyorum.uyanıyorum....ama haketti o başka
unutuyon beni hep unutuyonnnşaka bi yana özlüyorum muhabbetinizi....kaynamayım arada ben
bende sonbahar gibi mi alsam acaba diyorum.çünkü kapı cam perdeler koltuklar hepsinin elden geçmesi lazım......2 halım var yıkamaya vercez o da bekliyoen azından kurban bayramı öncesi temizletirim halıları da sererim.bayramda eşimin arkadaşına gittik.onun eşi de hamile 5 buçuk aylık.kız her cumartesi alıyomus temizliğe birini....ama 30 tl yarım gün.30 olsa bende alırım.burda yarım gün geldiler mi 50 falan alıyolar....tüm gün 80-100
zaten sıkıştık arabayı alınca....ben içerden maas çektim.daha bebişin eşyaları alınacak.eşim doğumdan sonra alırız bizde her hafta sonu.tanıdık birini ayarlarsın dedi.sanırım o zamn daha cok faydasını görürüm.bebekle hiç yapamam dimi
Ay ne güzel yazmışsın. Amin Amin Aminnnnnn ..
Sağol canım. Öyle olmuştur böyle olmuştur yok. Resmini gönder bizde görelim teyzoşumuzu :)
Önümüzdeki ay çok tehlikeli desene Emir Bebek
Kızlar tam olarak yerinizi bilmiyorum ama sizin oralrda C&A ve LCW varsa mutlaka bakın derim. Benim kalçam değilde, karın kısmım çok erken sıktı, benimde tahammülüm yok karnıma azıcık baskıya bile geçen haftalarda bişeyler aldım bu mağazalardan iyi oldu. LCW'den elbise fiyatları 25-35, C&A'dan da biri siyah biri kot 2 pant kot hele süper şık gayet koyu renk ve fiyatı indirimde 40'tı,kumaş pantalonda 50 ya da 60 tı bu arada 2 mğazada da alışveriş tutarı üzerinden ekstra indirimler filan oldu iyiydi. Kızımda aldıklarım daha çok kışlıktı, bazılarını dağıtmıştım birilerine, bi iki şeyi de ben bi arkadaşımdan almıştım kendim çok birşey amamıştım ondan bu sefer biraz heves de ettim, bir de ay sonu düğün var bi hevesle de GeBe'den elbise aldım şıkça bişey, onu da internetten görmeden inşallah olur
Unutur muyum seniÇok yoğunum bir kaç gündür Bence eylüle doğru almak daha mantıklı.Sonuçta evine gelen de senin hamile olduğunu bilerek geliyor dört dörtlük temizlik,ikram beklemez.Ben bu mantıkta rahat rahat takılıyorum Ben halılarımı bile geç yıkatmayı düşünüyorum Bizim burda da çok pahalı günlük 120 tl
foto makinam yokki yanımda telefonumdanda aktarmayı bilmiyorum aparatı yokki biri çekerse şirketten öyle yollarım
Unutur muyum seniÇok yoğunum bir kaç gündür Bence eylüle doğru almak daha mantıklı.Sonuçta evine gelen de senin hamile olduğunu bilerek geliyor dört dörtlük temizlik,ikram beklemez.Ben bu mantıkta rahat rahat takılıyorum Ben halılarımı bile geç yıkatmayı düşünüyorum Bizim burda da çok pahalı günlük 120 tl
amannnnnn hormonları bozuk kadınmı yok
ne güzel kuru yemiş çok faydalı ki işte
spse o e bebekteki mevlüt takımını aldım geldi çok güzel çıktı hanü sende bakmıştın ya işte onlardan aldım diğer topiğe resmini koydum
arkadaşlar herkese merhaba,oldukça uzun bir ayrılığın ardından buradayım, sizleri çok özledim ve bir taraftan çalışıp bir taraftan geçmişi okumaya devam ediyorum. salı akşamı çıkıp yoğun bir programla pert oldum, şu anda 3 saatlik uykuyla gün biter mi hesapları içindeyim. k.v.'yi de gördük kendisi e burada bebek yok gibi duruyor dedi. ben de "ben sizi kandırdım yok bebek filan" dedim.
İstanbul grubu bensiz naapıyorsunuz bakıyım :) hafta arası yaparsanız size katılma ihtimalim yok, cumartesi de 15.30da çıkıyorum ama işyerim ikitellide yenibosnaya çok kolay ulaşabilirim.
bilim'cim evet ikili testte doktor söyledi kız bu dedi, bakalım şimdilik böyle sonra bir sürpriz çıkar mı karşımıza bilemem.
mide problemi sona eren arkadaşlara nasıl imreniyorum bir bilseniz. sağolsun midem az yağlı birşey yemeye göreyim ortalığı ayağa kaldırıyor ve hemen çıkarıyorum
kızlar siz herkese dediniz mi hamile olduğunuzu
benim çevremin çoğu hala bilmio
zorda gelio şimdi hamileyim demek
ilk kez seni seviyorum demek gibi bişi ağzımdan garip çıkıo
bi de belli olmuo ya fazla saklayabiliom hala geniş giysilerle diom gittiği yere kadar:))
Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527
uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))
Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527
uleyyyn yakın çekim yapınca büyük göründü ama gaz o gaz bebek değil:))) yani işte kebabı fazla kaçırmışım görüntüsü....taze görüntü şimdi çektim ehueh:)))
heh işte benimkide bunun azcık büyüğü
geçen hafta falan böyleydi:)
kızlar siz herkese dediniz mi hamile olduğunuzu
benim çevremin çoğu hala bilmio
zorda gelio şimdi hamileyim demek
ilk kez seni seviyorum demek gibi bişi ağzımdan garip çıkıo
bi de belli olmuo ya fazla saklayabiliom hala geniş giysilerle diom gittiği yere kadar:))
Eki Görüntüle 777528
Eki Görüntüle 777527
günaydın güzel ve birçoğu taze anneler, umarım günümüz güzel, rahat, serin ve dertsiz geçer,,,,,,
Ooooh maşallah büyümüş cnm. Bende de bunun bir az büyümüş hali)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?