2014 Şubat Anneleri

hamilelik zor zanaat arkadaş..Nezle oldum , hadi bana geçmiş olsun.Bir bu eksikti.Tatildede yandım yandım sırtım sızlıyor, akşamda şehir dışına çıkıyorum yine, bana dur durak yok...

ben 2 şubata kalacağını bile sanmıyorum
37. haftadan sonra bekle dur
aman daha 21 hafta var kavuşmamıza
böyle düşününce epey uzun geliyorzaman

oğlumda bende böyle sanıyordum sonra sterse girdim
sende böyle sanma canım son günler çok kötü olunuyor sonra
ben 39+3 de doğurdum üstelik çok geç bile değildi yinede 39+0 dan sorna bu çocuk doğmayacak ne yapayım ben diye ağlıyordum
o işler öyle senin sandığın gibi olmuyor yani
benim oğlumda hep önden gidiyordu üstelik doktor iri bu bebek deyip durdu 1 hafta önden gidiyordu bende hep erken doğar diye bekliyordum 37 gibi ama doğmadı sıpa 39+3 de kendiliğinden geldi sonra 3600 gr doğdu

ohh maşallah valla keyfi yerinde ben çok merak ediyorum napuyor acaba diye.
doktorun verdiği tarihte bile gelmeyebiliyor öncesi sonrası oluyor tahmini doğum tarihi işte

37 den sonra doğum için hazır beklerimi
42 ye kadar yolu var daha fazla duramaz ondan sonra mecbur gelecek
37 ile42 arası kaçabildiği yere kadar kaçsın

selam kızlar nasılsınız . ben dün doktora gittim ense kalınlığının ölçülmesi gerekiyormuş ama önce asistan denedi pozisyonu uygun değil dedi. sonra dedim bi çikolata yiyeyimde hareketlensin yavrum. sonrada hoca ultrasona soktu beni ama ne yaptıysa oda ölçemedi. döndü arkasını hiçbirşey göstermedi. anlıcanız ne cinsiyetini gösterdi nede ense kalınlığını ölçtürdü. aranızda benim gibi ense kalınlığını ölçtüremiyen varmı. bide doktorum dediki bebeğim 5 gün büyük görünüyormuş. arkadaşlar benim bebeğim tüp bebekle oldu. onun için çok tedirginim yardım edin lütfen

Siz miniklere alın cicileri ben kendime :)
Bu ve önümüzdeki hafta sonu 7 gece kına düğün nişan v.s var.
Habire kıyafet bakar oldum. Ne hamile elbiseleri oluyo ne normaller. arasını bulamıyorum ama bunu aldım gitti. Olduğu kadar.

bizim de eylülde 3 tane var göbeğim çok büyümezse evdekilerden giymeti düşünüyorum.
Elbise de çok şık uzun süre seni idare eder

Olabiliyor canım böyle şeyler. 1 hafta önden veya geriden gidebiliyor bebekler. Hiç endişelenme.

bizim de eylülde 3 tane var göbeğim çok büyümezse evdekilerden giymeti düşünüyorum.
Elbise de çok şık uzun süre seni idare eder

Valla bende evdekileri giyicem genel olarak ama 7 tane içine sığabildiğim elbisem yok maalesef. Hepsi küçük geliyo.
O yüzden bir iki bişey alıcam mecburen

Ya sizin saçınızı başınızı yolucam ha !!!!! Anacım yazdıkça yazmışsınız. Oku oku bitmedi. Pek çok sayfayı da atlayarak gittiğim halde.
Umarım herkesler iyidir.

bende doğum tarihimi değiştirdim doktorun söylediği gibi yaptım 02-02-14

Benimki de muhtemel doğum tarihi olarak 30 Ocak dedi ama ben yine de takvimi değiştirmedim. Nasılsa daha değişir diye düşündüm..

Oyyy daha o kadar çok var ki... Geçsin artık şu günler çabucak. Ohhh doğum iznimizi de alıp azıcık evde oturmanın keyfini sürelim yav. Gerçi dönüp dolaşıp geleceğim yer yine iş...

Son düzenleme:

ben 14 şubat ile başladım son 2 gittiğimde de hep aynı kalıyor
mutlaka oynama oluyor

kızlarrr ikili test yaptıranlar bebişlerin ense kalınlığı neydi benımdi 2.5 henüz kan tahlili sonucunu almadımmmm 1 hafta sonrayaaa ??

Hepsi aynı arkadaş grubuna ait canım. 2 haftada 4 düğün 1 nişan var. Kına geceleri falan 9 ediyor ama 2 tanesi çakışıyor. :)
Sonuç bu.

5 ayrı kişinin canım
maşallah millette biz evlenme hevesi

kızlarrr ikili test yaptıranlar bebişlerin ense kalınlığı neydi benımdi 2.5 henüz kan tahlili sonucunu almadımmmm 1 hafta sonrayaaa ??

benimki 1,5 du canım

canım benim ablamda bu bulantılardan çok çekti sürekli yediğini çıkarıyodu hatta 5 ay sürdü onun inşallah senin hemen kesilir..o ilacını gece yatarken yada geceleyin uykudan kalkıp içiyodu o zaman çıkarmıyodu daha kolay oluyo diyodu..dene istersen sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…