Anladım canım. Amin cümlemizin inşallah. Allah hepimize bi avazda veya bi neşterde bebitolarımıza kavuşmayı nasip etsin :)
Bir de hepsi doktor avukat neyin olsunlar, en önemlisi de hayırlı evlat olsunlar inşallah...
AMİN CANIMMMMM, HAIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUNLAR :) BAŞIMIZIN TACI :)
mesaj attım, oradan beni eklersen hallederiz...
Maşallah cnm. Allahım hep böyle sevindirsin bizleri, hep bebişlerin güzel haberlerini alalım
gözün aydın tatlım bir sorun olmaması sevindirici
ağustos sonu gibi inşallah canım, iki hafta kullandım iznimin tamamını kullanmadım daha , o zaman hakkında hayırlısı diyerekten amin diyiyorum canım, bende doğumdan sonra ücretli izinlerimi kullanıp sonra duruma göre ücretsiz izin kullanabilirim diye düşünüyorum ama çok uzatmam herhalde çünkü bir daha işe dönmek istemeyebilirim
Anneler size bişey danışıcam.
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben karar kara kışın nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Bizim buraya henüz doğal gaz gelmedi. Geçen kış klimayla ısındık ama ne kadar buhar makinası kullansan da klima havaya kurutur diyorlar. Soba kursak bi çok sıcak bi çok soğuk çocuk hasta olur diyorlar. İçi su dolu petekler varmış sanırım onlar çok iyi ısıtıyor dediler ama hiçbir yerde görmedim daha önce.
Var mı tavsiyeleriniz?
yapayım bari canım, haklısın korkuyu bir yerde yenmek lazım :)
kızlar çizelge dediğiniz nasıl oluyor?
bir de d&r mağazasında gördüm hatıra defteri gibi bir sey var doğacak bebeğine bir şeyler yazıyorsun, içine resim fln koyuyorsun öyle bir sey yapanınız oldu mu?
sen özel sektördemisin ? ben şuan şunu düşünüyorum doğumdan sonra 6 ay ücretisiz izin hakkım var iş yerindne bunu talep edeceğim kullandırmazlarsa zaten ben haklı oluyorum tazminat almak için
Ooooh ne güzel. Ben de bu gün o kadar yedim ki kahvaltıda, kendime şaşırdım. uzun zamandır böyle keyifli kahvaltı yapmamıştım. Hep böyle oluruz inş
amin canım,
güzel güzel kahvaltı yapalım tabi, bebişler büyüsün:)
ben 2 yumurta yemeden doymuyorum, siz ne yiyosunuz kahvaltıda?
amin canım,
güzel güzel kahvaltı yapalım tabi, bebişler büyüsün:)
ben 2 yumurta yemeden doymuyorum, siz ne yiyosunuz kahvaltıda?
Yumurtayi bende seviyorum ama sanki yiyince o gun midem mafoluyor.yaa benimm çiko oynuyoo :)) kelebek çirpintisi gibiiii sizdee oluyormu
yapayım bari canım, haklısın korkuyu bir yerde yenmek lazım :)
kızlar çizelge dediğiniz nasıl oluyor?
bir de d&r mağazasında gördüm hatıra defteri gibi bir sey var doğacak bebeğine bir şeyler yazıyorsun, içine resim fln koyuyorsun öyle bir sey yapanınız oldu mu?
Canım bizim bahsettiğimiz gebelik takvimi yazdıkça altta çıkıyor ya osenin dediğin defterlerden bende almak istiyorum çok güzel olur içine duygularımızı yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?