Selam kızlar, baya oldu ben girmeyeli, ben de Pazartesi dr.a gittim ikili test için kan verdim. Ense saydamlığına baktı iyi dedi, kan sonucum da 1 haftaya çıkar dedi,
Gittiğimde 12+4 dü cinsiyeti için 1 haftası var dedi ama erkeğe benziyor ama kesin konuşmuyorum dedi.
Bende de varis var bacağımın arkasında belirgin. Varis çorabı kullanacaksın dedi. Bugün giydim ama çok sıkıyor, hamileler için olanı var göbek kısmı açık:) çok komik duruyo.
Göbeği çıkanlar olmuş, benim henüz çıkmadı. 53 kg ile gebe kalmıştım, şimdi 54 üm ama yemekten sonra falan karnım baya şişiyor.:)
İnşallah bu test sonuçlarından hayırlı haberler alırız, sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.
kızlar bir şey soracağım bebeğiniz için beşik bakmışsınızdır illa, aklınıza yatan ve size mantıklı gelen birşey var mı acaba ? ben şu park yataklardan bakıyorum kullanan tanıdığım da olduğu için de mantıklı geliyor siz ne dersiniz ???
park yataklar kullanışlı ama ben almayı düşünmüyorum.Küçük tahta beşiklerden düşünüyorum fazla yer kaplamadığı için birsüre onda yatar sonra odasındaki yatağa geçiririm.
fotoğraf nasıl yükleniyor beşiğin fotosunu koymak istedim ama beceremedim
çok kullanışlı bende artık olmadı diktirebilirim diye düşünüyorum
Kızlar bu arada BAKÜ de yaşayan varmı aranızda. bana hastane ve doktor tavsiyesinde bulunacak biri olursa çok iyi olur.
bi arkadaş var azarbaycanda olan ama baküdemi bilmiyorum leylamıydı neydi :26::26:
süt izni bizde günde 1.5 saat olarak uygulanıyor. yani 16.30 da çıkabiliyorsun. ona da en alttan en üst kademeye kadar yüz kişi laf ediyor.bakalım süt izinlerini toplu kullanma imkanı olur inşallah yeni yasada, şu an var mı bilmiyorum.
Canım sen bankada çalışıyordun dimi.. Ben de eski bankacıyım.. Bizde süt izi toplu kullanılıyordu doğum izni üstüne yaklaşık 1,5 ay yapıyordu..erken çıkma olmuyor aynen öyle kullanalım diyen de kullanamıyor..
Canım dediğin kişi şubat annelerinden biri mi.
evet canım leylasamir88 nikli kişi
sendende razı olsun sağolaayyyyy çok sağol canım Allah razı olsun senden. dur bakalım ulaşabilirim inşallah da bi doktor tavsiyesi alırım :)
bu saatlerde inanılmaz uykum geliyor kafamı tutamıyorum resmen
sendende razı olsun sağol
al bendende o kadar aklımdan aynı şeyler geçiyordu
sanırım yemek sonrası uyku bastırıyor okumam gereken bir dosya var okuyorum güya bir yandanda gözüm kapanıyor offffffffffffffff:85::100::100::100:
Canım sen bankada çalışıyordun dimi.. Ben de eski bankacıyım.. Bizde süt izi toplu kullanılıyordu doğum izni üstüne yaklaşık 1,5 ay yapıyordu..erken çıkma olmuyor aynen öyle kullanalım diyen de kullanamıyor..
evet canım, yeni doğum yapan arkadaşlar ücretsiz izin almadılar bu yüzden süt izinlerini çocukları 1 yaşına gelene kadar günde 1.5 saat olarak kullandılar ama ben ücretsiz izin alınca süt izninin boşa gitmesinden korkuyorum. toplu olarak 1.5 ay verseler çok daha iyi olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?