2014 Şubat Anneleri

banada ikili teste erkeğe benzetti ama sekreteri yanılabiliyor dedi geçmiş olsun varise dikkat etmek lazım bende aynıyın sabah kalkıyorum göbek yok yemek yedikçe akşama doğru karmın çıkıyor

be netten buldum onu kızlar gittigidiyorda imiş şimdi baktım
ama sezon gelince mağalzarda olur bunlardan bi kaç senedir moda bunlar

bilim grisi güzelmiş:)

Bende park yatak düşünüyorum canım. arkadaşım hem oda yaptı oğluna hem park yatak aldı yatak odasına koydu. Oğlu daha 1 kere odasında yatmamış 1,5 yaşında.. Mutfakta yemek yaparken mutfağa götürüyorum yatağı salondayken salona diyor. Üstelik tatile v.s giderken de götürüyoruz çok rahat diyor.

O yataklardan alan bikaç arkadaşım var canım bikaç ay kullanabilmişler. Kesinlikle alma dediler. Üstelik işin bitince koyacak yer de sıkıntı oluyormuş. PArk yatak öneriyor herkes. Görüntü olarak bunlar tabiki daha hoş ama kullanışlı olmadığını duydum.

Kızçeler amma kaynatmışsınız yine :)

Öğrencilikten bu yana otobüste koltukta v.s uyuyamazdım. Ofiste misafirleri beklettiğimiz bi koltuk var. Oraya uzandım öğlen 15-20 dk uyumuşum. İyi mi geldi kötü mü anlamadım. Sersem gibiyim

aayyyyy çok sağol canım Allah razı olsun senden. dur bakalım ulaşabilirim inşallah da bi doktor tavsiyesi alırım :)
sendende razı olsun sağol
bu saatlerde inanılmaz uykum geliyor kafamı tutamıyorum resmen

al bendende o kadar aklımdan aynı şeyler geçiyordu
sanırım yemek sonrası uyku bastırıyor okumam gereken bir dosya var okuyorum güya bir yandanda gözüm kapanıyor offffffffffffffff:85::100::100::100:

aynen
işten kaçıyorum müzik açıyorum ninni gibi geliyor o bile 10 dakka kestirsem kendime gelirim ama oda müsait değil

Kızlar midem o kadr şişki, patlamak üzereyim. Sigarayı bıraktığım için, gün içinde sürekli ağzıma bişeyler atıyorum. Kilo almadım ama karnım hep davul gibi. Gıcık sigaraaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…