2014 Şubat Anneleri

spse cim geçmiş olsun kuzummm
canlarım pazartesi günü tekrar başka bir doktora gideceğim hem uçağa binmeme izin varmı diye soracağım hemde başka bir doktordan cinsiyet için tahmin isteyecğim en son başka bir doktor %80 erkek demişti

kızlar bir şey soracağım bebeğiniz için beşik bakmışsınızdır illa, aklınıza yatan ve size mantıklı gelen birşey var mı acaba ? ben şu park yataklardan bakıyorum kullanan tanıdığım da olduğu için de mantıklı geliyor siz ne dersiniz ???

uçakta şuan sıkıntı yok canım son aylarda yasak ben 2.5 aylıkken bindim dr.umda izin verdi. 12+5 te ikili test yaparken cinsiyetini sordum yorum bile yapmadı( 14. hafta içindeyim yarın başka dr cinsiyet öğrenmek için gidicem gözükür mü ne dersiniz? çok merak ediyorum

park yataklar kullanışlı ama ben almayı düşünmüyorum.Küçük tahta beşiklerden düşünüyorum fazla yer kaplamadığı için birsüre onda yatar sonra odasındaki yatağa geçiririm.
fotoğraf nasıl yükleniyor beşiğin fotosunu koymak istedim ama beceremedim

bende başta öyle düşündüm ama pek kullanışlı olmadığını söylediler bende vazgeçtim, fotoğraf konusuna gelince bende tam bilmiyorum canım

Kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz. Benim göbek bildiğiniz jet hızıyla büyüdü. Eğer bu hızla büyümeye devam ederse son ay göbekle boy oranım eşit olur galiba :) Düşük tehlikemiz yüzünden kullandığım ilaçlardan olduğunu söyledi doktor ama ilaç biteli bir hafta oldu nerdeyse göbeğim inmedi yani bizim ufaklık her saniye varlığını hissettiriyo :)

Aynen canım yaa :) şu bunaltıcı sıcaklar geçsin buluşalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…