2014 Şubat Anneleri

maşallah herkes ne kadar becerikli ben sadece dolaba birşeyler atabiliyorum gerisini saolsun annem yapıp getiriyor ya da gelip bende yapıyor melemeni, turşuyu , kahvaltılığı falan saolsun o olmasa ben ne yaparım , sizin gibi becerikli de değilim

becerilmicek bişi yok canım ne var ki bende gözümde büyütürdüm banada yogurt yapması zor geliyo aslında en kolay iş bilmem işte cnaın isticek acık herelde ben bi merak geçen sene yaptım yaptımı anladılar keşke yapmasaydım iyidi hazır yemek:1::1::52: ne demişler işi bilcen işe gitmicen:9:

eşimin yanında bişey demio ki bende yansıtmıorum hic ona canım

zaten söylesen de fark etmez ki canım görmeden pek konduramıyorlar, inşallah eşinin göreceği zaman olur da sende rahatlarsın, şuan kendimizi o kadar halsiz hissederken bir sürü iş yapmak zorunda kalmak gerçekten zor, allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden,,,,,

becerilmicek bişi yok canım ne var ki bende gözümde büyütürdüm banada yogurt yapması zor geliyo aslında en kolay iş bilmem işte cnaın isticek acık herelde ben bi merak geçen sene yaptım yaptımı anladılar keşke yapmasaydım iyidi hazır yemek:1::1::52: ne demişler işi bilcen işe gitmicen:9:

aslında öyle canım ama şimdiye kadar pek yapmadım şimdi de halim yok zaten inşallah seneye hem öğrenebilirm hem de yapabilirim, çünkü kışın gerçekten çok rahat oluyor

zaten söylesen de fark etmez ki canım görmeden pek konduramıyorlar, inşallah eşinin göreceği zaman olur da sende rahatlarsın, şuan kendimizi o kadar halsiz hissederken bir sürü iş yapmak zorunda kalmak gerçekten zor, allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden,,,,,

saol canım bişey anlatmadıgım halde esim bana sırf destek oluo die sen oglumu eline aldın bize karsı sogutuosun hep dolduruosun ilk günden beri dio. anne ben öle bişey yapmıorum diorum inanmıo bende takmamaya calısıorum yinede seslenmiorum simdi de bu cıktı dün öle dio bana sanki kafama vuruosun sofraya cagırmak istemiosun dio. ben senin icin kalkıorum yoksa öğlene kadar yatarım halim yok ama anlamıo. allah bilsin ne diyim esimle cok iyiyiz cok sükür. birinin yanında da bi görsen kanatsız melek gibi. anlamıorum insanların 2 yüzlülügünü

saol canım bişey anlatmadıgım halde esim bana sırf destek oluo die sen oglumu eline aldın bize karsı sogutuosun hep dolduruosun ilk günden beri dio. anne ben öle bişey yapmıorum diorum inanmıo bende takmamaya calısıorum yinede seslenmiorum simdi de bu cıktı dün öle dio bana sanki kafama vuruosun sofraya cagırmak istemiosun dio. ben senin icin kalkıorum yoksa öğlene kadar yatarım halim yok ama anlamıo. allah bilsin ne diyim esimle cok iyiyiz cok sükür. birinin yanında da bi görsen kanatsız melek gibi. anlamıorum insanların 2 yüzlülügünü

en azından eşin iyiymiş canım bir de o da kötü olsaydı daha zor olur du senin için, ben anlamıyorum elinden geleni yapıyorsun da hala yetmiyor ya bu insanlara, istekleri ne acaba

$bump1-8-14-13.webpgorebiliyo musunuz kizlar? gobusumu ekledim, burda sanki minik zayif biri gibi cikmisim anlamadim, halbuki gayet de gobuslu tombul biriyim, bugun Sabah mesela 65.3 geldim, boyum da 1.65

hayırlı geceler bayanlar bişey soracam bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.ben 14 haftalık oldum ikili test için geçmi kaldım ben.ona göre yarın doktora gidip yaptıracam .benim doktor izinde başkasına yaptıracam.geç kaldıysam haftaya izini bitiyormuş 3 lüsü için onu bekleyecem.cevap...

hım anladım canım bu cuma degil bidahaki cumaya randövü aldım hayırlısı bakalım o zmana kadar kullanıcamda ilacı allah emanet esirgesin korusun rabbim :nazar:

teşekkür ederim o senin güzelliğin:):12: ben hiö kızmıyorum ne bilim 6 yıldır hasretini cekince kocaman göbüşüm olsun diye bakıyorum hissetmek istiyorum artık çok istiyorum o yüzden ay kilo almışın diyince seviniyorum:27:aslında almadım ilk başta vermiştim 2-3 kilo onları geri aldım bide göbegim belli doldu yani ayva göbek degilde böle dolu dolu:49::1: ben ilk ögrendim 3 haftalıktı daha idrarda kayınvaldemi aradım misafirlikteymiş dedim anne bak başka yerdesin galba bellie tme ama hamişleyim dedim ama aglaya aglaya söylüyorum oda başladı aglamaya kuzum yavrum dedi bida ses kesildi kadın fenalaşmış:50::52:bütün annemin komşuları orda ögrendi:27: sonra eşmi aradım babasıyla çalışıyo oda agladı kayınpederimde aglamış :)) yani bizim ki ışık hızıyla yayıldı iş yerimdende herkez ögrendi çünkü bigün önce yaz okulu planları yaptık toplantı yaptık beni saglık ocana bıraktılar toplantı sonu dedim ben gelemicem neden eee kam küm hamileyim yani benim ilk bikaç günde duymayan kalmadı:9: ama çok hoşuma gidiyo bana hayırlı olsun demeleri dua etmeleri ne bilim öyle çok hasretini çektimki çok mutluyum rabbim korusun bişi olmasında korkuyorum çok....

:32:bana sonradan geldi beceriklik valla severek yaptıgımı söyleyemem ama nabım yapıyorum işte geçen sene yaptım cok kolaylık oluyo kışın ee bide bebek olcak daha kolaylık olur allah izin verirse....:nazar:sanada maşallah:16:

hemşerim tarif etmiş bende aynen öyle yapıyorum menemenliği , ben fasülyeyi aynı yemek yapar gb yapıyorum soganını domatesini fasülyesini herşeyinikoyuyorum pişince sogutup buzdolabı poşetlerini koyuyorum hopp dolaba:21: barbunyayıda ayıklayıp koyabilirsin..araka bezelyede koyuyorum ben limonlu suda az haşlayıp koyarım bezelyeyi o zmaan rengi yepyeşil kalıyo kararmaz... sonracıma nohutu fasülyeyide bikerede pişirip dolaba atarım az az poşetleyip sonra salca soğan kavurur yaparım yapcam zman uzun uzun pişirmek olmaz her seferinde:32: ee başla ne kaldı hım bide acı sos yaparım gecen sene yaptım bu sene yapamıcam o zor tek başına olmuyo :50: bide top acı biber konservesi yaptım sirkeli tuzlu suda haşladım sonra sıcak kavanozlara doldurdum bi gece ters beklettim miss:56:

:nazar::56:

bende biber dolması var annemden getirdim yaptım ama fazla birazı eşim kuru sevmiyo bazıları haşlayıp dolaba koyuyomuş sen biliyo musun öyle onu yapcam ama kimse bilmiyo kimden duydugumuda unuttum:27: he bide annem küçük küçük enginarları koyuyo dolmasını yapıyoruz ben biraz enginar hastasıyımda:56::39: vişne bitmedimi bende çok seviyorum onu alıp öyle koycam dolaba kaynatıp şişelemeye ugraşmıcam yicemiz zaman kaynatırım mis gb oluyo o yaa ohh löp löp süt olsun bize kışın:1:

canım benim eşimde biber dolmasını sevmiyo ama ben kurusunun hastasıyım normal yeşil biberin annem içini doldurup öyle koyuyodu çıkarttıktan sonra pişirmesi kolay olsun diye bide bende vişneyi biraz dolaba koydum birazda kavoneze çünkü fasülye melemen falanda koyuyorum dolabı doldurmak istemiyorum malum kurban bayramından sonra etlere yer kalmıyo yoksa :30:

hayırlı geceler bayanlar bişey soracam bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.ben 14 haftalık oldum ikili test için geçmi kaldım ben.ona göre yarın doktora gidip yaptıracam .benim doktor izinde başkasına yaptıracam.geç kaldıysam haftaya izini bitiyormuş 3 lüsü için onu bekleyecem.cevap...

canım sanki biraz geç kalmışın gibi en son 13+5 diye biliyorumm

hım anladım canım bu cuma degil bidahaki cumaya randövü aldım hayırlısı bakalım o zmana kadar kullanıcamda ilacı allah emanet esirgesin korusun rabbim :nazar:

teşekkür ederim o senin güzelliğin:):12: ben hiö kızmıyorum ne bilim 6 yıldır hasretini cekince kocaman göbüşüm olsun diye bakıyorum hissetmek istiyorum artık çok istiyorum o yüzden ay kilo almışın diyince seviniyorum:27:aslında almadım ilk başta vermiştim 2-3 kilo onları geri aldım bide göbegim belli doldu yani ayva göbek degilde böle dolu dolu:49::1: ben ilk ögrendim 3 haftalıktı daha idrarda kayınvaldemi aradım misafirlikteymiş dedim anne bak başka yerdesin galba bellie tme ama hamişleyim dedim ama aglaya aglaya söylüyorum oda başladı aglamaya kuzum yavrum dedi bida ses kesildi kadın fenalaşmış:50::52:bütün annemin komşuları orda ögrendi:27: sonra eşmi aradım babasıyla çalışıyo oda agladı kayınpederimde aglamış :)) yani bizim ki ışık hızıyla yayıldı iş yerimdende herkez ögrendi çünkü bigün önce yaz okulu planları yaptık toplantı yaptık beni saglık ocana bıraktılar toplantı sonu dedim ben gelemicem neden eee kam küm hamileyim yani benim ilk bikaç günde duymayan kalmadı:9: ama çok hoşuma gidiyo bana hayırlı olsun demeleri dua etmeleri ne bilim öyle çok hasretini çektimki çok mutluyum rabbim korusun bişi olmasında korkuyorum çok

:32:bana sonradan geldi beceriklik valla severek yaptıgımı söyleyemem ama nabım yapıyorum işte geçen sene yaptım cok kolaylık oluyo kışın ee bide bebek olcak daha kolaylık olur allah izin verirse....:nazar:sanada maşallah:16:

hemşerim tarif etmiş bende aynen öyle yapıyorum menemenliği , ben fasülyeyi aynı yemek yapar gb yapıyorum soganını domatesini fasülyesini herşeyinikoyuyorum pişince sogutup buzdolabı poşetlerini koyuyorum hopp dolaba:21: barbunyayıda ayıklayıp koyabilirsin..araka bezelyede koyuyorum ben limonlu suda az haşlayıp koyarım bezelyeyi o zmaan rengi yepyeşil kalıyo kararmaz... sonracıma nohutu fasülyeyide bikerede pişirip dolaba atarım az az poşetleyip sonra salca soğan kavurur yaparım yapcam zman uzun uzun pişirmek olmaz her seferinde:32: ee başla ne kaldı hım bide acı sos yaparım gecen sene yaptım bu sene yapamıcam o zor tek başına olmuyo :50: bide top acı biber konservesi yaptım sirkeli tuzlu suda haşladım sonra sıcak kavanozlara doldurdum bi gece ters beklettim miss:56:

:nazar::56:

bende biber dolması var annemden getirdim yaptım ama fazla birazı eşim kuru sevmiyo bazıları haşlayıp dolaba koyuyomuş sen biliyo musun öyle onu yapcam ama kimse bilmiyo kimden duydugumuda unuttum:27: he bide annem küçük küçük enginarları koyuyo dolmasını yapıyoruz ben biraz enginar hastasıyımda:56::39: vişne bitmedimi bende çok seviyorum onu alıp öyle koycam dolaba kaynatıp şişelemeye ugraşmıcam yicemiz zaman kaynatırım mis gb oluyo o yaa ohh löp löp süt olsun bize kışın:1:

canm yaptıklarını afiyetle yersiniz inşallah..tariflerin içinde tşkr ederim..inşallah becerebilirimde heba etmem okadar nimeti:1::56::9::9::9::9:

:)))ekşi ekşi

Bende zaten var malesef;(( hem genetik hem de iş hayatı tetikledi.. Hatta ameliyat olacaktım dr hamilrlikte zaten tekrar çıkar doğumdan sonra yaptırırsın demişti.. Kışın çorap kullanıcam mecburen sanırım..

Biliyorum canım bidaha yemek zaten ama çok canım çekmişti..onlar herşeyde var malesef.. Yiyen de yemeyen de olabiliyor Allah kimseye vermesinn..eşimden gizli yedimm öğrense yer beni;P

amin canım allah korusun..olcak oldumu oluyor hakketen...ben gözünü korkutayım dedim bidaha yeme diye:41:yoksa canımız istedimi hiçbirimiz zararını umursamıyoz..gözümüz dönüyo:53::53::52::52::52:

daha yaşımda küçük ileriki yaşlarda neler yaparım bilmiyom bide salça ve tarhana dışında kimsenn eline bakmak istemem hazırada alışık dğilim o yüzden 1. de iyi olmaz 2. iyi olur diyenlerdenimm

valla 17 senelik evliyim.tarhanayı yaparım .:21:onun dışında salçaymış turşuymuş,konserveymiş hiç anlamıyorum..ve yapanlarada hep özenirim.hazır yiyiciyim ben:52::52::52::52:

günaydıııın

geceleri erknden sızan ben güne de bi okadar erken başlyorum:))
çıkmayan göbeğimi dert edip araştırdım geniş iç karın meselesini öğrenip aydınlandım:)
içerde organlardan kalan boş alan fazla olunca rahim dışa doğru baskı yapmadan rahatça büyüyebiliomuş:)
mantıklı geldi çünkü iç karın nedemek anlamıodum
7. aya kadar böyle olanlar bile varmış(çağla şikelden başka:))
hehe bende mi öyleyim görcez artık

çok sınırdasın canım genelde 13+6 deselerde 12. haftada ölçüm ideal oluyor
istersen direk 4 lü yaptır sen zaten aynı ölçümler 4 lüde var bir de bi kaç sey daha bakıyorlar artı olarak

günaydıııın

geceleri erknden sızan ben güne de bi okadar erken başlyorum:))
çıkmayan göbeğimi dert edip araştırdım geniş iç karın meselesini öğrenip aydınlandım:)
içerde organlardan kalan boş alan fazla olunca rahim dışa doğru baskı yapmadan rahatça büyüyebiliomuş:)
mantıklı geldi çünkü iç karın nedemek anlamıodum
7. aya kadar böyle olanlar bile varmış(çağla şikelden başka:))
hehe bende mi öyleyim görcez artık

Canım benim günaydın,

Benim ilkinde hamile olduğumu bilmeyen yabancılar ilk defa 6,5 aylıkken hayırlı olsun demişlerdi. Şimdi iki,ncisi karın kasları gevşek olmasına rağmen göbeğim seninle aynı. Sonrası iyi olur vucudun çabuk toparlanır.

Back
X