hım anladım canım bu cuma degil bidahaki cumaya randövü aldım hayırlısı bakalım o zmana kadar kullanıcamda ilacı allah emanet esirgesin korusun rabbim
teşekkür ederim o senin güzelliğin:)

ben hiö kızmıyorum ne bilim 6 yıldır hasretini cekince kocaman göbüşüm olsun diye bakıyorum hissetmek istiyorum artık çok istiyorum o yüzden ay kilo almışın diyince seviniyorum

aslında almadım ilk başta vermiştim 2-3 kilo onları geri aldım bide göbegim belli doldu yani ayva göbek degilde böle dolu dolu

ben ilk ögrendim 3 haftalıktı daha idrarda kayınvaldemi aradım misafirlikteymiş dedim anne bak başka yerdesin galba bellie tme ama hamişleyim dedim ama aglaya aglaya söylüyorum oda başladı aglamaya kuzum yavrum dedi bida ses kesildi kadın fenalaşmış

bütün annemin komşuları orda ögrendi

sonra eşmi aradım babasıyla çalışıyo oda agladı kayınpederimde aglamış :)) yani bizim ki ışık hızıyla yayıldı iş yerimdende herkez ögrendi çünkü bigün önce yaz okulu planları yaptık toplantı yaptık beni saglık ocana bıraktılar toplantı sonu dedim ben gelemicem neden eee kam küm hamileyim yani benim ilk bikaç günde duymayan kalmadı

ama çok hoşuma gidiyo bana hayırlı olsun demeleri dua etmeleri ne bilim öyle çok hasretini çektimki çok mutluyum rabbim korusun bişi olmasında korkuyorum çok....

bana sonradan geldi beceriklik valla severek yaptıgımı söyleyemem ama nabım yapıyorum işte geçen sene yaptım cok kolaylık oluyo kışın ee bide bebek olcak daha kolaylık olur allah izin verirse....

sanada maşallah
hemşerim tarif etmiş bende aynen öyle yapıyorum menemenliği , ben fasülyeyi aynı yemek yapar gb yapıyorum soganını domatesini fasülyesini herşeyinikoyuyorum pişince sogutup buzdolabı poşetlerini koyuyorum hopp dolaba

barbunyayıda ayıklayıp koyabilirsin..araka bezelyede koyuyorum ben limonlu suda az haşlayıp koyarım bezelyeyi o zmaan rengi yepyeşil kalıyo kararmaz... sonracıma nohutu fasülyeyide bikerede pişirip dolaba atarım az az poşetleyip sonra salca soğan kavurur yaparım yapcam zman uzun uzun pişirmek olmaz her seferinde

ee başla ne kaldı hım bide acı sos yaparım gecen sene yaptım bu sene yapamıcam o zor tek başına olmuyo

bide top acı biber konservesi yaptım sirkeli tuzlu suda haşladım sonra sıcak kavanozlara doldurdum bi gece ters beklettim miss

bende biber dolması var annemden getirdim yaptım ama fazla birazı eşim kuru sevmiyo bazıları haşlayıp dolaba koyuyomuş sen biliyo musun öyle onu yapcam ama kimse bilmiyo kimden duydugumuda unuttum

he bide annem küçük küçük enginarları koyuyo dolmasını yapıyoruz ben biraz enginar hastasıyımda

vişne bitmedimi bende çok seviyorum onu alıp öyle koycam dolaba kaynatıp şişelemeye ugraşmıcam yicemiz zaman kaynatırım mis gb oluyo o yaa ohh löp löp süt olsun bize kışın