- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeğimi eklemeye çalıştım ama olmadı telefondan akşam eve gidince eklerim artık![]()
SENİN o göbüşünün içindeki kiviyi yerim bennnnnnnnnnn yerimmmm
![]()
Selam herkese. Ben 13. haftamdayim. Kanamam oluyordu o yuzden hep yatiyordum. Yeni yeni kalkmaya basladim cok sukur. Dun bi dugune gideyim dedim. Kalkip oynadim biraz filan. Kadinin biri de cagirmis birini, soruyor bu kiz hamile mi diye. Hayir alnimda yaziyor sanki, sinir oldum. Cunku biz kimse hemen ogrensin istemedik. Bol da giyinmistim. Neymis efendim icine dogmus. Ifrit oluyorum boyle insanlara. Baska bi kadin da aramis butun aileyi. Herkese hamile oldugumu soylemis. Dertleri ne anlamiyorum.
saol canım bişey anlatmadıgım halde esim bana sırf destek oluo die sen oglumu eline aldın bize karsı sogutuosun hep dolduruosun ilk günden beri dio. anne ben öle bişey yapmıorum diorum inanmıo bende takmamaya calısıorum yinede seslenmiorum simdi de bu cıktı dün öle dio bana sanki kafama vuruosun sofraya cagırmak istemiosun dio. ben senin icin kalkıorum yoksa öğlene kadar yatarım halim yok ama anlamıo. allah bilsin ne diyim esimle cok iyiyiz cok sükür. birinin yanında da bi görsen kanatsız melek gibi. anlamıorum insanların 2 yüzlülügünü
Melekim nasılsın
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nehabersiniz kronikim nasılsın dün gittin bi daha gelmedin geri sağlık ocağına gidecektin en son
fallendemi burdaymış hoşgelmiş![]()
nehabersiniz kronikim nasılsın dün gittin bi daha gelmedin geri sağlık ocağına gidecektin en son
hamd olsun mevlaya kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyeti bellimi paşanın dicektim :)))))))
İçime erkek doğdu :))))
iyi etmişsin yaramaz bişi olmasındaGünaydın bilim.Dün gittim kaydoldum daha sonra mayıştım evde yattım bir ara girdim ama kimse yoktu yazmadım.
Şimdilik herşey yolunda melekim.Cinsiyet inşallah pazartesi belli olacakÇoğu kişinin içine erkek doğuyor bakalım ne olacak
![]()
maşallah yaGünaydın güzel annişler,
Dün akşam anneme yemeğe gittik. Gittiğimde annem çamaşır seriyordu. Gittim yanına bi baktım sepette donlar bereler önlükler. Bunlar ne be dedim. Sandıkları kurcalamış. Benim eşyalarımı bulmuş. Yıkamış paklamış. Şimdi Allah nasip ederse benim evladım giycek. İçim bi hoş oldu. Aynı pijamadan 2 tane var birini sende torununa sakla dedi. Öyle yapıcam inşallah![]()
Günaydın canım hosgeldinn![]()
Günaydın bilim.Dün gittim kaydoldum daha sonra mayıştım evde yattım bir ara girdim ama kimse yoktu yazmadım.
Şimdilik herşey yolunda melekim.Cinsiyet inşallah pazartesi belli olacakÇoğu kişinin içine erkek doğuyor bakalım ne olacak
![]()
Günaydın güzel annişler,
Dün akşam anneme yemeğe gittik. Gittiğimde annem çamaşır seriyordu. Gittim yanına bi baktım sepette donlar bereler önlükler. Bunlar ne be dedim. Sandıkları kurcalamış. Benim eşyalarımı bulmuş. Yıkamış paklamış. Şimdi Allah nasip ederse benim evladım giycek. İçim bi hoş oldu. Aynı pijamadan 2 tane var birini sende torununa sakla dedi. Öyle yapıcam inşallah![]()
günaydıııın
geceleri erknden sızan ben güne de bi okadar erken başlyorum:))
çıkmayan göbeğimi dert edip araştırdım geniş iç karın meselesini öğrenip aydınlandım:)
içerde organlardan kalan boş alan fazla olunca rahim dışa doğru baskı yapmadan rahatça büyüyebiliomuş:)
mantıklı geldi çünkü iç karın nedemek anlamıodum
7. aya kadar böyle olanlar bile varmış(çağla şikelden başka:))
hehe bende mi öyleyim görcez artık
Günaydın arkadaşlar![]()
Günaydınlar...
pek bi keyifsizim bugün..![]()
iyidir tatlım senden nbr?? yaptınmı tatil?hoşşşşşşş buldum bilimim nabetrrrrrr![]()
günaydın tatlım.ne güzel yaaaa dimibenimde ayakkabım ve kıyafetlerim var.örgü yelek ceketlerim var.annem ayırmış hep.sandıgımda hepsi.bi ara açıp foto cekcem....daha bir şey almadığım için kendim eklemiyorum
bu arada lizöz ü olan var mı...benim 2 tane var biri acık diğeri koyu pembe....annem hamileliğinde giyersin diye verdi ben kısın evlendiğim için evde giyiyodum pijamamın üstüneçok seviyorum ama çok şekerler....
şimdi de doğumum kısa geliyor hatta evlilik yıldönünmümüzde bile doğabilir kuzum![]()
iyi etmişsin yaramaz bişi olmasında
maşallah ya
benimde var bikaç bişiyim ama kız eşyası olduğu için oğluma kullanamamıştım
kız senin torununa kadar çürümesin :26::26:
hoşgördüm balım sende hoşgeldin![]()
günaydın tatlım.ne güzel yaaaa dimibenimde ayakkabım ve kıyafetlerim var.örgü yelek ceketlerim var.annem ayırmış hep.sandıgımda hepsi.bi ara açıp foto cekcem....daha bir şey almadığım için kendim eklemiyorum
bu arada lizöz ü olan var mı...benim 2 tane var biri acık diğeri koyu pembe....annem hamileliğinde giyersin diye verdi ben kısın evlendiğim için evde giyiyodum pijamamın üstüneçok seviyorum ama çok şekerler....
şimdi de doğumum kısa geliyor hatta evlilik yıldönünmümüzde bile doğabilir kuzum![]()
selam tatlım senin takvimin benimkinden bir gün önde burun kanamasından bahsediliyor dün ilk burun kanamamı yaşadım bendeHepicinize günaydın benim canlarım
En göze batan çağla şikeldi diğer mankenlerden de vardır illa ki ebru şallı falan ama öğrenmene sevindim canım
Günaydın kronikimmm
hayır olsun kuzumm geçer sıkıntı yapma içine
Günaydın bbilimim![]()
selam tatlım senin takvimin benimkinden bir gün önde burun kanamasından bahsediliyor dün ilk burun kanamamı yaşadım bende
önceden sadece af edersin burnumu temizlerken ince kan hücreleri görüyordum içerde dün maşallah kanadı azcık.
Valla canım babam almış o pijamaları 10'lu. 8ini ben kullanmışım 2 tane kalmış. Etiketini yırtıp yıkamış annem. Hiçbişeycik olmamış. Polar tarzı bişey zaten. Penye falan olsa çürür ama buna bişey oloacağını sanmıyorum. 25 sene dayanmış baksana :)
Harika bişey valla. Eşime gösterdim onun bile ağzı açık kaldı :)
Battaniyelerin var ama onları aramam lazım kim bilir nerde dedi annem. Onlar da çıksın bakalım piyasaya da bende çeker eklerim :)