2014 Şubat Anneleri

çok sınırdasın canım genelde 13+6 deselerde 12. haftada ölçüm ideal oluyor
istersen direk 4 lü yaptır sen zaten aynı ölçümler 4 lüde var bir de bi kaç sey daha bakıyorlar artı olarak

çok saol canım o zamn ben pazartesi dediğin gibi doktorumda geliyor 4 lüsünü yaptırıyım.kızımda yaptırmadım bundada geç kaldım.allahıp hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı sıhhatli doğum yapmak nasip etsin.

Kızlar kafama takiliyor sormsdan duramycm bebegim 2 gun gec dolenmeydi ama simdide onun ustne iki gun daha geride kalmis doktor onemsemefi sma ben cok uzluyorum iki gun sonra bobreklerime ultrason cekilirkende iki yerine bir gun buyumustu cok takiyorum vsr mi bir bilginiz

Kızlar kafama takiliyor sormsdan duramycm bebegim 2 gun gec dolenmeydi ama simdide onun ustne iki gun daha geride kalmis doktor onemsemefi sma ben cok uzluyorum iki gun sonra bobreklerime ultrason cekilirkende iki yerine bir gun buyumustu cok takiyorum vsr mi bir bilginiz

1/2 hafta geti yada ileri olabilir ,önemsiz canım boşuna üzülüp bebişi de üzme emi..

biz de pişi deriz üstelik de çok severim :) sen nerelisin lip:)

Biri pişi mi dediiii:) birkaç sene önce köprülü kanyona gitmiştik bilmiyorum bilen varmı.. Antalyayla ısparta arasında bir çay.. Orda ufak bi aile pansiyonunda kalmıştık kahvaltıda nehir kenarında yediğim en güzel pişiydi:))

canım ya sen neden bu kadar tedirginsin. bir sıkıntı olsa doktorun seni uyarır. biraz rahat olman lazım bebeğine zarar vericeksin lütfen sakin ol. ben bi gidişimde 3 gün geri çıktı sonraki gidişimde 4 gün ilerde çıktı bunlar sorun değil.eğer 1-2 hafta geriden geliyorsa doktor o zaman şüpheleniyor. döllenme tarihi asla kesin olarak bilinemiyor o sebeple kendini üzüp durma. bu arada benim de saçlarımın önleri beyaz dolu. boyayamadığım için saçım 3 renk oldu. önceki boyadan kalan renk,dipten gelen kendi rengim ve ortadaki beyazlar.ama hiç üzülmüyorum çok da mutluyum bitkisel bile olsa boyamayı düşünmüyorum zaten yıllardır saçımın kendi rengini göremiyordum bi görmüş olurum:)tamamen doğal saç rengime dönmek istiyorum bebeğim beni yeniden doğmuş gibi yapsın istiyorum boyamıycam o sebeple.ama sen mutlu olacaksan doktoruna danışarak yaptırabilirsin :) artık ufak tefek şeyleri takma kafana canım:)

Biri pişi mi dediiii:) birkaç sene önce köprülü kanyona gitmiştik bilmiyorum bilen varmı.. Antalyayla ısparta arasında bir çay.. Orda ufak bi aile pansiyonunda kalmıştık kahvaltıda nehir kenarında yediğim en güzel pişiydi:))

ayy kızlar sanırım canımı çektirdiniz halbuki yağlı şeyleri sevmiyorum ama sanırım gidip hamur alıp yapcam :D canım biz izmirliyiz en çok yaptığımız şeylerden biridir pişi. böyle hayır olsun falan diye de yapılır lokma gibi dağıtılır:)

canım ya sen neden bu kadar tedirginsin. bir sıkıntı olsa doktorun seni uyarır. biraz rahat olman lazım bebeğine zarar vericeksin lütfen sakin ol. ben bi gidişimde 3 gün geri çıktı sonraki gidişimde 4 gün ilerde çıktı bunlar sorun değil.eğer 1-2 hafta geriden geliyorsa doktor o zaman şüpheleniyor. döllenme tarihi asla kesin olarak bilinemiyor o sebeple kendini üzüp durma. bu arada benim de saçlarımın önleri beyaz dolu. boyayamadığım için saçım 3 renk oldu. önceki boyadan kalan renk,dipten gelen kendi rengim ve ortadaki beyazlar.ama hiç üzülmüyorum çok da mutluyum bitkisel bile olsa boyamayı düşünmüyorum zaten yıllardır saçımın kendi rengini göremiyordum bi görmüş olurum:)tamamen doğal saç rengime dönmek istiyorum bebeğim beni yeniden doğmuş gibi yapsın istiyorum boyamıycam o sebeple.ama sen mutlu olacaksan doktoruna danışarak yaptırabilirsin :) artık ufak tefek şeyleri takma kafana canım:)

Ah canım cok haklsnda seninle biraz gec tanistik ysklasik üç ay dusuk korkusuyla tek badima yattım sonuc bu:(kusura bakmayin:( sagol cvbin icin

canım 1yada 2haftaya kadar olan gerılık normal kabul edılıyor onemlı olan her yerının aynı haftada olması, hıc tedırgın olma.. zaten olcumlerde tutarsız olabılıyo:34::34:

kendim ayvalıkta oturuyordum evlendikten sonra merkezde oturuyom eşimden dolayı canım

Anladım canım ben 19 yıl merkezde yaşadım bi sorayım dedim o yüzden :34:

Kızlar şu akşam yemeklerinden sonra ki adet olacakmışım gibi sancılarım ne olacak bir bilsem helpp meee :53:

ayy kızlar sanırım canımı çektirdiniz halbuki yağlı şeyleri sevmiyorum ama sanırım gidip hamur alıp yapcam :D canım biz izmirliyiz en çok yaptığımız şeylerden biridir pişi. böyle hayır olsun falan diye de yapılır lokma gibi dağıtılır:)
sanirim benim de simdiye kadar canim sunu cekti diyebilecegim tek sey pisiydi cok ilginc :) o gun evde hamur mu yogursam nasi yapsam ki filan diye dusunurken, arkadaslarla toplanmistik, bi baktim biri pisi getirmis, ayyy nasi sevindim, tabi hayalimdeki gibi sicakcik degildi sogumustu ama olsun :16:

ben biliyorum koprulu kanyonu, cok guzel bi yer, Antalya da yasiyoruz biz, gerci 1 kere gittim ama biraz uzak o yuzden sanirim. rafting yapiliyor, buzz gibi bi suyu var, biz de kenarina karpuz koyardik sogusun diye hehe. ins seneye nasib olur da gidersek turkiyeye o zaman gitmek istyorum ben de kprulu kanyona tekrar, hem esim de gormus olur, orda balik tutuluyor muydu hatirliyo musun? ben bi bakayim internetten, ins gidebiliriz, yani bizim problem annemlerin arabasi yok, o yuzden araba kiralamak lazim ama tabi olabilir ins gideriz bi da :16:

ay çok güzel nerden baktın :46::46:

doktor o kadar ketum ki kocakarı laflarına sevinir oldum :)ben biraz bakınayım ya başka doktor görsün :)

benim doktorum da ketum ve daha 18 gün falan var gitmeme
annem soruo kardeşim soruo
eşim merak edio

şimdi gelmiş kıllanma kız bebekte olurmuş dio bana:)
bi gitsen de öğrensek artık dio
valla bu doktorlar yaktı bizi
en sona kaldım resmen

benim doktorum da ketum ve daha 18 gün falan var gitmeme
annem soruo kardeşim soruo
eşim merak edio

şimdi gelmiş kıllanma kız bebekte olurmuş dio bana:)
bi gitsen de öğrensek artık dio
valla bu doktorlar yaktı bizi
en sona kaldım resmen

killanma mi?? benim gobusumde killer var, yani simdi daha belirginler galiba, kiz olcak o zaman bizim de galiba he he :8:

Saat beş gibi gittim fırına ekmek hamuru almaya taze fasulye ve salatanın yanına kızarttım kel alaka amaekmek yerine :53: yedik ailece... hamilelik budur işte şart şurt yok...:1::1::1::1::1:

spsecipğim geri kalmış sayılmazki 1 2 gün cihaz bile yanılabilio
olabilir bunlar merak etme sorun olsa doktor der

hehe hamile hatunlar nasıl yoldan çıkarılır vol.1:))
ben yedim hamur kızartmamı yanına da ekşi bi salata
peynirle falan götrdüm valla
akşam yemepine kel alaka ama can çekince herşekil yenio
herkeslere afiyetr olsun canlar:1:
bu arada tombikkuşum ben karadenizliyim bizde de pişi vardır
evde yaparlar hamuru ama ben bugün hazırcılık yaptım:)

Son düzenleme:
killanma mi?? benim gobusumde killer var, yani simdi daha belirginler galiba, kiz olcak o zaman bizim de galiba he he :8:

ay bende de göbüş tüylerim uzadı resmen kollarımdaki de:)
valla hangi hamiş iş arkadaşından duyduysa artık öyle duymuş bakalım artık
sen nezaman öğrencen
kedin benden evveldir:1:

Kızlar bende de kıllanma arttı hatta bayağı hızla büyüyo aldığım yerlerdeki kıllar :) acep benimki de mi kız. Benimde içime kız doğuyodu sürekli ama Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde bebişimin, kız erkek farketmez hayırlısı neyse o olsun :)

bende düşünmüştüm markası fisher price çok yönlü kullanılıyo resim ekleyim bak canım

Eki Görüntüle 779264

bunlar çok güzelmiş nerde satılıyo ve ücreti ne kadar biliyomusunuz kızlar:12:

Eki Görüntüle 779434
bu park yatak çok şıkmış ya çok şeker :)

bu da maşallah mevlit yatagı gb kız cok süslü bembeyaz bi kuscak buna bögg diye:52:

Back
X