2014 Şubat Anneleri

canım kimi gebe doğuma kadar kullanıyor benim o şekilde kullanan 3 arkadaşım oldu
ama her zaman risktir tabiki riskide şu allah korusun bi kaza olsa önce karnın gelir direksiyona riski bu yani
allah kazadan beladan korusunda

benim arkadaşım köprü geçerek falan araba kullandı
yani uzun mesafe
8. aya akdarda kullandı
risk olmazda
stres oluyorum dersen kullanmazsın

zaten normaldede öyle yapıyoruz biz sabah 9 gibi girip 11 de çıkıyoruz bide akşam üzeri 4 den sonra giriyoruz ama otel yarım pansiyon öğle yemeği için dışarı çıkıyoruz mecbur o sıcağı düşünüyorum ben gittiğimiz yerlerde böyle köy kahvaltısı tarzı yerler oluyo genelde orda o tarz yerler çok yani ama biraz dağ tarafındalar inş. serin olurlar ya

nereye gidiyodunuz canım? bir de fiyatları nasıl beni bi bilgilendirirsen belki bi haftasonu kaçamağı yaparız eşimle

nereye gidiyodunuz canım? bir de fiyatları nasıl beni bi bilgilendirirsen belki bi haftasonu kaçamağı yaparız eşimle

canım biz kilikya otele gidicez kızlkalesinde
aslında pine parka gidecektik orası herşey dahil ama sahili taşlıkmı kum yokmuş o yüzden vageçtik çünkü ben sürekli denize gircem artı oğlum kumda oynuyor, birde pine park daha uzak silifkeden sonra 40 dakka falanmış
kilikya otelde eh işte bir yer 3 yıldızlı
barbarossada düşündük ama olmadı orası geçen yılda kilikyaya gitmiştik öyle çok aktivitesi falan yok ama bize yetiyor açıkcası zaten bizler yorulmuş oluyoruz geçen sene hep saat 11 olmadan uyuduk geceleri oğlumda erkenci en geç 10da uyur e onu bırakıp gezmek zaten imkansız
fiyat konusuna gelince biraz pazarlıpa tabi aslında otel 165 tl çekiyor fiyatı biz 130 a indik kişi başı
geçen sene 100 tlye kalmıştık ama bu yıl fiyatlar baya artmış

PROLETTTTTTTTTTTTTTT VE DÜĞÜNLERİ OLAN DİĞER ARKADAŞLAR
https://www.markafoni.com/product/4699836/ ŞUNA BİR BAKIN FENA BİR GİYSİ DEĞİL GEBELERE GÖRE VE FİYATI uygun EN AZINDAN

Son düzenleme:

kızkalesindesiniz ve arabanız da var.narlıkuyu da cennet cehennem yoluna dönün o yol üstünde köy kahvaltısı yapan yer çok....oraya gidebilirsiniz.....her şey doğal mis gibi geliyor önüne

fiyatlar cbaya baya artmış yaaa....dudak uçuklatan fiyatlar duydum bu sene....es geçtik bu yazı gelecek yaza bebişim kocişim ben güzeeelll bi tatil yapcaz inşşş Allahım izin verirse

Ben silfke taşucunda okudum üniyi

zaten bahsettiğim yerler oralar tatlım öğle yemeğine oraya gidiyoruz ama ben bi tek sıkma ve böreklerini sevdim açıkcası tantuninin içine baharat boca etmişlerdi neyse idare ederiz ya
selam ;

yine kusmaya başladım öğleden sonra eve gideceğim sanuırım
yinemi ya bitemedi seni bu durumlar

Ben silfke taşucunda okudum üniyi

hangi yıl mezun oldun balım benim burda çalışan bi arkadaşımda ordan mezun

zaten yemekler falan iyi olmaz oralarda ama köy kahvaltısı ya da menemen tarzı seyler güzel olur

bi turşu getirmişlerdi bize orda neydi adı böyle ot gibi bişi çok hoş bi tadı vardı beğenmiştim gidince yine ondan isticem

aaa evet yaaa ne tursusuydu o bende hatırlayamadımmm....o bölgeye has bi ot ama neydi işte

buldum buldum kaya koruğuuuu

Son düzenleme:

Güzelmiş canım :) Ama benim düğünler başladım dün akşam kına vardı bu akşam düğün yarın da düğün. Haftaya yine aynı. Zaten 7'yi 5'e indirdim. Elbiseler hazır. Düğün CD mi izledim biri benim düğünüme gelmemiş. Bu halde bende hiç gidemem valla.

aaa evet yaaa ne tursusuydu o bende hatırlayamadımmm....o bölgeye has bi ot ama neydi işte

buldum buldum kaya koruğuuuu
hah evet tamda o
ama ben yedikten sonra biraz başım dönmüştü onu sonra kaç kişiye söyledim dedilerki senin başının dönesi varmış onla ilgisi yok tadı çok güzeldi ama

anladım canım bu yaz bizim düğünümüz yok neyseki ne giycem derdi yaşamıyorum

sen o gün yediklerini fazla kaçırmışsındır etkilemiştir yediklerin onunla alakası yoktur

ama durduramıyosun ki kendini mis gibi köy kahvaltısı acık hava deniz daha ne olsun

Ohh ne güzell. Ya kızlar akşam kına vardı dedim ya. Herkes senin ki 4-5 aylık var herhalde dedi. Benim çiko gürbüz olcak herhalde

sen o gün yediklerini fazla kaçırmışsındır etkilemiştir yediklerin onunla alakası yoktur

ama durduramıyosun ki kendini mis gibi köy kahvaltısı acık hava deniz daha ne olsun
evet canım öyle yaparım olmazsa jack ben adana da C&A mazasına uğramak istiyorum dönüşte eşime de söyledimde gerçi o pek sıcak bakmadı bu sıcakta adanaya girilmez dedi bana ama ben yine gitmek istersem onun bulunduğu avm ne tarafta ? otoban çıkışlarınna yakınmı ?

Ohh ne güzell. Ya kızlar akşam kına vardı dedim ya. Herkes senin ki 4-5 aylık var herhalde dedi. Benim çiko gürbüz olcak herhalde

e 4.ayın içindesin zaten pekte yanılmış sayılmazlar
hem gürbüz olsun nolcakki benim oğlumda gürbüzdü ki halada öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…