Ohh ne güzell. Ya kızlar akşam kına vardı dedim ya. Herkes senin ki 4-5 aylık var herhalde dedi. Benim çiko gürbüz olcak herhalde
evet canım öyle yaparım olmazsa jack ben adana da C&A mazasına uğramak istiyorum dönüşte eşime de söyledimde gerçi o pek sıcak bakmadı bu sıcakta adanaya girilmez dedi bana ama ben yine gitmek istersem onun bulunduğu avm ne tarafta ? otoban çıkışlarınna yakınmı ?
e 4.ayın içindesin zaten pekte yanılmış sayılmazlar
hem gürbüz olsun nolcakki benim oğlumda gürbüzdüki halada öyle
ay sormaaaa benimki daha doktora gitmiş değil düşün(maşallah )
neymiş efendim kendi vücuduymuş kendisi iyileştirirmiş.dr ondan daha mı iyi bilecekmiş...sadece diş için gitti sanırım bi kaç kez
bu arada biri hamur mu dedim..ımmmm
hehe manyak gibiyiz yaBu durum hepimizde mevcut :) Eşimde alarji var hafif terleyip içi sıkılınca başlıyor kaşınmaya. Geçen gece erken yattım başlamış yine onun kaşıntısına uyandım. Of puff yaptı başladım ağlamaya. Ama ağlamak gözün görsün. Hıçkıra hıçkıra :) Noluyo be diyo. Beni öyle görünce sakinleştirmeye çalışırken kaşıntısı geçti uyuyuverdi :)
Sonra düşündüm hakikaten noldu bana diye. Sonuca varamadım
Günaydın canım. Zaten araştırmalar eşleri hamile olan erkeklerin kilo aldığını ortaya koymuş. Bizimki de şimdiden 3 aylık hamile
bl bol sıvı alcanbenim suyla sorunum yok çok şükür
sıcaklar nasıl sizin oralarda jack
hani sıcak olmaya sıcakta birde nem varya nasıl gelip gidiyorsun işe
ben şimdi tatili düşünüyorum evet araba klimalı otelde klimalı ama hiçmi dışarı çıkmıcam ben acaba çok zorlanırmıyım diyorum çünkü mersin 36 derece civarı nemle hissedilen sıcaklık 43 ü bulur
günaydınnnn herkesedoktor kontrolleriniz aydamı haftadamı nasıl oluyo kızlar :44:
beklioz umut fakirin ekmeğiHep diyorum bir iki haftaya seninki salcak kendini bizi geçeceksin
Hepimiz inşallah prolet
haha ay fenasıınGüzelmiş canım :) Ama benim düğünler başladım dün akşam kına vardı bu akşam düğün yarın da düğün. Haftaya yine aynı. Zaten 7'yi 5'e indirdim. Elbiseler hazır. Düğün CD mi izledim biri benim düğünüme gelmemiş. Bu halde bende hiç gidemem valla.
Ohh ne güzell. Ya kızlar akşam kına vardı dedim ya. Herkes senin ki 4-5 aylık var herhalde dedi. Benim çiko gürbüz olcak herhalde
Uff banada ole soyluyorr cok erkeb cikti 2.olunca olecoluyo galiba.bizde minigime ciko diyoruzzz)) affiniza sığınarak soruyorum.demir ilaci kullandigimdan brri dişkim siyah normal demi ?
iviit karnımı doyurdum geldim
aynı benmki
ben biliom doktorları bişi yaptıkları yok gidiosun boşuna uğraşıosun falan filan
adamı zorla bi kez doktora gönderdim onda da yarım yamalak yapmış işi
anlatmıo heralde derdini
korkuolar yaa
hehe manyak gibiyiz ya
benim metro halim gibi durduk yere ağlamıştım sen de öyle yapmışım
çok saçmayız hormonlarımız ele geçirdi bizi:2:
bl bol sıvı alcan
şapka takcan gerekirse şemsiye götür yanında onunla gez dışarda
sürekli duşa girersin
başta iki haftada birdi
12. haftadan sonra 1 aya çekti doktorcuğum
beklioz umut fakirin ekmeği
haha ay fenasıın
demek cd izleyip üstüne çizgi çekion
hehe ben de yapıom bazen bunu
bana gelmeyen bi arkadaş vardı
o gün nişanlısının akrabasının düğünü varmış da gelememişmiş
benimki nihaktı 5 dk halbusi
sonra o evlendi kimse gitmemiş bizden:)
dio kimse gelmedi bıdı bıdı
dedim bana hiç deme sen de bana gelmedin ehehe bişi diyemedi ama mama kem küm
işim vardı istesem zorlardım kendimi giderdim
ama baktım düğün vardı bahane edio ben de gitmedim açıkçası
e var gibi gibi amaa
evet canım öyle yaparım olmazsa jack ben adana da C&A mazasına uğramak istiyorum dönüşte eşime de söyledimde gerçi o pek sıcak bakmadı bu sıcakta adanaya girilmez dedi bana ama ben yine gitmek istersem onun bulunduğu avm ne tarafta ? otoban çıkışlarınna yakınmı ?
hiç bişicik olmaz tatlım bende hurafe falan sıfırdır hiç bir hurafaye inanmam o yüzdende oğluma gebeyken bana dut yeme vişne yeme çiğer yeme onları ellersen vucudunu elleme diyenler oldu bende karadut yerken inadını aldım aldım yüzüme sürdüm bakın doğduğunda bişi olmucak diye (bişi olacak diyenler kaynanam falanGünaydin güzeller nasılsınız ay saat yedi dedimi uyaniyorum:) aklima bisi takildi su dogum lekesi olayi gercekmi yani atiyorum yedihin bisiden vucuduna degerse orda leke olmasi falan:) ben meyveleri surerim orama burama:) deneyimlilerden bilen var miki:)
Kiz maşallah oyuncagada başladın ha senin bebisin ceyizi hazir:)
off Allah yardımcımız olsun.bi gecseydiii
hamur işi bişeyler yesen canım
yinemi ya bitemedi seni bu durumlar
Kızlar,
Markafoni'de Defacto var. Speedy nin eklediği elbisenin mavisi var. Ve birkaç hamile kıyafeti. Bakın isterseniz.
https://www.markafoni.com/product/defacto-kadn-5/all/
hiç bişicik olmaz tatlım bende hurafe falan sıfırdır hiç bir hurafaye inanmam o yüzdende oğluma gebeyken bana dut yeme vişne yeme çiğer yeme onları ellersen vucudunu elleme diyenler oldu bende karadut yerken inadını aldım aldım yüzüme sürdüm bakın doğduğunda bişi olmucak diye (bişi olacak diyenler kaynanam falan) ve sonuç hiç bişi olmadı
ay kız ben çok seviyorum ahşap oyuncakları plastiklerden daha sağlıklı bide butik bebede kargo bedavaydı aldım attım bi yana sonra nasıl olsa lazım olur
tamam canım eşimi ikna edebilirsem inş. gideriz yola çıktıktan sonra yer değiştirmeyi kabul ederse tabitatlım eşime sordum otoban çıkışlarını pek bilmediğim için....
şimdi siz mersinden gelirken adanaya girince çıkışları sayıyorum
havalimanı cıkısı
Alparslan turkeş cıkısı(burası bizim eve gelir)
hastaneler cıkısı
...arada bi cıkıs daha olabilir.
sonra da Çukurova üniversitesi çıkışı var.
siz Ç.üniversitesi çıkışından çıkıp dümdüz gideceksiniz.optimuma gidiyomus yol.optimumda alışverişini, yapar aynı yoldan geri dönerseniz otobana tekrar girersiniz.
gçemiyor..
kızımın benimle zoru ne bilmiyorum ya neden sevemedi beni
güzelmiş ama hiç alışveriş yapasım yk
cicilerine yenisi eklemiş
gçemiyor..
kızımın benimle zoru ne bilmiyorum ya neden sevemedi beni
güzelmiş ama hiç alışveriş yapasım yk
cicilerine yenisi eklemiş
tamam canım eşimi ikna edebilirsem inş. gideriz yola çıktıktan sonra yer değiştirmeyi kabul ederse tabi
bu arada kayınvaldemler tatile gitmiceklermiş yalnız gidiyoruz yani yuppiiiiiiii
şşşş öyle düşünme bakim
annesi sana zoru yok ki o da üzülüyor emin ol...ama yer arıyo kendine napsın....rahat edemiyo o da demk ki öyle düşün...az cık rahat edim derken bi tarafımıza baskı yapıo işte
Günaydin güzeller nasılsınız ay saat yedi dedimi uyaniyorum:) aklima bisi takildi su dogum lekesi olayi gercekmi yani atiyorum yedihin bisiden vucuduna degerse orda leke olmasi falan:) ben meyveleri surerim orama burama:) deneyimlilerden bilen var miki:)
Yahu Lepi yazdıklarına 10 dk gülüyorum her seferinde
Ofisteyim işten kovulcam senin yüzünden. Bu kız kafayı yedi diye
Evlenmeden önce kim ne takarsa taksın ben içimden geçeni takarım diyordumm ama şimdi kim ne takmış ona bakıp da gidiyorum. Bu işler karşılıklıymış hakikaten. İnsan kendini değersiz hissediyo yoksa. Parasında değilim ama o insanın hali vakti benden iyiyken 20 tl takarsa bende gidip 50 takmam yani..
Amannn battık gene bu ay
hiç bişicik olmaz tatlım bende hurafe falan sıfırdır hiç bir hurafaye inanmam o yüzdende oğluma gebeyken bana dut yeme vişne yeme çiğer yeme onları ellersen vucudunu elleme diyenler oldu bende karadut yerken inadını aldım aldım yüzüme sürdüm bakın doğduğunda bişi olmucak diye (bişi olacak diyenler kaynanam falan) ve sonuç hiç bişi olmadı
ay kız ben çok seviyorum ahşap oyuncakları plastiklerden daha sağlıklı bide butik bebede kargo bedavaydı aldım attım bi yana sonra nasıl olsa lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?