- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
zaten bahsettiğim yerler oralar tatlım öğle yemeğine oraya gidiyoruz ama ben bi tek sıkma ve böreklerini sevdim açıkcası tantuninin içine baharat boca etmişlerdi neyse idare ederiz ya
yinemi ya bitemedi seni bu durumlar
hangi yıl mezun oldun balım benim burda çalışan bi arkadaşımda ordan mezun
yoruldum bugün kusarken
eve gidip yatmak istiyorum akşama da misafir var Allahtan yemeklerimi yaptım
yoruldum bugün kusarken
yoruldum bugün kusarken
ben bunu geçen bi arkadaşımla konuştum
onun dediğine göre birinin evinden ya da bahçesinden o bilmeden bir meyve yersen (zeytin falan da dahil)
sonrada o elini biyerine sürersen orda leke olurmuş
bunu arkadaşımın anası yapmış
annesinin evinde annesinden gizli zeytinini yemiş sonrada bacak arasına sürmüş elini
olursada çok gözükmesin diye
aynı yerde leke olmuş
sanırım kendi paramızla aldığımzdan bişi olmuo
pek bi cici
ben de cinsiyet öğreniyim alcam
valla böyle şekerim biri 20 takarken ben 50 takamam yani
benden sonra bi akrabanın düğününe gitcekti annem
cimriler 20 takmıştı
anneme 20 tak dedim hem de durumları iyi
gerektiğinde çeyrek de takıom adamına göre
bizde göletten toplamıyoz heralde paraları onlarınki kıymetliyse benimki de kıymetli hem vaktim hem param
Allahtan olmamış bi daha yaparsan popona bacağına sür bari
müjdemi isterim!
çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı'nın resmi gazetede gebeler ve emziren anneler için yeni yönetmeliği çıktı. gebe olduğumuz için günde 7,5 saatten fazla çalıştıramayacaklar bizi... yönetmeliğin kalanı aşağıdaki linkte:
Çalışan Annelerin Hakları Kesinleşti
sevgiler
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
dile benden ne dilersen
kızlar günaydın ... size bi sorum olucak dün gece yatakta dönerken sol kasığımda batma oldu. çok canım acıdı bir kaç kerede devam etti çok tedirgin oldum doktora gitsem mi ??
canım bu yasalar zaten vardıki yeni değil yani sadece 8 saatti yanılmıyorsam 7,5 saate düşmüş zaten hakkımız olan bi çok şey var yani ama biz bilmiyoruz yada bilsekte işverenimiz uygulamıyormüjdemi isterim!
çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı'nın resmi gazetede gebeler ve emziren anneler için yeni yönetmeliği çıktı. gebe olduğumuz için günde 7,5 saatten fazla çalıştıramayacaklar bizi... yönetmeliğin kalanı aşağıdaki linkte:
Çalışan Annelerin Hakları Kesinleşti
sevgiler
anlamadım yani nasıl 1,5 hafta fazla ölçtü sonra regl tarihinimi yanlış hesapladı ?
Nasıl yani ikili testinde ki ultrasonda mı 1 dakika içinde ölçüm yaptınasıl doktormuş bu gözlerinde ışın falan mı varmış.Sinir oluyorum böyle sorumsuz doktorlara ya töbe bişey dicem olmıcak şimdi.Sen kalk bir heves git güven olana bak umarım sonucun doğru çıkar :44:
bi dk da hem ense ölçüp hem de boy mu ölçtü 5 dk desen tamam da 1 dk da nası yaptı anlamdım
keşke o an çok büyük çıktı desydin vakit geçirme madem bi daha yaptır testi sen içine sinmediyse
eeeeeee. Burda esnek çalışma veya doğum izniyle ilgili şeyler yazmıyor. :s
ben mi göremedim yoksa
Ayyy bana okulda giycek pantolon lazim bulamdim doğru duzgun
evet canım bende baktım olanlar zaten yasada olan şeyler yeni bişimiş gibi çıkarmışlar önümüze sunmuşlar
en azından gebe kadınla ve emziren anneyle ilgili olanlar eskinin aynısı
biz de pişi deriz üstelik de çok severim :) sen nerelisin lip:)
Uff banada ole soyluyorr cok erkeb cikti 2.olunca olecoluyo galiba.bizde minigime ciko diyoruzzz)) affiniza sığınarak soruyorum.demir ilaci kullandigimdan brri dişkim siyah normal demi ?
kızlar bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...maddi acıdan kolaylık olsun diye devlete gittim adam beni ultrasona başka yere yolladı ıcerde 3 kişi vardık sıraya dızdı...gercekten 1 dk surdu bebegı gormedım bile.ultrason ekranı ona donuktu .sağlıklı mı dedim evet dedi...12 hafta 0 olmam lazımdı 13 hfta 4 gun dedı..inanın basıretım bağlandı nt 1.8 tamam kalk dedi...ben de yarına özel bi hastaneden randevu aldım şikayetimi söylıycem umarım bu ılgılenır....
Kızlar neye dıkkat edeyim nasıl oluyor doğrusu ...teşekkür ederim.
Eeeeeee. Burda esnek çalışma veya doğum izniyle ilgili şeyler yazmıyor. :s
Ben mi göremedim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?