Teşekkür ederim. Kafama takmayayım diyorum da ben hep böyle şeyleri kafama takarım zaten. Şimdi kendimi hiiç engelleyemiyorum. Sinirleniyorum gereksiz yere. Bir de eşimin halası bi yerlerden duymuş, hiç kimseye söylemediğimiz halde. Biz söylememişiz diye beni tebrik bile etmedi ya. Kayınvalideme bile bir şey dememiş. Ayıp yani. Ben böyle şeylere önem veririm. Gerekeni yaparım ve gereken de bana yapılsın isterim. Ama insanlar ince düşünemiyorlar böyle. Bebek var mı diye sorsa zaten yok demeyeceğim, evet var diyeceğim. Görüşmedik bile bu süre içinde. Çünkü ben hep yattım 1,5 ay. Bana nasılsın diyenlere de, ayy. Nasıl olayım hamileyim, sırtım ağırıyor işte mi diyeceğim. Yok artık.asla öyle bir şey yapmam. Sormadan da hamileyim diye atlayanlara ifrit olurum.
amman kızlar boşverin yaaa sinirlendikçe hücrelerinizi öldürüyosunuz salıverin gitsin kendi hallerine. ister söylersin ister söylemezsin kime ne yahu. bu arada azcık dolap toplayayım dedim sırtım belim koptu doğru düzgün iş yapamayacak mıyız biz yaa evim çok dağıldı artık toparlamam lazım olmazki böyle:)
bir arkadaşımda oğluna Ali adını koydu sonra 2.isim vermeye karar verdiler adı Ali Tuna oldu..kulağa hoş geliyo seslenildiği zaman..isim konusu gerçekten çok zormuş her kafadan bi ses çıkıyo onu koyma bunu koy falan diye..ama sen en azından kararını vermişsin adıyla yaşasın canım..
benim bebeğimde erkek olursa desene isimleri aynı olacak ikiside Mehmet Ali.adaş olacaklar:)))
kızlaaar herkes burda kimse bişey yazmıyor geçmiş mi okuyosunuz bu arada laurana nerelerde acaba arada bir bişeyi beğeniyor kaçıyor :) ben gelecek hafta içinde renkli ultrasona mı girsem diyorum şu çocuğumun cinsiyetini göstersin biri bana artık :)
ben çalışıom canım arada bir de okuom sizleri
ya ben yine çiğköfte yidim2 dürüm olsa yine yerm ama hehehee
ben çalışıom canım arada bir de okuom sizleri
ya ben yine çiğköfte yidim2 dürüm olsa yine yerm ama hehehee
etsizden bişey olmaz diyeceğim ama korkuyorum. iyice yaramaz olduk artık :)
bende akşam yedim çok seviyorum ince bulgur aldım bugün istediğim zaman yapayım diye
Merhaba kızlar 12+4 üm 1 haftadır hiç doymuyorum yemek yememin ardından gene midem hiç bişey yememişim kazınıyor az ve sık bişeyler atıştırıyorum ama banamısın demiyor normal mi bu?
normal normal maşallah de....hiçbir şey yiyemeyenler var....bizler de daha yeni düzeliyoruz çok şükür.bulantı kusma bulantı kusma...
inşallah yaşamazsın sen de...sadece dikkat derim.ilk basta fazla kilo almamaya calıs istersen canımo kilolar sana biliyosun ki
Merhaba kızlar 12+4 üm 1 haftadır hiç doymuyorum yemek yememin ardından gene midem hiç bişey yememişim kazınıyor az ve sık bişeyler atıştırıyorum ama banamısın demiyor normal mi bu?
dün çok zor geçti benim için 15 kişiydi evde sağolsun herkes kalktı yardım etti ama yine de köşe yastığı gibi oturamadıktan sonra yada yatamadıktan sonra yoruluyorum.
nefes darlığı bende de var merdiven çıkayım beden olarak yorulmuyorum ama nefes alamıyorum kendi nefes alışımdan rahatsız oluyorum
sebebini de bebeğin artık benimle nefes almaya başlayacak olmasına bağlıyorum bu hafta denemeler yapıyormuş bildiğim kadarıyla
benim nefes ikimize yetmiyor sanırım
canım bana da oluyor ya. dün akşam yemeğinden bir-iki saat sonra günlerdir yemek yememiş gibi açtım. kıvranıyorum bazen ama geçiştiriyorum ya bir meyve ya bir kaç ceviz biraz yoğurt falan. süt de iyi geliyor ama onu genelde sabahları içiyorum. normal bence enerji yetmiyor içerde hızla büyüyen muhteşem bir şey var :)
İnşallah çok kilo almayız :))) bebeğimiz alsında sağlıklı olsun da yerim ben sonuna kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?