2014 Şubat Anneleri

Bebek mevlidi ne zaman yapılıyor ve neden yapılıyor :44::44::44: Doğumda dağıtıp birde mevlidde mi dağıtıyorlar şekerlerden :26::26::26:

Bacaklarım sızlıyor kızlar sizlerde de var mı?Özellikle dizlerim afedersiniz alaturka wc den kalkamıyorum kendimi iyice yaşlılar gibi hissediyorum belim kopuyor 2 dk ayakta kalayım insan uykudan kalkınca dinlenerek zinde kalkar ben ağrılarımla uyanıyorum bir de hiç şaşmıyor sabah 7;30 da bacak(baldır) ve ayak krampım oluyor ve gezmeyince geçmiyor bir türlü şimdiden böyleyse ben sonumu hiç iyi görmüyorum sizler nasılsınız sizde de var mı böyle şeyler...
Son olarak sağ arka bldırımda hani kramp olur da ağrısı kalır ya öyle ağrım var 2 gündür hiç geçecek gibi değil offf ne yapacağım ben böyle...:26: :26:

Son düzenleme:

Bende olmuyor ama konuda bir kaç arkadaş magnezyum eksikliğinde böyle ağrıların olabileceğini söylemişti.Doktoruna danış mutlaka

Bende olmuyor ama konuda bir kaç arkadaş magnezyum eksikliğinde böyle ağrıların olabileceğini söylemişti.Doktoruna danış mutlaka

Canım dün aldım magnezyum doktorum yeni yazdı bakalım inş düzelir ihtiyaç halinde kullan demişti ama ilk bir hafta kullanırım artık inş düzelir..

Selam kızlar,

Gittik bugün doktora. Herşey yolunda çok şükür ve kızçemiz olacakmış :) Kuş gibi hafifledim. 13+2 olması gerek ama 13+6 çıktı :)
Doğal olarak ikili test yapamadı doktor ama ense kalınlığına baktı ve normal dedi.
Birkaç hafta sonra 4lü test yaparız dedi.
Çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk

Yine cinsiyetler öğrenilmiş hayırlı olsun kızlar ama benim doktor herhalde doğurunca söyleyecek cinsiyeti

canım benim mutlu oldum adına 2 hafta önce banada kızım olacağını söyledi bende çok mutlu olmuştum inşlallah test sonularında güzel çıkar

Yine cinsiyetler öğrenilmiş hayırlı olsun kızlar ama benim doktor herhalde doğurunca söyleyecek cinsiyeti

canım doktordan doktora değişiyor bugün adanada bir dr.gittim cinsiyetini söyleyemem daha dedi halbuki niğdedeki doktorum 12+2 ken cinsiyetini söyledi. bence başka dr. göster kız insan çatlıyor vallahi meraktan elimde olsa adanadaki bütün dr. gidip cinsiyetini soracam vallahi

canım çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz

kızlar dün sabah acildeydim kasıklarımda şiddetli bir ağrı oldu iki büklüm yürüyordum resmen enfeksiyon kapmışım bol su içmem lazımmış mide bulantılarımdan suyun bile tadı berbat geliyor allah o ağrıyı birdaha yaşatmasın daha bu sabah geçti çok şükür... sizlerde günde 3 lt su için kızlar Allah korusun.

Malesef değişiyor canım ama üç tane doktora gittim üçü de söylemesi bende inat ettim iki hafta sonra esas doktorumda randevum var sabredicem :) sabretmeyi öğretiyor bu hamilelik bize valla yoksa bir ara muhabbeti varsı eve ultrason makinesi almayı düşünmüştük

güzel fikirmiş aslında ultrasyon makinesi her eve lazım

Sorma alem bu kızlar

Hatun kişi sen gel buluruz ultrason makinesi sen bana bakarsın ben sana manyağız ya

hahahha bakarım tabii hatta cinsiyetini bilem söylerim url ve crl de cabası:) bakarsın oğluşun olur malum benim kızım olacak yani diyorumkii hahahaha:)))))))))) kordon kertmesi yapalım:)

hahahha bakarım tabii hatta cinsiyetini bilem söylerim url ve crl de cabası:) bakarsın oğluşun olur malum benim kızım olacak yani diyorumkii hahahaha:)))))))))) kordon kertmesi yapalım:)

Bakacaksın tabi ki kızını da alıp bana kahveye geleceksin Ayrıca kızını daha içerden kordon kertmesi yapabilirsem ohh değmen benim gamlı yaslı gönlüme yani

KIZLAR merhbalar hepinize tatilde oldğum için hep telden griyorum nete ve kk ya telden girmek çok problm oluyor o yüzden face de takılıyorum daha çok ama sizleri de merak etmiyo değilim şimdi bi bilgisayar bulmuşken hemen yazayım size dedim....:) biz 15.haftamıza girdik bugün çok şükür herhangi bi problemmimiz yok tek sorun bebeğim cinsiyetini göstermiyor meraktan çatlıyorum..geçen gün doktora gittik bacaklarını kırarak durdu ve göstermedi maalesef aynı zamanda da eliyle yüzünü kapıyo utangaç kuzum...doktor ona ses gönderdikçe hareket etsin bacaklarını açsın die o bize el sallıyo daha çok beklersiniiz dercesine...:) yerim ben onu...benden haberler böyle inşallah hepinizin bebeği de sizler de iyisinizdir ve bi problem yoktur...ayrıca cinsiyetleri de merak ediyorum sizler öğrenmişsinidir herhalde...benden bu kadar kızlar kendinize ii bakın Allaha emanet olun bebişlerinizlen beraber sağlcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…