inşallah canlarım benim...içimi ferah tutayım değil mi...bir şey çıkmayacak inşallah....Allah razı olsun hepinizden....
senden özendim ben de gittim aldım yaptım :) hamurunu evde yapınca daha lezzetli oluyo anneannem süper yapardı:)ama ne bende o kadar yetenek var ne de dün akşam vakit vardı. neyse nefsimizi körledik :)canım ben de pişman oldum ama sonra da şöyle düşündüm canımın çektiği bişeyi de hamileyken yemiceksem ne zaman yicem:) eşim de şaşırdı zaten akşam akşam:)her zaman yemiyoruz böyle şeyler nadiren kaçamak olabilir :)
Yaaa kızlar,
Ben işe arabayla geliyorum. Dün depo şefi gördü sen hala araç mı kullanıyosun dedi. Daha erken dedim bende. Olsun her zaman risklidir bu başkası bıraksın seni dedi. Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Ben 6.7.aydan sonra falan kullanmam diyordum ama. Evim zaten çok yakın 5 dk anca kullanıyorum.
ilk defa canım bişi çekti herkese de çektirdim valla hehe:))
daha yapmam heralde bu nefis 9 aylığına hamur kızartmasına doysun pleaseee:))
ayranlı çorba yada ayran aşını bilir misin bugğn onu yaptım
hem yazın süper gidio soğuk olduğundan hem de
ayran nohut kuru fasulye ve buğdaydan olduğundan çok besleyici oluo
biraz da taze nane hmm yemede yanında yat:))
canım böyle şeyler çeksin yahuuu
korkma canim ya, tabi ki hem tsh a hem t3 t4 hepsine birden bakiyolar, bi sey olcak olsa mutlaka verirlerdi ilac sen merak etme. benimki hypothyroid o farkli, dusuge neden olabilir diye sey yapiyolar. ins hic bi sey olmaz Allahin izniylecanım benim tsh baya düşük yani 0,045 felan ama t3 ve t4 iyi diye ilaç bile vermediler bende zorla vern diyemedim hatta ağladım bebeğimde zeka geriliği mi olacak ilaç vermiyorlar diyee ama tsh gebeliğe bağlı etkilenebilir t4 önemli olan o normal olduğu için korkma dediler ve haftaya tekrarlayacaklar testleri hala sorun varsa o zaman ilaç vercekler rabbime dua ediyorum elimden ne gelirrr((
ayy yok canim nolcak, ben de her gun kullaniyorum, burda arkadaslarim da dogurana kadar hep kullandilar, emniyet kemerini de karnimi sikmasin diye elimle bolaltiyorum biraz. nolcak hic bi sey olmaz Allahin izniyle, benim esimle is yerlerimiz cok ters yerlerde, oyle her gun birakip aksam alma isi biraz yas.. hele senin evinde yakinmis 5 dakika nolcak, benim 25-30 dakika. otobandan 20 dakika.Yaaa kızlar,
Ben işe arabayla geliyorum. Dün depo şefi gördü sen hala araç mı kullanıyosun dedi. Daha erken dedim bende. Olsun her zaman risklidir bu başkası bıraksın seni dedi. Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Ben 6.7.aydan sonra falan kullanmam diyordum ama. Evim zaten çok yakın 5 dk anca kullanıyorum.
canim bu ayranli as soguk iciliyor, ramazan da iftarda filan iyi oluyor sicak gunlerde, yogurt corbasini biz de yapariz, ama sicak oluyor, bu aralar hiiic corba icmiyorum, cunku corba yapmiyorum ondan olabilir mi acaba :) dediginiz gibi pisi yerine corba daha saglikli bi tercih. bizim bugun dr kontrolu vardi ikili test icin hemen oncesinde tartiya cikardi her gittigimde tartacaklar galiba, kilo almisim tabi ki de, aslinda o da iyi oluyor tartacaklar diye dikkatli kilo alirim inssss :18:en son gittigimzde kactim 64 tum tam, bugun yani 18 gun sonra 65.13 geldim. ins cok kilo almam ya cok korkuyoruuum :18:canım bizim pek bildiğimiz bi yemek değildir o. gezmek için urfaya gitmiştik orda soğuk yoğurtlu bir çorba içmiştim ama senin dediğin onun aynısı mı bilmem dediğin gibi buğdaylı falan bişey sanırım lebeniye diyorlardı ona orda. buralarda öyle yapıldığını hiç görmedim. biz sıcağını yaparız yayla çorbası ya da yoğurt çorbası derler. ama nohutsuz buğdaysız tavuk suyu yoğurt un yumurta ve pirinç ile yapılıyor.yoğurdu çok sevmeme rağmen çorbasını pek sevmem ama :)
canim bu ayranli as soguk iciliyor, ramazan da iftarda filan iyi oluyor sicak gunlerde, yogurt corbasini biz de yapariz, ama sicak oluyor, bu aralar hiiic corba icmiyorum, cunku corba yapmiyorum ondan olabilir mi acaba :) dediginiz gibi pisi yerine corba daha saglikli bi tercih. bizim bugun dr kontrolu vardi ikili test icin hemen oncesinde tartiya cikardi her gittigimde tartacaklar galiba, kilo almisim tabi ki de, aslinda o da iyi oluyor tartacaklar diye dikkatli kilo alirim inssss :18:en son gittigimzde kactim 64 tum tam, bugun yani 18 gun sonra 65.13 geldim. ins cok kilo almam ya cok korkuyoruuum :18:
kizlar bizim ense olcumu 1.8 cikti, 3 ten kucuk olmasi gerek oyle bi sey dedi doctor da, 5 damla da kan damlatti kagida, ordan da bi seylere bakcaklarmis, 10 gun sonra filan belli olcakmis bakalim ins bi sorun cikma Allahim aminnn...
evet ya oyle bi sey yapti, sizing oyle yapmadilar mi? kagitta 5 tane yuvarlak yer vardi, o yuvarlaklarin icine denk getirdi parmagimin ucunu azcik deldi ordan damlatti :26:kağıda kan mı damlattı???? hayatımda hiç böle şey duymadım ???
neden Ali ye benzeyen bi sey dusuuyosun canim?? sundan soruyorum, biz de esimin tarafinda bi gelenek var, bi esimin adi, bi babasinin adi, ondan bizim da ali ve bi sey koymamizi bekleyebilirler, gerci kiz mi erkek mi bilmiyoruz daha ama. Ali Efe yi seviyorum ben, Ali Mert filan da olabilir. Yusuf da esimin amcasinin adi o yuzden ikisini birden koyamayiz biz heralde erkek olursa. he he..Merhaba kızlar kvgildeyim b gidip bebişimizi görelim dedik maşallah doktor herşeyine baktı suyuma baktı normalmiş, rahim ağzı kapalı dedi,kordon yeri normalmiş kafa-beyin gelişimi 1,5 hafta öndeymiş çooook zeki olcak benim çocuğum çoook ehueu:)))
Yüzünü gösterdi ama kemik şeklnde göründüğü için birşey anlamadım :)) Çok merak ediyorum kime benziyor acaba Pazartesi gününe 3 boyutlu görüntü için randevu aldık 2liyi yaptırmamıştım 3lü için kan verdim haftaya Cuma alacağız burda olmayacağız ama ararsınız doktoru dediler amenna dedik :)))) 15+3 haftalık şu an veee kesinleşti artık kesin erkek dedi fotosunu çekip vrdi pipisinin eheuehu :)))) Darısı başlarınıza inş..İsim düşünmeye başladım şimdiden Ali'ye yakışır bir isim var mı aklınızda güzel birşey ben Yusuf Ali düşündüm ama daha iyisi olursa değiştireblirim şimdilik benden bu kaa teyzeleri oğluşumla öpüyoruz sizleri iyi akşamlar...
canim ya sen zayifsin bak ne guzel bi de tombikkus diye nick almis seni gidi seniben yoğurdu yoğurt olarak seviyorum bacım ayranla cacık da severim ama çorbası bana göre değil:) ben de doktora giderken hep tedirgin oluyorum kilodan dolayı.bu haftaya kadar sabah aç karnına hep 59.5 tum bu hafta artık 60 ları görüyorum Allah sonumu hayır etsin. yalnız çok belirgin şekilde sindirim sorunları ve hafiften mide yanması da baş gösterdi. sırt ve bel ağrım yoktu bugün onlarla da tanıştım. ani oturup kalkarken zaten kasıklarıma sancı giriyor. daha ne sayayım ki :) ama genel olarak iyiyim gerginlik ağlama bende 11-12. haftalarda oldu ve geçti bu ara enerjim yerinde olduğu için gayet mutlu günler geçiriyorum. bir de cinsiyeti görsem :)
Benim babamın ve eşimin babsının adı o yüzden Ali olsun dedik ben hiçbir isim beğenemiyorum sanırım Yusuf olcekneden Ali ye benzeyen bi sey dusuuyosun canim?? sundan soruyorum, biz de esimin tarafinda bi gelenek var, bi esimin adi, bi babasinin adi, ondan bizim da ali ve bi sey koymamizi bekleyebilirler, gerci kiz mi erkek mi bilmiyoruz daha ama. Ali Efe yi seviyorum ben, Ali Mert filan da olabilir. Yusuf da esimin amcasinin adi o yuzden ikisini birden koyamayiz biz heralde erkek olursa. he he..
Ali Yusuf da guzel canim, Ali Kaan filan da olabilir, ya da baska bi ismi basa koyarsin Ali ikinci ad olur. benim cok yakin bi arkadasin gecen sen oglu oldu, o da Yusuf koydu, yani biz kesin olarak Yusuf koyamayiz, aslinda cok guzel bi isimBenim babamın ve eşimin babsının adı o yüzden Ali olsun dedik ben hiçbir isim beğenemiyorum sanırım Yusuf olcek
Eğer öyle olursa eşmin adı:Mehmet
Babamın adı:Mehmet Ali
Kb adı :Ali demekki içler dışlar çarpımından eheuehuMehmet Ali oluyor
evet ya oyle bi sey yapti, sizing oyle yapmadilar mi? kagitta 5 tane yuvarlak yer vardi, o yuvarlaklarin icine denk getirdi parmagimin ucunu azcik deldi ordan damlatti :26:
neden Ali ye benzeyen bi sey dusuuyosun canim?? sundan soruyorum, biz de esimin tarafinda bi gelenek var, bi esimin adi, bi babasinin adi, ondan bizim da ali ve bi sey koymamizi bekleyebilirler, gerci kiz mi erkek mi bilmiyoruz daha ama. Ali Efe yi seviyorum ben, Ali Mert filan da olabilir. Yusuf da esimin amcasinin adi o yuzden ikisini birden koyamayiz biz heralde erkek olursa. he he..
canim ya sen zayifsin bak ne guzel bi de tombikkus diye nick almis seni gidi seniya iste oyle artip gidices ama ben ilk baslarda cok almas am da sona dogru alsam diyordum ama yok simdiden aliyorum, biraz egzersize baslamam lazim. yuruyus yaptim onceki gun. her gun bi yarim saat yurusem ins faydasi olur. sizzler spor yapiyo musunuz? hamilelik yogasi filan yapan var mi? onlar da gerci rahatlamak icin enerji harcatmiyodur pek heralde
evet ya oyle bi sey yapti, sizing oyle yapmadilar mi? kagitta 5 tane yuvarlak yer vardi, o yuvarlaklarin icine denk getirdi parmagimin ucunu azcik deldi ordan damlatti :26:
neden Ali ye benzeyen bi sey dusuuyosun canim?? sundan soruyorum, biz de esimin tarafinda bi gelenek var, bi esimin adi, bi babasinin adi, ondan bizim da ali ve bi sey koymamizi bekleyebilirler, gerci kiz mi erkek mi bilmiyoruz daha ama. Ali Efe yi seviyorum ben, Ali Mert filan da olabilir. Yusuf da esimin amcasinin adi o yuzden ikisini birden koyamayiz biz heralde erkek olursa. he he..
canim ya sen zayifsin bak ne guzel bi de tombikkus diye nick almis seni gidi seniya iste oyle artip gidices ama ben ilk baslarda cok almas am da sona dogru alsam diyordum ama yok simdiden aliyorum, biraz egzersize baslamam lazim. yuruyus yaptim onceki gun. her gun bi yarim saat yurusem ins faydasi olur. sizzler spor yapiyo musunuz? hamilelik yogasi filan yapan var mi? onlar da gerci rahatlamak icin enerji harcatmiyodur pek heralde
Merhaba kızlar kvgildeyim b gidip bebişimizi görelim dedik maşallah doktor herşeyine baktı suyuma baktı normalmiş, rahim ağzı kapalı dedi,kordon yeri normalmiş kafa-beyin gelişimi 1,5 hafta öndeymiş çooook zeki olcak benim çocuğum çoook ehueu:)))
Yüzünü gösterdi ama kemik şeklnde göründüğü için birşey anlamadım :)) Çok merak ediyorum kime benziyor acaba Pazartesi gününe 3 boyutlu görüntü için randevu aldık 2liyi yaptırmamıştım 3lü için kan verdim haftaya Cuma alacağız burda olmayacağız ama ararsınız doktoru dediler amenna dedik :)))) 15+3 haftalık şu an veee kesinleşti artık kesin erkek dedi fotosunu çekip vrdi pipisinin eheuehu :)))) Darısı başlarınıza inş..İsim düşünmeye başladım şimdiden Ali'ye yakışır bir isim var mı aklınızda güzel birşey ben Yusuf Ali düşündüm ama daha iyisi olursa değiştireblirim şimdilik benden bu kaa teyzeleri oğluşumla öpüyoruz sizleri iyi akşamlar...
Benim babamın ve eşimin babsının adı o yüzden Ali olsun dedik ben hiçbir isim beğenemiyorum sanırım Yusuf olcek
Eğer öyle olursa eşmin adı:Mehmet
Babamın adı:Mehmet Ali
Kb adı :Ali demekki içler dışlar çarpımından eheuehuMehmet Ali oluyor
tabi canim youtube dan izleyerek yapicas oyle kursa filan yazilmaya gerek yok, benim bi de pilates topum var, bi bakayim toplu ne tur egzersizler varmis hamileler icin, hem sakinlesirs hem esneriz ins iyi gelirbana doktor yürüyüş tavsiye etmişti bayrama kadar çok güzel yürüyorduk akşamları da serin oluyordu fakat şu an çok yoruluyorum yemekten sonra yürücek halim kalmıyor. ben hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum ama bi yandan da ekonomik olarak fazla gelebilir başlarsam sürdüremeyebilirim bir kaç ay sonra bebişe bir sürü şey alınması gerekicek bilmiyorum ki. youtube da falan videolar var hamile yogası bence gayet başarılı deneyebiliriz :)
inanc da cok guzel bi isimmis, biz sanirim burda cocuk zorlanmasin diye turkce karakterli bi isim secemeyiz. bakalim belli olmaz tabi. kafayi yeme canim ya nolcak ne kaldi ki sunun surasi ogrenirsin bakalim....walla benim doktor kağıda falan kan damlatmadı ben pek anlamadım o işi zaten normal kağıtsa o kan kurumaz mı be yabilemedim yani. kızlar yusuf ali adında bir öğrencim vardı çok sakin ve sevimli bir erkek çocuktu çok seviyordum onu kuzum benim. bence yusuf ali koyulabilir:) biz evlendiğimizden beri isimler kesin erkek olursa inanç kız olursa defne olucak isim düşünmekle zaman harcamıycaz fakat daha cinsiyeti öğrenemedik töbe yarabbim yeaa kafayı yicemm :)
mirza kuzenimin oglunun adi, ikisi de cok mubarek isimler. ben kiz isimlerini arastryorum esime de erkek isimlerini arastrma gorevi verdim ama henuz bi sey yapmadi :):)kahkaha attım biizm akrabamızın cocu yusuf ali cokta güzel kocaman kkirpikleri var cocun her gidişimizde dik dik bakıyorum gözleri ona ceksin diye komşumda 7 aylık hamile yigit ali koycak ,,mert ali, duymuştuum kula hoş geliyolar
bi,zim erkek olursa yasir mirza koyucam sanırım anaokulu ögretmeniyim ben her sene okula 250 cocuk oluyo 250yi gecikte yaz okulunda oluyo du 6 seneden kaç cocuk gördügümü hesap et bide bunalrın 2 ismi oldugunuyani en degişik isim buydu ögrencimin adı pamuk gb cocuktu düğz duvara tırmanıyodu ama onun bide kız kardeşi vardı onunda adı cok degişikti eger kızım olursada arayıp neydi diye sorucam annesine çünkü öyle degişiktiki ölsem aklıma gelmez şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?