2014 Şubat Anneleri

aynen kocam uyuyo ben erkenden kalktım duşa girdim çıktım çamaşır makinesini çalıştırdım kuruyanları topladım katladım ütülencekleri ayırdım çayı koydum kocamı bekliyom uyansın diye:) sabahları inanılmaz aç oluyorum:) kızlar yarın sabah başka doktora gidiyorum umarım ben de öğrenirim. zaten bi ben bi kronik bi adally kaldı galiba öğrenemeyen :)

Günaydın canlar çalışanlara kolay gelsin kronikim öğren valla merak ediyorum ben de senin bebişin cinsiyetini :)

Eşim uyanmış bilgisayarda oyun oynuyor annemle kahve içiyoelae karşılıklı kahve kokusuna uyandım resmen birde garip bir rüya gördüm sersem gibiyim :)

Günaydın Ben çalışıyorum maalesef

canım senin hiç hafta tatilin yok mu yaa kıyamam yoksa bu sezon yoğun diye mi pazar da çalışıyorsun. nasıl kıyıyorlar hamile hamile sana:) aman özel sektör böyle maalesef gözünün yaşına bakmıyorlar. ama çalışmak çok güzel bir şey iyi yönden düşünelim :)

Ohh çalışkan hatun seniii :))) evet valla bi biz kaldık öğrenemeyen siz nasipse yarın öğrenin inşallah bir ben kalayım daha 2 hafta ar :))

günaydınlarrrrr bende cinsiyeti öğrenmedim canım perşembe günü gidicem doktora :106:

Maşallah hamarat hamile sana Yarın sabahın kör vaktinde gidicem doktorun kapısına sizlerden önce öğreneyim bari

Bende çok merak ediyorum ay öğrenelim de alalım birşeyler artık.Hayır lcw den indirim kuponum var o boşa gidecek ona üzülüyorum Bende çok kötü bir rüya gördüm.Daha önce gittiğimiz sahil kasabasına gidiyoruz denize girmek için ama çok dalgalı deniz neyse gidelim girmeyelim diyoruz deniz taşıyor her yer su oluyor dalgalı dalgalı ortasında kaldık denizin

Ben hafta içi izin yapıyorum tombik...Ay sana da tombik demek garip geliyor.İlerde alınmayasın bana tombik diyorlar diye

Hayır olsun canım valla bazı rüylar işliyor ya içimize bu da öyle olmuş belli :/ içime sanki senin oğlun olcakmış gibi doğuyor nedenini bilmiyorum ama

yok canım ne alınıcam ben göze aldım o nicki alırken:) biz de sana kronik diyoz sonuçta:) walla biz dün bişey aldık dayanamadık ya napalım:)

Hayır olsun canım valla bazı rüylar işliyor ya içimize bu da öyle olmuş belli :/ içime sanki senin oğlun olcakmış gibi doğuyor nedenini bilmiyorum ama

İnşallah öyledir Herkes oğlan diyor sadece annem kız diyor bakalım ne olacak :18::18::18:

yok canım ne alınıcam ben göze aldım o nicki alırken:) biz de sana kronik diyoz sonuçta:) walla biz dün bişey aldık dayanamadık ya napalım:)

Hamilelik hormonları alıngan yaptırır mı yaptırır

bi de been:)
ama silre bizden iki hafta arkadaasınız yanni en eski adally ve ben kaldım
kronikle sen de bu hafta öğrenirsen bi ikimiz kalcaz adally ile:)

bu ara herkes garip rüyalar görüo normal heralde annem de geçen görüomusun diye sordu:)

günaydınlarrrrr bende cinsiyeti öğrenmedim canım perşembe günü gidicem doktora :106:

hadi bakalım

Diyorum sana gel benim doktora

günaydıınnn benim gibi bu sıcak pazar sabahında erkenden hortlayan arkadaşlarım:))) veee uykucu hamişleerrrr.....

çayımı demlediim kocamın uyanıp bana omlet yapmasını bekliyorum:) ne koydurayım omlete heheh karar veremiyorum:)

Arkadaşlarım haberler hiç iyi değil 2 gece kanamam oldu ve hastanedeydim plasentam rahime çok yakınmış çok yüksek düşük riskim var moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacım var ((

canımmm Allah yardımcın olsun....çok dua et bitanem kendine rabbim seni korktuğunla imtihan etmesin...her kanama düşük değildir,Allah ne derse o olur ötesine geçemeyiz senin için dua etcem yasin okuyacam elimden keşke başka birşey gelebilse....

Lepicim biz o kadar eski miyiz yahu vay halimize hem eski hem daha cinsiyet öğrenememiş

Günaydın canom peynirli tabi kiiii ama küp patatesli de olabilir omletin.Ben o işi hallettim sırt üstü yattım bile şiştim

Günaydın canom peynirli tabi kiiii ama küp patatesli de olabilir omletin.Ben o işi hallettim sırt üstü yattım bile şiştim

ayyy peynir fikri hoşuma gitti ama küp patates te güzel:) domates te ekletsem mi fena açım şuan...benim kocam çok uykucu ben hep ondan önce kalkarım böyle aç aç gezerim...kendisi olmadan kahvaltı yamamdan da hoşlanmaz illa birlikte olacak ama burada kızımla açız yaaa yavrucumun kolu kalkmıyordur

Boşver domatesi güzel olmaz sen patatesli peynirli yaptır omleti
Bende patatea biber kızartıp domatesli sos yaptım yedim ama midem şu anda fena yemeyeydim iyiydi sen bi şekilde uyandır kocanı bu kadar aç bırakma kendini iyi değil.

ben artık kocamı uyandırmaya gidiyorum....yapsın omleti yani hayır çay acıyacak artık:) kahvaltıdan sonra görüşürüz nasipse şekerleerrr....bu arada göğüslerim acaip şişti ama ağrımıyor böyle dik dolgun oldular:) eşim silikon mu taktırdın diyor:)))) düşünün kendinden sütyen varmış görüntüsü veren penyeleri sütyensiz giyemezdim öyle güzel durmuyorlar diye şimdi giyiyorum taş gibiler taşşşş:))) uluorta olmasa foto çekerdim ama ayıp heheheh:)))))

Diyorum sana gel benim doktora

hehe bırakamıom da kadını anacım
artık iki hafta sonra mecbur diccek yoksam artık bilm,iom yaNİ

Lepicim biz o kadar eski miyiz yahu vay halimize hem eski hem daha cinsiyet öğrenememiş

biz kaldız ya adallyciğim
şubat ilk haftayız hala neyimiz olcak bilmiyoruz
şansıma doktorum haricinde gittiğimde demedi bana ne şansım var yaa
sen nezaman gitcen bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…