- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Günaydın kızlar sabah kuşları belli oluyor:) bu bebek beni uykusuz yaptı yahu.erkenden zıplıyorum ayağa:) nasılsınız bakalım pazar pazar:)
kroniiik
naber kuşum ya yarın demek öğrencen hee:)) ay hadi bakalım seninkinin cinsiyeti neymiş
hehe evet bir sen bir ben bir de kronik
iyiyiz pazar pazar
kocam uyuyo ben de takılıom öyle
şimdi rahatsız etcem onu
sizler napıosunuz bakalım nasıl gidio
GünaydınBen çalışıyorum maalesef
aynen kocam uyuyo ben erkenden kalktım duşa girdim çıktım çamaşır makinesini çalıştırdım kuruyanları topladım katladım ütülencekleri ayırdım çayı koydum kocamı bekliyom uyansın diye:) sabahları inanılmaz aç oluyorum:) kızlar yarın sabah başka doktora gidiyorum umarım ben de öğrenirim. zaten bi ben bi kronik bi adally kaldı galiba öğrenemeyen :)
aynen kocam uyuyo ben erkenden kalktım duşa girdim çıktım çamaşır makinesini çalıştırdım kuruyanları topladım katladım ütülencekleri ayırdım çayı koydum kocamı bekliyom uyansın diye:) sabahları inanılmaz aç oluyorum:) kızlar yarın sabah başka doktora gidiyorum umarım ben de öğrenirim. zaten bi ben bi kronik bi adally kaldı galiba öğrenemeyen :)
Günaydın canlar çalışanlara kolay gelsin kronikim öğren valla merak ediyorum ben de senin bebişin cinsiyetini :)
Eşim uyanmış bilgisayarda oyun oynuyor annemle kahve içiyoelae karşılıklı kahve kokusuna uyandım resmen birde garip bir rüya gördüm sersem gibiyim :)
canım senin hiç hafta tatilin yok mu yaa kıyamamyoksa bu sezon yoğun diye mi pazar da çalışıyorsun. nasıl kıyıyorlar hamile hamile sana:) aman özel sektör böyle maalesef gözünün yaşına bakmıyorlar. ama çalışmak çok güzel bir şey iyi yönden düşünelim :)
Maşallah hamarat hamile sanaYarın sabahın kör vaktinde gidicem doktorun kapısına sizlerden önce öğreneyim bari
Bende çok merak ediyorum ay öğrenelim de alalım birşeyler artık.Hayır lcw den indirim kuponum var o boşa gidecek ona üzülüyorumBende çok kötü bir rüya gördüm.Daha önce gittiğimiz sahil kasabasına gidiyoruz denize girmek için ama çok dalgalı deniz neyse gidelim girmeyelim diyoruz deniz taşıyor her yer su oluyor dalgalı dalgalı ortasında kaldık denizin
Ben hafta içi izin yapıyorum tombik...Ay sana da tombik demek garip geliyor.İlerde alınmayasın bana tombik diyorlar diye
Maşallah hamarat hamile sanaYarın sabahın kör vaktinde gidicem doktorun kapısına sizlerden önce öğreneyim bari
Bende çok merak ediyorum ay öğrenelim de alalım birşeyler artık.Hayır lcw den indirim kuponum var o boşa gidecek ona üzülüyorumBende çok kötü bir rüya gördüm.Daha önce gittiğimiz sahil kasabasına gidiyoruz denize girmek için ama çok dalgalı deniz neyse gidelim girmeyelim diyoruz deniz taşıyor her yer su oluyor dalgalı dalgalı ortasında kaldık denizin
Ben hafta içi izin yapıyorum tombik...Ay sana da tombik demek garip geliyor.İlerde alınmayasın bana tombik diyorlar diye
Hayır olsun canım valla bazı rüylar işliyor ya içimize bu da öyle olmuş belli :/ içime sanki senin oğlun olcakmış gibi doğuyor nedenini bilmiyorum ama
yok canım ne alınıcam ben göze aldım o nicki alırken:) biz de sana kronik diyoz sonuçta:) walla biz dün bişey aldık dayanamadık ya napalım:)
Günaydın canlar çalışanlara kolay gelsin kronikim öğren valla merak ediyorum ben de senin bebişin cinsiyetini :)
Eşim uyanmış bilgisayarda oyun oynuyor annemle kahve içiyoelae karşılıklı kahve kokusuna uyandım resmen birde garip bir rüya gördüm sersem gibiyim :)
günaydınlarrrrrbende cinsiyeti öğrenmedim canım perşembe günü gidicem doktora :106:
Diyorum sana gel benim doktora
bi de been:)
ama silre bizden iki hafta arkadaasınız yanni en eski adally ve ben kaldım
kronikle sen de bu hafta öğrenirsen bi ikimiz kalcaz adally ile:)
bu ara herkes garip rüyalar görüo normal heralde annem de geçen görüomusun diye sordu:)
hadi bakalım
Arkadaşlarım haberler hiç iyi değil2 gece kanamam oldu ve hastanedeydim plasentam rahime çok yakınmış çok yüksek düşük riskim var moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacım var ((
bi de been:)
ama silre bizden iki hafta arkadaasınız yanni en eski adally ve ben kaldım
kronikle sen de bu hafta öğrenirsen bi ikimiz kalcaz adally ile:)
bu ara herkes garip rüyalar görüo normal heralde annem de geçen görüomusun diye sordu:)
hadi bakalım
günaydıınnn benim gibi bu sıcak pazar sabahında erkenden hortlayan arkadaşlarım:))) veee uykucu hamişleerrrr.....
çayımı demlediim kocamın uyanıp bana omlet yapmasını bekliyorum:) ne koydurayım omlete heheh karar veremiyorum:)
Günaydın canompeynirli tabi kiiii ama küp patatesli de olabilir omletin.Ben o işi hallettim sırt üstü yattım bile şiştim
ayyy peynir fikri hoşuma gitti ama küp patates te güzel:) domates te ekletsem mi fena açım şuan...benim kocam çok uykucu ben hep ondan önce kalkarım böyle aç aç gezerim...kendisi olmadan kahvaltı yamamdan da hoşlanmaz illa birlikte olacak ama burada kızımla açız yaaa yavrucumun kolu kalkmıyordur
Diyorum sana gel benim doktora
Lepicim biz o kadar eski miyiz yahu vay halimize hem eski hem daha cinsiyet öğrenememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?