2014 Şubat Anneleri

git valla ya bşi diyemez nasılsa:)
30 u tatil o kötü oldu 31 i doktor çalışmıo izinliymiş
29 u eşim yok
oyüzden ya 28 ya 2 si:) günlerde bile şanssızım hehe

İsterse desin değiştiriveririm valla kendilerini
vardır bunda da bir hayır ama 2sinde gidelim hadi ikimizde ekşın olsun

Arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederimmm... Kanamam durdu çok şükür inşallah tekrarlamaz... Bebişime isim buldum siz de fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. :) "Ediz" sizce nasıl?

Maşallah canım inşallah bir daha kanaman olmaz
Ediz ismi kulağa hoş geliyor anlamı da fena değil ben beğendim

Canım benimde geçen ay kanamam olmuştu ondan öncede iki kez olmuştu. Kanama durunca hiç bi sorun olmuyo. Ama bana doktorum yatak istirahatı verdi. Hatta 15 gün sadece tuvalet için kalk dedi. Düşün durum o kadar vahimdi. Dinlendik çok şükür riskimizi atlattık ama hala kendimizi yormuyoruz. Sanırım beşinci aya girene kadar ben kendimi pek yormam. Sende bol bol dinlen bide günde 2 litre su iç olar mı :)

güzelmiş canim ben yağız ve aras ismini begeniyorum Ilgaz da hoşuma gidiyor

Ne tatlı ya anne kız bindallı mı giyiyolar hakikaten.Senin neyin olacaktı haksever sende yapınca resim ekle mutlaka Bizde mevlid yapılmıyor bu arada.En azından ben bilmiyorum hiç

Eskisi kadar sık olmasa da arada oluyor Ara verip tekrar başlayınca çok zor geliyor bana o yüzden çok kısa aralıklarla olmasada yapma düşüncesindeyim ben

zeytinciğim çok sevindim iyi olmana
fadikkk senin bebişin cinsiyetini öğrenmene çokk sevindim

mevlid bizde de yapılıyor ama ben hiç abartma taraftarı değilim bu işler fazla vitrin işine dönüşmüş durumda. bir de mevlid dediğin şeyde ortam çok kalabalık oluyor. bence 40 günlük bir bebek için hiç de sağlıklı bir ortam değil. bizim doğumlarımız kışa gelicek mevlid zamanı da mart falan olacak tam hastalık ve mikrop havası:) kayınvalidemlerden yoğun talep gelmezse ben belki de yapmam. zaten benim burada ailemden kimse yok sadece iş arkadaşlarım var. 6 ay kınası da son bir kaç yıldır trend oldu eskiden de yapılıyor muydu bilmiyorum?bence kadınların toplanıp eğlenmek için bahane uydurması başka bişey değil:) anne kınayı zaten yakmış kına gecesinde kızı da evlenirken yakıversin :) ilişki konusunda da doktorumuz bize baştan beri yasak koymadı hatta eşimle gittiğimizde özellikle vurgulayarak söylüyor ilişki serbest diyor:) sorun benim tedirgin olmam falan değil aslında hormonların değişikliğinden dolayı inanılmaz bir isteksizlik var.arkadaşlar adamlara sapık muamelesi yapmayın biz de normal olsak hormonlarımız değişmiş olmasa biz de onlar gibi istekli olacaktık:) ayrıca eşim istekli olduğu zaman ben mutlu oluyorum bedenimin yeni haliyle de beni hala güzel buluyor:) kronikcim dediğin doğru canım uzun süre ara verince daha acı verici oluyor, arayı fazla uzatmamak gerekiyo ilişki konusunda:)

Ne tatlı ya anne kız bindallı mı giyiyolar hakikaten.Senin neyin olacaktı haksever sende yapınca resim ekle mutlaka Bizde mevlid yapılmıyor bu arada.En azından ben bilmiyorum hiç
:

canım benim daha belli değil bu cuma gidicem özele eskiden fakülteye gidiyodum ben artık özele başlıcam daha ayrıntılı öğrenebilirim sanırım artık herşeyi :)

İsterse desin değiştiriveririm valla kendilerini
vardır bunda da bir hayır ama 2sinde gidelim hadi ikimizde ekşın olsun

çok büyük olasılık o tarihte gidiyorum
ve ilk kez bukadar uzun süre görmemiş olcam
tek sevindiğim nokta kocaman olcak gittiğimde:))

ediz güzel isim eski ama modern de duruyor

kız adama sapık muamelesi yapmıom ben
benim kanamam doktorda olmuştu ve vajinal ultrasondan sonra olmuştu
benimki o nedenden tekrarlar diie çekinio
korkusu geçerse buyursun burdayız

mevit olcayında da ben duymadım hiç kınası falan
bi olursa mevlit olur
onu da martta yapmam heralde nisanı falan bulur havalar biraz ısınsın bari

birde ben varım henüz cinsiyet öğrenemeyip meraktan çatlayan canı inşallah eylülde öğrencem:)
kızlar ya çok ama çok kötüyüm lütfen sizden dua istiyorum dünden beri iki göğüs aramda bir ağrı var nefes alamıyorum ne olursunuz dua edin başkalarına yapılan dualar daha çabuk kabul olur diyorlar
canım Allah şifa versin dikkat et kendine..
hahahah o da ii ben de iki seferdir günleri pazartesi sanıp kapının önüne 5 lt su koyuyorum.aprtman pzt günleri yıkanıyoda herkez su koyuyor benim ikinci oldu dün cumartesi ben bir hışımla doldurdum suyu koydum akşam eşim söyledi sen yine uçmussun diye hala almadım su duruyo kapıda komşularda gülüyo bana:))

merhaba annneleeeer.... uzun zaman oldu yazmayalı çok bulatım vardı yeni yeni geçmeye başladı çok şükür ,böyle de deyince yeniden başlıyo ama nasılsızız yaaaaa çok sabırsızlanıyorum ben herkes öğrenmiş bebişlerin cinsiyetini ben öğrenemedim hala 12. haftada 2 li taramaya gitmiştik göstermedi bu cumartesi 3 lü taramaya gidicez bakalım tarama yaptırmayı düşünmüyorum ama..inşallah bu kez gösterir...

inşallah öğrenirsin kuzum.insan çok merak ediyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…