günaydın kuzularrrrrr
lepicimm senin bebişle kronickin bebişini bende çk merak ediyorum kızmı erkekmi diye.bende bugün başka bir doktora gideceğim.cinsiyet için.adam bişi söylemesse tekme tokat girmeyi düşünüyorum
ayyy maşallahhhh güle güle giysinnnn
speddycim göbüşünü sevsinlerrr
jackimmm günaydın kuzummm
Bende geçen gün eşime bi meyve arattım istanbulu aradı tırım tırım Yazık adamlara ya bu arada bende çok severim çiğ köfte.Sende çok seviyorsun sanırım
Bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyip cinnet geçiren anne adayı doktoru dövdü şok şok şokYarınki manşet haberleri
Elbiseyi babamız beğendi canım.. Erkek erkek diyen adam kızına elbise alır oldu
Cumartesi akşam üzeri yazdım canım. Gözden kaçmıştır.
evet canım ya....cok seviyorum 2 güne bir söyleyip yiyodum iş yerinde ama hamileliğimde 3 kez yedim daha.4 te olabilir
ya bu arada canım nestle nesfit var ya ondan istedi...zararlı mıdır acaba:26:süt de içemiyodum ya.hani bi zararı yoksa süt de içmiş olurum hem
günaydın balım hosgeldinnn...iyisindir inşallah
evet canım ya....cok seviyorum 2 güne bir söyleyip yiyodum iş yerinde ama hamileliğimde 3 kez yedim daha.4 te olabilir
ya bu arada canım nestle nesfit var ya ondan istedi...zararlı mıdır acaba:26:süt de içemiyodum ya.hani bi zararı yoksa süt de içmiş olurum hem
Günaydın:))))) Kızlar ben de ikili test ultrasonu yapılırken sormadım ya, kapıdan çıkarken aklıma geldi( akılsssızızz) ya o kadar pişmanım ki arada kaynadı gitti ya... Şimdi bekle bakalım 2 eylülü(((((
Zararlı değil canım. Hatta hamileler için en faydalı kahvaltılardan biridir diye yazıyordu internette okumuştum.
Valla ben herşeyden yiyorum.Belki zararlıdır ama canımız istiyosa yemek gerek diye düşünüyorumYe gitsin
Spidi bizde büyüyen beşik düşünüyorduk ama vazgeçtik.Sebebi ise büyüyen beşiklere uygun yatak olmaması(büyüdüğü zaman) yatağı ya özel yaptırman gerek ya da küçük yatak alıp kenarlarında boşluk bırakman gerek o yüzden vazgeçtik.Biz normal beşik ve dolap alıp beşiği yatak odasına koymayı planlıyoruz zaten 6 aydan daha fazla odamızda tutmamızı eşim istemiyor.Hatırladığım kadarıyla senin yatak odan genişti.Yatağının ayak ucu kısmına koyabilirsin. Bende yatak odasından tuvalet aynası mı deniyor aynalı parçayı çıkarıp beşiği koycam sanırım
leynnnn seviyom siziben bi koşu gidip alayım o zaman çok konuşmayın
Bende seni sefiyorum ki...
Bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz :26::26::26:
Bende seni sefiyorum ki...
Bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz :26::26::26:
valla düşünürdüm normalde ama 1000 tl den asagı isteyen yok ve su an cok sıkısıgız.dogum zamnı da öyle olcaz büyük ihtimalle.biraz zor gibi
yine de gün doğmadan neler doğar diyerek kendimi teselli ediyorum.Allah büyük
beşikte sanırım istediğin ölçüde olabiliyor standart yatak ölçüsünde imalat ettiririz diye düşündük
ama tabi sanırım şuanda sadece düşünüyoruz
yatağın tam yanına düşündüm ben pencere ile yatağın arasına ufak bişey bulabilir miyim bilmiyorum
sende yatapa bitişik bi beşik istiyordun ya hepsiburada var 600 TL falan ama
düşünüyorumhatta hala araştırma içindeyim de
valla düşünürdüm normalde ama 1000 tl den asagı isteyen yok ve su an cok sıkısıgız.dogum zamnı da öyle olcaz büyük ihtimalle.biraz zor gibi
yine de gün doğmadan neler doğar diyerek kendimi teselli ediyorum.Allah büyük
Bende çok kararsızım maalesef yatak odasına ayrıca beşik alıp almama konusunda
günaydııııııııııııııııııııııın
o kadar pahalı olmuyor canım daha uyguna geliyor
Bende düşünüyorum düğündeki fotoğrafçımı düşünüyorum ama normal doğum olursa o olmaz sanırım o karşıda çünkü çok uzak kalıyor bana
Jack 1000 tl çok fazla ya burda 200-400 tl arası :26::26::26:
Günaydın:))))) Kızlar ben de ikili test ultrasonu yapılırken sormadım ya, kapıdan çıkarken aklıma geldi( akılsssızızz) ya o kadar pişmanım ki arada kaynadı gitti ya... Şimdi bekle bakalım 2 eylülü(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?