2014 Şubat Anneleri

tabi bu durum da düşünülerek stok yaparken ağırlık olarak 3 ve 4 numaralı bezleri tercih edin, ben en çok 3 numara kullanmışımdır.

Günaydın arkadaşlar ;

cumartesi gece yine karın ağrısı ile hastaneye gittik gece 2.30 3.00 falandı sanırım.
kadın doğum doktoru olan hastaneye gittik. ve bebeğimizi gördük epey özlemişiz
karın ağrıları normal gebelikte , artık bebek seni rahatsız etmeye başladı dedi
4 boyutlu ile baktı sanırım artık oraya gidceğim doktoru da beğendim
ayrıca artık kesin KIZIM oluyor

16. haftamız geride kaldı resmimiz de var

http://cekirdekaile0506.blogspot.com/2013/08/16-hafta-annecim-babacim-sizi.html

Son düzenleme:
Kiz içtim valla inş bişey olmaz zsten memlekete geldimys sanırım 2 kilo aldm

ben de eşim eve aldığında canım çektiyse bi iki yudum alıom
napiyim biyerim mi şişsin

ohh ohh valla sık sık görüon sen bebeğini:)
geçmiş olsundemekki bebek seni sıkıştırmaya başladı içerden
ama göbekten de belli hani:)
benim bu hafta azıcık daha çıkmış göbeğim ama hala yok gibi:)
fotodan bebeğin ultrasonunu da gördüm:))
4 lü test için nezaman gitcen sen 2 hafta sonra falan heralde ozaman gene görürsün:)

evet bu hafta sonu yine gideceğim aklımda kalan bir hastane var
oraya gideceğim doktora belki o hastaneyi daha çok beğenirim diye.
hatta size de sorayım adını duyan bilen var mı ?

şişli hospitalium ALi torun ( bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum )
yıldıztabya bilge hastanesi yeni adı denizyıldızı selçuk çiçek

4 lü testi gitmişken yaptırdık haftaya gel yeniden bakalım hem teste hem bebeğe dedi

Günaydın canlar....nasılsınız?

oyyy maşallah speedyim....o ağrılar bende de çoğaldı kuzum yaaa....ama normaldir deyip gitmedim.ama senin gittiğin iyi olmuş görmüşsün kızçemizibende çok özledim ama 3 eylülde gidicem dahabu arada alt karında içinde bir şey kayıyo gibi mi oluyo...hissettiğin şey böyle bir şey mi:26:sürekli olmasa da bi haftadır bi kaç kez öyle bi şey hissediyorum.aynı seyse bebekdir diyip sevincem de

maşallah hızlısın:)
o dediğin hastaneyi bilmiyorum canım ben anadoludayım
aslında benim de denemek istediğim bi hastane var ama bi gdi,p görmek nasip olmadı

yaa ben de geçen hafta bişiler hissettim sanki
içimde seğirme gibi böyle acıtmıo ama değişik bi his arada oluo daha evvel olmazdı
tanıdığımız bişi olmayınca adlandıramıyoruz da sanırım
yumuşak bişiyle dürtülme gibe batma saplanma değil ama gazda değil:26:

içimde bir şey kayıyo gibi benim...anlık oluo ve 2-3 kez oldu bi haftada.

kızlar günayddın:)

günaydın güzellikler hosgeldiniz

günaydın kronikimm

içimde bir şey kayıyo gibi benim...anlık oluo ve 2-3 kez oldu bi haftada.

günaydın güzellikler hosgeldiniz

bazıları kelebek uçuşması gibi tarif edio
bazıları balık kayıyıomuş gibi hissediomuş
galba bebek bu
herkes farklı tarif edio çünkü tam bi adı yok sadece gaz hareketi olmadığını biliyorum
daha önce olmayan bişise bebektir diyorum ben bi iki haftaya daha fazla hissederiz senle aynı haftadayız zaten

sancı iki gögsümün arasından başlayıp yavaş yavaş aşağı kayıyordu kasıklarıma sanki çekiçle vuruyor gibi bu ağrı ile gittim
ama tamamen bebeğin hareketlerinden dolayı böyleymiş. zaten ultrasonda o hareket ettikçe ağrı hissediyorum
gece 3 te uyanık geziniyordu doktor diyor bu güçlendiğinde ne yapacaksın bildiğin annesini dövecek falan diyor korkuyorum

bebeğin hareketlerini de genelde gece yatağa yatınca çok net anlıyorum pıt vurup kaçıyor sanki :)
yada içimde su dalgalanıyor gibi

maşallah hızlısın:)
o dediğin hastaneyi bilmiyorum canım ben anadoludayım
aslında benim de denemek istediğim bi hastane var ama bi gdi,p görmek nasip olmadı

aklımda kalacağına bide oraya gideyim bende

iyiyim datlummmm...herife gece çektirdim daha da iyi oldum hahahahahahsen nasılsın?

bak balık kayması doğru bi tespit...annemde öyle demişti bana...galiba hissetmeye başlıyorum.çünkü gazı 3 aydır çekiyoruz ayırt edebiliriz herhaldesürekli elim karnımda uyurken falan.uzanırken.belki diye

Canlar günaydın. Nasılsınız bakalım?

Geçmişi okuyamayanlar için tekrar yazıyorum. C.tesi doktora gittik. Herşey yolunda çok şükür.
Bebişimizin kukusunu gördük Kukunun şerefine hatıra elbisesi aldık. Aşağıda resimlerini gönderiyorum.

oyyy bal kaymak bu yerim yaaaa

hayırlıs olsun cicinizde canım benim.cok sevindim valla....geçmişi okumamıştım ilk kez ne kacırmısımmm bilseydim okurdum

canım tekrar geçmiş olsun. ama bebeğinin hareketlerini hissediyor olman çok güzel. bende hiç bişi yok . artık hareketerini hissetmek istiyorum yaaa gerçi ağrıda zor tabi şaka bir yana

Kızın mı oluyor ay yesinler onun pembiş elbisesini Cumartesi baktım ama görmedim ben senin yazını İyi oldu tekrar yazman

oyyy bal kaymak bu yerim yaaaa

hayırlıs olsun cicinizde canım benim.cok sevindim valla....geçmişi okumamıştım ilk kez ne kacırmısımmm bilseydim okurdum

Çok sağol canım. Korka korka gitmiştim kanamalarım yüzünden herşey normalmiş çok şükür. Hatta 13+2 olması gerekirken 13+6 çıktı
Bi arkadaşımla gittik o da hamile onun da kız. Sizin kıza kanka geliyo dedi doktor ona. Deymeyin keyfimize.
Allah'ım nazarlardan saklasın. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım başka hiç bişey istemem

Darısı öğrenemeyenlerin başına

Dün teyzemlerle beşik bakmaya demirkapıya gittik.
çok güzel şeyler var yalnız daha önce hiç beşik bakmadığım için kafam iyice allak bullak oldu hangisi iyidir araştırmak lazım.

biz bebek odası yapacağımız için odada ayrı beşik yatak odasında sepet düşünüyorum

beşiği büyüyen beşik mi alayım yoksa mini beşik mi ?

yatak odasına sepet mi yoksa park yatak mı ? karrasız kaldım ( park yatak minik olmalı tabi kocaman istemem)

fiyatları ise büyüyen beşik 2500*3500 TL arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…