2014 Şubat Anneleri

Çılgın kız. Madem yalan söyliceksin 6 hafta oldu görmeyeli desene

mantıklı canım gayet ben de yarından tezi yok başlayayım.deneyimli anneler bez konusunda tavsiyesi olan var mıı ? :)

Hastanede kalmıştım ben 2 gece özel mözel di ama Can Bebe kullanıyorlardı. O ara bir sorun da olmadı ama ben sonra Prima kullandım tabi, ara ara bir kaç başka marka denedim ama olmadı hele hiç unutmam (unutmuşum markasını!) direk çişi geçiren çok bilidndik bi marka vardı! Yerlilerden. Sonra huggies filan da denedim ama en iyisi Prima idi. Extradan Premium Care'ini almamıştım onu da denedim ama boşver dedim Prima ile bitirdik işimizi :)

Valla canım ben randevularımı cumartesiye alıyorum. Doktorum c.tesi orda ve bomboş oluyor. Randevu meselesi de doktoruna göre değişiyor. Gökalp Bey e almıştım ilk olarak 2 ay sonraya verdiler randevuyu. Ayşen hanım a 1 hafta sonra veriyorlar. Zaten kendi hastalarına c.tesi randevularını doktor kendisi veriyor. Karşıyaka'daysan uzak tabi. Bende Medikal Park uzak diye oraya gitmedim..
Hakkımızda hayırlısı

amann ya ne bu böylee? ya kızlar ya yaşlılar ultrasona çok girme diyor çocuğa bişey olur zararlı diyor ama ultrason ışın falan değil ki sadece ses dalgası. ben de ısrarla bir şey olmayacağını savunuyorum ama doktor da böyle dediyse acaba gerçeklik payı var mıdır korktum şimdi? evet avrupada ve amerikada gebelik boyunca 2 kez falan giriyorsun bir kere kalp atışı vs. için bir kere de 20. haftada herşey yolunda mı diye bakıyolar istersen cinsiyet söylüyolarr. bilemedim şimdi?

ah canım benim her işte bir hayır vardır derler, doktor doğru söylemiş aslında çok sık bakmak da belki zararlı mazisi çok yeni olduğu için bilinmiyor. ama dayanamıyoruz işte. ben hamile kalmadan önce atıp tutardım ne gerek var her ay her ay doktora gitmeye, 3-4 defa gitmek yeterlidir diye düşünüyordum, ama başa gelince öyle olmuyor. şimdi doktorun verdiği randevuları 1 hafta öne aldırıyorum yavrumu çok özlüyorum. daha tekme filan da olmayınca orada mı değil mi, keyfi nasıl diye meraklanıyorum, böyle bir şaşkın oluyor insan.

2 eylül de hayırlı haberlerini alırsın inşallah

doğrudur canım ayşen hanım daha müsait olabilir, gökalp bey pek meşhur da herkes ona mı gitmek istiyor nedir:)

bence de yatak odanıza alın canım...sonra oda yaparsınız

güldüm ama komik gelişmiş olaylar.ne bahtsızız daha öğrenemedik

totosu yememiştir üşenmiştir hatun

Ama ama

Neyse hüzünbazdan ve adallyden önce öğrencem en azından
öğrenemedim kronik sen öğren gel bari :)

Çılgın kız. Madem yalan söyliceksin 6 hafta oldu görmeyeli desene

diyemedim okadr büyük yalan hehe hatırlar matırlar şimdi 2 hafta evvelde buna gitmiştim ozaman bakmıştı ama söylememişti

ya bana görede bişi olmaz
ama doktor diyorki ultrason çıkalı 20 sene 25 sene oldu
bazı şeylerin etkisi geç görülür
60 yaşına gelen ultrason döneminden biri yok henüz dedi
gerek yok yurtdışında 3 kez giriolar bizde zırt pırt diye kızdı bana
sonra şutlandım işte
gerçekten de bi belgesel izlemiştim
kadın 3. aydan sonra organ gelişimi tamamlandıktan sonra girmişti ultrasona ne biliyim bizde böyle bişi var heralde
amaan niyetim görmekti göremedim zaten
mecburen giremiyorum

günaydın kızlar...
sabah 2li test sonucumuzu aldık ve çok şükür rahata kavuştuk
risk olasılığı çok çok düşük dedi bir ohh çektik
girdik sonra ultrasona
geçen hafta annemle gitmiştik eşim yoktu, annem çok anlatınca şöyle yaptı,zıpladı tekmeledi diye
bir baktım sabah eşim işe gitmemiş bende gelicem dedi
bir yattık ki miniğimiz sırtını dönmüş, dün denize gittik çok yoruldu küstü heralde dedik
sonra doktoru biraz üsteleyince ilk bebeğiniz heyecanınızı anlıyorum
o yüzden ipucu vereyim kız gibi görünüyor dedi
uçtum sevinçten ama kesin olmayınca yine şöle yarım kaldım
hayırlısıyla tabi inşallah
hepinizi öpüyoruz...

günaydın kızlar güzel bir hafta bizi bekliyordur inşallah..kaynatmışsınız yine anca bitirdim valla benim doktorum 12.haftada pıt diye söyledi cinsiyetini bizde beklemiyoduk ama iyi oldu darısı bekleyen lepi,kronik deli,adally ve tombikkkuşa ilişkiden bahsetmişsiniz bizim doktor baştan beri serbest dedi bizde gayet rahatız valla bu konuda her ne kadar kocam korksada ben ikna ediyorum

Pöf darısı başımıza. Valla normalde kendimi bin naza çekerdim şimdi benim de canım istiyo. Yasak ya

canım süper yapmışsın seni tebrik ediyorum :)
senin bulantılar ne alemdeydi? ben daha bu bulantı işini atlamadığım için bana uzak, yazıyı bile hızlı okudum :) sonra inşallah, yapmak lazım..
birşeyler..
Ortam kötü kollamak lazım kocaları Yine de Allah muhafaza diyelim Ama olmayınca da olmuyor işte, ben o sarıldığı zaman bile nefesimi tutuyorum ne yapsak denize filan gidip denizde açık alanda...uçtum iyice hani koku moku birşey duymamak için fantastik şeyler geliştirdim kendimce. :)

Gözün aydın canım çok sevindim sonuçlarınızın iyi çıkmasına. Ben de daha cinsiyeti öğrenemedim yahu çatlayacağım Önümüzdeki hafta kontrolüm var inşallah öğrenebilirim.

düğün fotocuları o fiyattan asagı sölemiyo da pek.oraya aklım gittiçok iyi bi fotoğrafçı var aslında...ekonomik paketerine baktım da fiyat yazmıyor arayıp sorayım ben en iyisi...

Ara sor tabi doğum fotoğrafçıları o kadar pahalı değil

teşekkür ederim iyiym ama dişim ağrıyor maalesef 9 haftalıkken bi yirmilik çektirmiştim şimdi bide dolgu olacak gibi gözüküyor canım sıkıldı yaaaaa.

İnşallah sağ salim atlatırsın Çok geçmiş olsun

Lepi güldürdün beni ya Ay gülmeyim şimdi benimde başıma gelir filan

Bende bulantı değil canım ama Reflü ve gastridimden dolayı yanma vardı 3 ay. Şuan çok iyiyim şükür.
Sadece çok şiddetli bel ağrılarım oluyor.
Valla mahalleden kadının biri mesaj atmış. Bu yeni numaram öptüm v.s diye. O zamandan beri urganın ucunu sıkı tutuyorum.
Bizim herifler ne olursa olsun erkekler sonuçta. Biri yanaşınca bas git demek kolay değil onlar için.

öle bişi yaparlarsa da sonucuna katlanırlar...aynen böle yaparız proletimmmm:104::104::104::104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…