2014 Şubat Anneleri

ayyy bende şu 1 ay sonra gel demesine sinir oldum doktorun ya
zaten cinsiyeti kesin söylemedi 1ay nasıl dayanıcam ben ya çatlarım walla

öle bişi yaparlarsa da sonucuna katlanırlar...aynen böle yaparız proletimmmm:104::104::104::104:

Aman Allah kimseye yaşatmasın. Çok onur kırıcı bir durum.
Ama sürekli erkeklerin eşleri hamileyken aldattığını duyunca daha bi özen gösteriyorum.
Mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızçeler

Lepii lepi lepi lepi arya sen insanı krize sokarsın yine olmadı yine öğrenemedin anla artık bizim şansımız 2 eylül şimdi arayıp randevu aldım 2 eylül saat 10:45 e artık bu seferde öğrenemezsem doktoru boğazlayabilirim

Cinsiyet öğrenmişlere hayırlı olsun rahatsızlananlara geçmiş olsun diyorum ve bize de sabır diliyorum

Bu arada bebek odası e bebek takımı hakkında ki fikrim kesinlikle imkan arsa oda yapmaktan yanayım Ve yatak odasına yatak koymayacağım odasında çekyat olacak gerekirse ben orada yatacağım ama odasına alışsın istiyorum.

Cinsellik konusuna gelince ise eşimden yana bir sorunum yok sırf o isteyecek diye bebeğimi riske atamam.Biraz dişini sıksın beyfendi bi zahmet biz neler çekiyorum bebek için bedenen onlar bir ona mı sahip çıkamayacaklar ha böyle bir nedenden gözü dışarıya mı kayacak varsın kaysın Allah büyük

Birşey sormak istiyorum kızlar bulaşık makinesi kullananlar su boruları bağlantı noktalarınızda ki çeşmeler çift girişli mi tek girişli mi? Yani bağlamaya gelen adamlar çeşme tesisatını değiştirirler mi acaba yoksa o işi biz mi yapacağız?

süper haber, geçmiş olsun.
peki yatma işi devam mı?
Ediz'in anlamını bilmiyroum ama Ediz Hun'u beğenirim güzel bi isim bence

Yatma işi devam cnm kontrole kadar yatacağım inşallah doktordan iyi haberler alırsam kalkarım ufak ufak :)
Ediz: Yüksek, yüce, değerli demekmiş... tavsiye ederimm :))

Bağlamaya gelenler herşeyi hallediyorlar

Kaç gündür konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz ben gelince herkes gidiyor hayır olsun ben de gidiyorum

Kızlar okuduklarınizi yazinca korktum 3 aydır tik yok bizde zaten hep bebege bidi olcak korkusundann opturmedim bile tiksiniyorum die zaten opmek disinda bişey istememisti artık onuda idtemiyor ben naptim ya ama zaten dusuk riskim de var adamida soguttum iyimi zaten palas pandiras geziyorum

Merhaba arkadaslar
Bugun 12+3 um ve bugun bebisi gormeye gittik.en son gittigimde doktorum ense kalinligina bakicaz sorun gorursek ikili test yapicaz yoksa gerek yok zaten 16. Haftada dortlu test yapilacak demisti.bugun ense kalinligina baktirmak icin gittik ama bizimki miskin cikti:))el ense yatti tatli yiyip bi saat sonra gittim ama nafile donmedi ensesini bakalim carsamba bidaha gidicem.bu arada kiza benziyor dedi tabi degisebilir kesin degil dedi bakalim hayirlisi.
bir de arkadaslar kac kilo aldiniz ben toplamda 3.7 kg aldimm(

slm kızlar geçmişi okuyamadım çünkü oğlum başımda bekliyor oyun oyuncakmış hemen yazıp çıkıcam
umarım hepiniz iyisinizdir proleti merak ettim dr a gidecekti ama göremedim
hepinizi öpüyorum görüşürüz bye

ben 2 buçuk aldım sanırım
bünyeye göre değişir ama ben zararsız şeyler yememe rağmen aldım :S

amaan diyordur sonucu göremicez hiç başlamayalım diyordur
daha 6 ay var çekiniyordur belki korkuyordur da diyemiyordur benimki korktuğunu itiraf etti mesela:d

adally adally
gaza geldim yaa kızlar bugün öğrendi kronikde gidio
dedim bi gidiyim şansımı deniyim
anam yok öğrenemedim gene
ben de alcam randevu zaten başka yere gidemem daha kuzu kuzu beklicem 2 eylülü

bağlantılar için bii yapmaya gerek yok merak etme sen gelen bağlar

hehe ben hiç gülmedim o an
şirin görüneyim dedim yemedi
kapıdan çıkarken biri suratımı gösre içerde bişiğ gördüm sanırdı
fena bozum oldum haha

kızın mı olcakmaşallah canım kesine yakındır çok yanılmazlar artık

yine bana hasret yine bana hüsran y,ne bana esmer günler düştü :)

ahhahah delii.bizdede durum aynı sayılır.gelinliğimi giyip öyle yatmayı düşünüyorum umoyla (benim adam).eee çok zaman geçti gerdek gibin oldu
sorma lepicim yaaaa.doktor atmam gerekirse erkek dedi.bende ne yalanlar söyledim muayene olabilmek için
kendi doktorum tüm doktorları örgütledimi nedir yoksa ahınımı aldım adamın

bariii sen öğren kuzumm
ahahah gözüm döndü ama tuttu umo beni

Ama ama

Neyse hüzünbazdan ve adallyden önce öğrencem en azından

ahahhaha la ben ümidi kestim zate

Son düzenleme:

haha sende mi bürütüs

senin bidahaki kontrol nezaman peki adally ve ben 2 eylülde gidioz
sen de o civar galba

Ayyy koptum ys kız adam sogudu ama benden

Ayyy ole soluyor benimkide öpüp ortada birakcan beni die.ams genede biraz yalvarsa falan :) adami soguttum kendimden ben ys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…