2014 Şubat Anneleri

ayyy bende şu 1 ay sonra gel demesine sinir oldum doktorun ya
zaten cinsiyeti kesin söylemedi 1ay nasıl dayanıcam ben ya çatlarım walla

Günaydın kızçeler :16:

Lepii lepi lepi lepi arya sen insanı krize sokarsın yine olmadı yine öğrenemedin anla artık bizim şansımız 2 eylül şimdi arayıp randevu aldım 2 eylül saat 10:45 e artık bu seferde öğrenemezsem doktoru boğazlayabilirim :52::52:

Cinsiyet öğrenmişlere hayırlı olsun rahatsızlananlara geçmiş olsun diyorum ve bize de sabır diliyorum :1:

Bu arada bebek odası e bebek takımı hakkında ki fikrim kesinlikle imkan arsa oda yapmaktan yanayım Ve yatak odasına yatak koymayacağım odasında çekyat olacak gerekirse ben orada yatacağım ama odasına alışsın istiyorum.

Cinsellik konusuna gelince ise eşimden yana bir sorunum yok sırf o isteyecek diye bebeğimi riske atamam.Biraz dişini sıksın beyfendi bi zahmet biz neler çekiyorum bebek için bedenen onlar bir ona mı sahip çıkamayacaklar ha böyle bir nedenden gözü dışarıya mı kayacak varsın kaysın Allah büyük :34:

Birşey sormak istiyorum kızlar bulaşık makinesi kullananlar su boruları bağlantı noktalarınızda ki çeşmeler çift girişli mi tek girişli mi? Yani bağlamaya gelen adamlar çeşme tesisatını değiştirirler mi acaba yoksa o işi biz mi yapacağız?

süper haber, geçmiş olsun.
peki yatma işi devam mı?
Ediz'in anlamını bilmiyroum ama Ediz Hun'u beğenirim ;) güzel bi isim bence

Yatma işi devam cnm kontrole kadar yatacağım inşallah doktordan iyi haberler alırsam kalkarım ufak ufak :)
Ediz: Yüksek, yüce, değerli demekmiş... tavsiye ederimm :))

Lepii lepi lepi lepi arya sen insanı krize sokarsın yine olmadı yine öğrenemedin anla artık bizim şansımız 2 eylül şimdi arayıp randevu aldım 2 eylül saat 10:45 e artık bu seferde öğrenemezsem doktoru boğazlayabilirim :52::52:

Cinsiyet öğrenmişlere hayırlı olsun rahatsızlananlara geçmiş olsun diyorum ve bize de sabır diliyorum :1:

Bu arada bebek odası e bebek takımı hakkında ki fikrim kesinlikle imkan arsa oda yapmaktan yanayım Ve yatak odasına yatak koymayacağım odasında çekyat olacak gerekirse ben orada yatacağım ama odasına alışsın istiyorum.

Cinsellik konusuna gelince ise eşimden yana bir sorunum yok sırf o isteyecek diye bebeğimi riske atamam.Biraz dişini sıksın beyfendi bi zahmet biz neler çekiyorum bebek için bedenen onlar bir ona mı sahip çıkamayacaklar ha böyle bir nedenden gözü dışarıya mı kayacak varsın kaysın Allah büyük :34:

Birşey sormak istiyorum kızlar bulaşık makinesi kullananlar su boruları bağlantı noktalarınızda ki çeşmeler çift girişli mi tek girişli mi? Yani bağlamaya gelen adamlar çeşme tesisatını değiştirirler mi acaba yoksa o işi biz mi yapacağız?

Bağlamaya gelenler herşeyi hallediyorlar :34::34::34:

Kaç gündür konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz ben gelince herkes gidiyor hayır olsun ben de gidiyorum :5: :43: :14:

Kızlar okuduklarınizi yazinca korktum 3 aydır tik yok bizde zaten hep bebege bidi olcak korkusundann opturmedim bile tiksiniyorum die zaten opmek disinda bişey istememisti artık onuda idtemiyor:( ben naptim ya:( ama zaten dusuk riskim de var:( adamida soguttum iyimi zaten palas pandiras geziyorum:(

Merhaba arkadaslar
Bugun 12+3 um ve bugun bebisi gormeye gittik.en son gittigimde doktorum ense kalinligina bakicaz sorun gorursek ikili test yapicaz yoksa gerek yok zaten 16. Haftada dortlu test yapilacak demisti.bugun ense kalinligina baktirmak icin gittik ama bizimki miskin cikti:))el ense yatti tatli yiyip bi saat sonra gittim ama nafile donmedi ensesini bakalim carsamba bidaha gidicem.bu arada kiza benziyor dedi tabi degisebilir kesin degil dedi bakalim hayirlisi.
bir de arkadaslar kac kilo aldiniz ben toplamda 3.7 kg aldimm:((

slm kızlar geçmişi okuyamadım çünkü oğlum başımda bekliyor oyun oyuncakmış hemen yazıp çıkıcam
umarım hepiniz iyisinizdir proleti merak ettim dr a gidecekti ama göremedim
hepinizi öpüyorum görüşürüz bye:3:

Merhaba arkadaslar
Bugun 12+3 um ve bugun bebisi gormeye gittik.en son gittigimde doktorum ense kalinligina bakicaz sorun gorursek ikili test yapicaz yoksa gerek yok zaten 16. Haftada dortlu test yapilacak demisti.bugun ense kalinligina baktirmak icin gittik ama bizimki miskin cikti:))el ense yatti tatli yiyip bi saat sonra gittim ama nafile donmedi ensesini bakalim carsamba bidaha gidicem.bu arada kiza benziyor dedi tabi degisebilir kesin degil dedi bakalim hayirlisi.
bir de arkadaslar kac kilo aldiniz ben toplamda 3.7 kg aldimm:((
ben 2 buçuk aldım sanırım
bünyeye göre değişir ama ben zararsız şeyler yememe rağmen aldım :S

Kızlar okuduklarınizi yazinca korktum 3 aydır tik yok bizde zaten hep bebege bidi olcak korkusundann opturmedim bile tiksiniyorum die zaten opmek disinda bişey istememisti artık onuda idtemiyor:( ben naptim ya:( ama zaten dusuk riskim de var:( adamida soguttum iyimi zaten palas pandiras geziyorum:(

amaan diyordur sonucu göremicez hiç başlamayalım diyordur:1:
daha 6 ay var çekiniyordur belki korkuyordur da diyemiyordur benimki korktuğunu itiraf etti mesela:d

adally adally
gaza geldim yaa kızlar bugün öğrendi kronikde gidio:25:
dedim bi gidiyim şansımı deniyim
anam yok öğrenemedim gene
ben de alcam randevu zaten başka yere gidemem daha kuzu kuzu beklicem 2 eylülü:27:

bağlantılar için bii yapmaya gerek yok merak etme sen gelen bağlar

Ara sor tabi doğum fotoğrafçıları o kadar pahalı değil :34::34::34::34:

İnşallah sağ salim atlatırsın :5::5::5: Çok geçmiş olsun :16::16::16:

Lepi güldürdün beni ya :9::9::9::9: Ay gülmeyim şimdi benimde başıma gelir filan :27::27::27:

hehe ben hiç gülmedim o an
şirin görüneyim dedim yemedi
kapıdan çıkarken biri suratımı gösre içerde bişiğ gördüm sanırdı
fena bozum oldum haha

günaydın kızlar...
sabah 2li test sonucumuzu aldık ve çok şükür rahata kavuştuk
risk olasılığı çok çok düşük dedi bir ohh çektik
girdik sonra ultrasona
geçen hafta annemle gitmiştik eşim yoktu, annem çok anlatınca şöyle yaptı,zıpladı tekmeledi diye
bir baktım sabah eşim işe gitmemiş bende gelicem dedi
bir yattık ki miniğimiz sırtını dönmüş, dün denize gittik çok yoruldu küstü heralde dedik
sonra doktoru biraz üsteleyince ilk bebeğiniz heyecanınızı anlıyorum
o yüzden ipucu vereyim kız gibi görünüyor dedi
uçtum sevinçten ama kesin olmayınca yine şöle yarım kaldım
hayırlısıyla tabi inşallah
hepinizi öpüyoruz...

kızın mı olcak:emir_bebek:maşallah canım kesine yakındır çok yanılmazlar artık

yine bana hasret yine bana hüsran y,ne bana esmer günler düştü :)

ahhahah delii.bizdede durum aynı sayılır.gelinliğimi giyip öyle yatmayı düşünüyorum umoyla (benim adam).eee çok zaman geçti gerdek gibin oldu :D
:27:
Allahım neydi günahıım

kronik kız ne dedin arkamdan:1:
ayy bu doktor gitsin burdan lütfen
benle doktor arasındaki muhabbet
lepi: ilaç yazdırmaya geldim doktor hanım (yalandan kim olmüş:24:)
dr: peki neler.
lepi: magnezyum dekavit
dr: tamam
lepi:bebeğide görebilirmiyiz?:17:
dr:nekadar oldu görmeyeli
lepi:2 hafta:ssz:
dr: ama olmazki az olmuş daha
lepi: e nekadarda görmek gerek 1 ay?
dr: 1 ay bile az ingiltrede falan baştan soa 3 kez girilio ultrason dediğin 20 yıllık mazi ne sorun yaratır bilinmiyor girmeyin bukadar
türkler herşeyde olduğu gibi bunda da aşırıya kaçıo hep:19:
lepi:53::27::25: peki:5:
ee ben gidiyim çok saolun:ssz:
dr: rica ederim:51:

kaderime razı geliyom 2 eylülde gitcem doktora:5:
sorma lepicim yaaaa.doktor atmam gerekirse erkek dedi.bende ne yalanlar söyledim muayene olabilmek için :9:
kendi doktorum tüm doktorları örgütledimi nedir:D yoksa ahınımı aldım adamın :37:

Günaydın kızlaar sabah doktordan randevu aldım 12.30 da gidiyorum bana şans dileyin göreyim artık kuku mu var pipi mi? :) çok fena heyecan oldum yaa eşime söylemedim umarım bana kızmaz tek başıma gittim diye :) zaman geçmek bilmiyor, zaman öldüreyim diye ütü yapıyorum :)
bariii sen öğren kuzumm
:9::9::9: Bende geçen gün eşime bi meyve arattım istanbulu aradı tırım tırım :52::52::52: Yazık adamlara ya bu arada bende çok severim çiğ köfte.Sende çok seviyorsun sanırım :56::56::56:
:52::52::52::52::52: sorma yaaa :D

Bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyip cinnet geçiren anne adayı doktoru dövdü şok şok şok :52::52::52: Yarınki manşet haberleri :30::30::30:
ahahah gözüm döndü ama tuttu umo beni :D

Ama ama :14::14::14:

Neyse hüzünbazdan ve adallyden önce öğrencem en azından :27::27::27:

ahahhaha la ben ümidi kestim zate :D

Son düzenleme:

ahhahah delii.bizdede durum aynı sayılır.gelinliğimi giyip öyle yatmayı düşünüyorum umoyla (benim adam).eee çok zaman geçti gerdek gibin oldu :D

sorma lepicim yaaaa.doktor atmam gerekirse erkek dedi.bende ne yalanlar söyledim muayene olabilmek için :9:
kendi doktorum tüm doktorları örgütledimi nedir:D yoksa ahınımı aldım adamın :37:

bariii sen öğren kuzumm

haha sende mi bürütüs:1:

senin bidahaki kontrol nezaman peki adally ve ben 2 eylülde gidioz
sen de o civar galba

bariii sen öğren kuzumm

Ayyy koptum ys kız adam sogudu ama benden

ben 2 buçuk aldım sanırım
bünyeye göre değişir ama ben zararsız şeyler yememe rağmen aldım :S

amaan diyordur sonucu göremicez hiç başlamayalım diyordur:1:
daha 6 ay var çekiniyordur belki korkuyordur da diyemiyordur benimki korktuğunu itiraf etti mesela:d

adally adally
gaza geldim yaa kızlar bugün öğrendi kronikde gidio:25:
dedim bi gidiyim şansımı deniyim
anam yok öğrenemedim gene
ben de alcam randevu zaten

bağlantılar için bii yapmaya gerek yok merak etme sen gelen bağlar

hehe ben hiç gülmedim o an
şirin görüneyim dedim yemedi
kapıdan çıkarken biri suratımı gösre içerde bişiğ gördüm sanırdı
fena bozum oldum haha

kızın mı olcak:emir_bebek:maşallah canım kesine yakındır çok yanılmazlar artık

Ayyy ole soluyor benimkide öpüp ortada birakcan beni die.ams genede biraz yalvarsa falan :) adami soguttum kendimden ben ys:(

Back
X