lierac mı:)
ben de 2 tane lierac aldım ama galba acıbadem sütü yada vazelin ile takviye yapcam
üşeniom sürmeye ya yoksa bakım hep şart aslında
bi blogda okumuştum yag karşımı varmış bir de vazelin sürüp üstüne bi penye sarıomuş gebeliği boyunca böyle yapmış
penyeyi bile değişmedim daha nemli oluo diye yazmış
sonunda çatlamadan doğurmayı başarmış
Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem
tombiğim çikolata yemedin mi dr.un yanına giderken?söyle çabukkk kendim de delirdim zaten bugünn:)
selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.
Haftaya kontrole gitsek te bizde ogrensek keske cinsiyetin haftaya 3lu testim de var ah bide kabiz olmasam aslinda cok iyi geciyo hamisligimde ah ah
tombiğim çikolata yemedin mi dr.un yanına giderken?
ben deki resimde anlattığın gibi eşittir işareti var bence kız olabilir seninki.
birde ben arada kaçamak yapıp başka dr.lara da gidiyordum sabah siz zararlı deyince bu perşembeki randevuya gitmemeye kara verdim.
aşk olsun meraktan çatlarım ben,hüzünbaz da bugün öğrenecekti galiba.???
söyle çabukkk kendim de delirdim zaten bugünn:)
Şiii ayıp ama biz insan değil miyiz? Söyle bakalım kızımıza kanka mı geliyor damat mı?
selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.
Bak ya ama yapılmaz ki bu ya yarın hiç birimiz burada olamazsak reva mı bu yapma yapmaaa
,Ay sölemicektim meraklandırcaktımKızım oluyor teyzesi
Ay sölemicektim meraklandırcaktımKızım oluyor teyzesi
,
ayy canım çok sevindim haydi gözün aydın bana da kıza benziyor dedi ama kesin değil ühüüügörüntü nasıldı bana ondan bahset benimkiyle aynıysa o zaman tamam dicem walla:)
Oyy kurban olurum prensesimiz geliyor Allaaaahhhhhh
EvetKesin dedi doktor :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?