2014 Şubat Anneleri

ben de 1 tane mustela aldım, sabah işe giderken kıyafetlerim kirlenmesin diye mustela, evde olduğumda da yağ karışımı (kayısı çekirdeği, badem yağı,susam yağı, zeytinyağı karışımı yaptım) sürmeyi planlıyorum. mustelaya başladım şimdiden, görünürde bir çatlak yok ama önlemini almak lazım.

selam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.

söyle çabukkk kendim de delirdim zaten bugünn:)
tombiğim çikolata yemedin mi dr.un yanına giderken?
ben deki resimde anlattığın gibi eşittir işareti var bence kız olabilir seninki.
birde ben arada kaçamak yapıp başka dr.lara da gidiyordum sabah siz zararlı deyince bu perşembeki randevuya gitmemeye kara verdim.

Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem

Şiii ayıp ama biz insan değil miyiz? Söyle bakalım kızımıza kanka mı geliyor damat mı?

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin..

Haftaya kontrole gitsek te bizde ogrensek keske cinsiyetin haftaya 3lu testim de var ah bide kabiz olmasam aslinda cok iyi geciyo hamisligimde ah ah

Kabızlık konsunda ciddi şekilde hamilelkte çok çekmiş biri olarak, herkesin dediğini diyeceğim :)
Gerçekten de işin sırrı sıvı alabilmekte, ben hiç çorba içmiyordum mesela artık içiyorum..Bir de meyve bol bol, bir dee ayçekirdeği öneriyorum

ya canım evden çıkmadan önce şokellalı ekmek yedim ama çok yemedim walla dktora girmeden önce de canım bir şey yemek istemedi keşke meyve suyu falan içseydim:) yok zaten hareket etti baş aşağı durdu çocuk ama önceki kadar zıplamadı tabi:)

Kızlar ben çıkıyorum. Mesaim bitti. Kocam deli etti beni. Yarın sabahtan anlatır başınızı şişiririm. Öptüm bütün anneleri ve bebişlerini..

aşk olsun meraktan çatlarım ben,hüzünbaz da bugün öğrenecekti galiba.???

söyle çabukkk kendim de delirdim zaten bugünn:)

Şiii ayıp ama biz insan değil miyiz? Söyle bakalım kızımıza kanka mı geliyor damat mı?

Sizlerde insansınız tabi ama bi öğrenmeyen onlar kaldığı için azcık hava atcam sabah ondan dedim öyle

Tamam sölicem kendimi kötü hissettim siz böle diince benimde kızım oluyor Doktor kesin dedi...

Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem

Bak ya ama yapılmaz ki bu ya yarın hiç birimiz burada olamazsak reva mı bu yapma yapmaaa

Hayırlı olsun kızım canım Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim hala cinsiyet öğrenemeyen biri olarak

,

ayy canım çok sevindim haydi gözün aydın bana da kıza benziyor dedi ama kesin değil ühüüü görüntü nasıldı bana ondan bahset benimkiyle aynıysa o zaman tamam dicem walla:)

Tombikim ben bugünkü görüntülerden hiç bişe anlamadım :26::26::26: Randevusuz gel hasta aralarında bakarım sana demişti o yüzden çok konuşmadık göstermedi detaylıca bize ama geçen hafta senin dediğin gibi eşittire benzeyen birşey görmüştüm ben

kızlar göbüş resmini görünce tuhaf oldum ya bende tık yok hala
normalde kilolu biriyim ve biraz göbeğim vardı
5.haftada hamileliğimi öğrendiğim kilomdanda 1 kilo vermiş durumdayım
hala göbüş çıkmadı, kimse inanmıyor zaten hala hamileliğime
çıksında şöleeee herkeşler görsün istiyorum ya
bu arada cinsiyeti öğrenemeyenler için araştırma yapalım
ben bir çok yerde gelişimi önden giderse kız diye okumuştum
ve cinsiyet kesin olmasada kız dedi ve biz 4 gün önden gidiyoruz
kızçeleri olacaklarda aynı durum var mı acaba
he bide bu konu var nu arada kilo almıyorum hatta veriyorum ve gelişimimiz maşallah önden gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…