Kızlar okuduklarınizi yazinca korktum 3 aydır tik yok bizde zaten hep bebege bidi olcak korkusundann opturmedim bile tiksiniyorum die zaten opmek disinda bişey istememisti artık onuda idtemiyorben naptim ya ama zaten dusuk riskim de var adamida soguttum iyimi zaten palas pandiras geziyorum
ben şuan için bebek yağı kullanıyorum ama doktorum herkesin bildiği kremlerden önerdi bende nette uygun fiyatlı buldum aldım 2 tane hatta biraz önce elime ulaştı..badem yağının kıllanma yaptığını söylüyo herkes..bütün çözümleri uygulucaz artık inşallah çatlamayız
Ayy çok zor, kimibilir görünce nası olmuşsundur. Valla bende benzerlerini ilk hamilieğimde yaşamış kocasını o zamanda çok ihmal etmiş biri olarak...Daha çok dikkat edeceğim demiştim ama gel gör ki yine bende bi numara yok, inşallah ilerleyen günlerde açılırım. Hiç birşey yapılamıyorsa, diyaloğu yine de ilgi alakayı sıkı tutmak lazım, ama işte işin içine sağlık girdi mi insan kendinden başkasını gözü görmüyor.
Birde karısının hamile olduğunu bilen ona göre tatktik değiştren "...kadınlar" var, öylelerinin başına 1000 beteri gelir inşallah diyorum...
Neyse ben kocama güvenmeye devam edeyim başka çare yok, Allahtan ümit kesilmez canlanıcam inşallah
Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)
Yavru kuşlar,
Doktor bana bi çatlak kremi yazdı. Bella B markası. Sordum eczaneye. Elinde yokmuş 80-90 liradan aşağı değildir dedi. Eczacı da tanıdık. Ben badem yağı kullanmayı planlıyorum dedim. En güzeli bunlara boşuna para verme dedi. Bunu alcan 90 lira verdim diye azar azar sürceksin dedi. Al badem yağını bol keseden sür çatlamazsın dedi :)
Sonra bi arkadaşıma sordum. Onun doktoru da aynı kremi önermiş almış ve kullanmış. Hiçbir işe yaramadı dedi. Sonrasında bebe yağı kullandım o iyi geldi dedi.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ah be canım ne bu başına gelenler. Doğurunca ısırırsın popuşunu. Ödeşirsiniz :)
Dedim ya benim kuzenimin ki 5,5 ay olana kadar bacak bacak üstüne atmış elleri de öne kapatmış. Namuslu olcak benim kız diyor sürekli
Erkek anaları çoğalmış
ilk sayfadaki listeye baktım bir sürü pipili var
Sosyoloji doğum tarihine göre düzenlicek o listeyi ama çok yoğun galiba. O zaman cinsiyetleri de bildiririz teker teker
Bende bulantı değil canım ama Reflü ve gastridimden dolayı yanma vardı 3 ay. Şuan çok iyiyim şükür.
Sadece çok şiddetli bel ağrılarım oluyor.
Valla mahalleden kadının biri mesaj atmış. Bu yeni numaram öptüm v.s diye. O zamandan beri urganın ucunu sıkı tutuyorum.
Bizim herifler ne olursa olsun erkekler sonuçta. Biri yanaşınca bas git demek kolay değil onlar için.
ay canım doktor da dedi baya utangaç olcak herhalde annesi bu dedi:) ya baya kukuya benziyordu ama ümitlenmek istemiyom şu an :) senin kızının nasıl görünüyorduu :)
Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)
ay proletçim, yanlış anlama ya abartı tepkili yazmışım sanki bişey olmuş gibi, Ay çok zor filan yanlış ifade durumu olmuş, bişi yok ay bu kızda ne abartmış deme
Sorma valla canım. Yolcaktım saçını başını da. "Kocamdan uzak dur" yazdım sadece. Sesi soluğu çıkmadı zillinin.
Annesi babası bizim sokağımızda. Evli barklı kadın.Benden 2 yaş büyük. Canı sıkılıyo galiba bütün gün evde milletin kocasına sarıyo.
Sonradan duydum ki zaten pek tekin biri değilmiş.
Böyle şeyler benim başıma gelmez sanırdım ama erkek avcısı çokmuş hakikaten.
Eşim hep derdi hatta nişanlıyken. Yüzüğe pek alışamadı başta. Ben çıkartmak yok demiştim. Sen bilirsin evli erkekler daha çok ilgi görüyor diye dalga geçmişti. Hakikaten öyleymiş. Evli adam onun adını çıkaramıcak ya onlara sulanıyorlar. Iykkkkkkkk
Valla canım doktor yakınlaştırarak baktı ve eşittir işareti gibi bişey vardı ekranda. Onu gösterdi. Bu kız demek dedi. Ben hiçbişey anlamadım ama öyleymiş. Senin benim gibi değil yani henüz
kızlar benimde lazer ile yok ettiğim kıllarım yeniden geldi
ayyy ama şöyle güzel yanın var senin doktor insaflıymış 2hafta sonra gel demiş
benimki 1ay sonra görüşürüz dedi
ağzımızada bir parmak bal çaldı
kız gibi sanki dedi
şimdi 1ay bekle dur
acaba kız mı diye
Ay benim kocam da aynısın diyor, hatta kızlarda diyor bunu. Ne işse..İşte bazı basit kadınların, kendince tatmini.
Piyasada evlenemeyen, evlense sürdüremeyen o kadar çok insan var ki maalesef kocalar sanırım da nüfus azlığından daha bi kıymetli oluyor.
Ya ben facebookta kızımın resmine yorum yapan kızın sonrasında mesajlarını bulmuştum kocamın mailleri arasında, iş için diye konuya gitip sonrasında bir yavşamış ben okudum tarihçe gibi büyük olay çıkarttım tabi, kıza da ulaştım. Hemn konuyu kapattı anlamıyorum neden bahsediyorsunuz sizi filan diyip kapattı telefonu. Sonra ben kıza bir okkalı mail yazmıştım, aralarında birşey geçmemiş de olsa. Kızın o ilgisini unutamam, bir de baktım faceten kız bildiğin manken, alımlı da. Ama işte herkesle gezen türden, kılık kıyafet, tarz yazılar ...kendini gösteriyordu zaten.
Allah cümleten korusun diyelim son olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?