kızlar göbüş resmini görünce tuhaf oldum ya bende tık yok hala
normalde kilolu biriyim ve biraz göbeğim vardı
5.haftada hamileliğimi öğrendiğim kilomdanda 1 kilo vermiş durumdayım
hala göbüş çıkmadı, kimse inanmıyor zaten hala hamileliğime
çıksında şöleeee herkeşler görsün istiyorum ya
bu arada cinsiyeti öğrenemeyenler için araştırma yapalım
ben bir çok yerde gelişimi önden giderse kız diye okumuştum
ve cinsiyet kesin olmasada kız dedi ve biz 4 gün önden gidiyoruz
kızçeleri olacaklarda aynı durum var mı acaba
he bide bu konu var nu arada kilo almıyorum hatta veriyorum ve gelişimimiz maşallah önden gidiyo
EvetKesin dedi doktor :26::26::26:
Tombikim kızdır o kızdır gönlünden geçen içinde bana öyle geliyor
merhabalar hanımlar ben ocak anneleri topiğinden geliyorum ama orası cok sakin suan biraz size katılabilirmiyimm
Sizlerde insansınız tabi ama bi öğrenmeyen onlar kaldığı için azcık hava atcam sabah ondan dedim öyle
Tamam sölicem kendimi kötü hissettim siz böle diince benimde kızım oluyorDoktor kesin dedi...
Eki Görüntüle 781415
Kızlar bi göbüşümü ekleyeyim dedim unutmuşsunuzdur kocaman göbeğimi[/QUOT
o kadar havalı bir yüzün varkidiyeyim.göbişe gelince ben yükleyeyim senin ki minnak kalır.
merhabalar hanımlar ben ocak anneleri topiğinden geliyorum ama orası cok sakin suan biraz size katılabilirmiyimm
Ağzın bal yesin diyecem bu durumda:)
allahı bağışlasın şubat uğurlumu geldi ne.
Eki Görüntüle 781415
Kızlar bi göbüşümü ekleyeyim dedim unutmuşsunuzdur kocaman göbeğimi[/QUOT
o kadar havalı bir yüzün varkidiyeyim.göbişe gelince ben yükleyeyim senin ki minnak kalır.
Sağolasın canım da valla fotoğraftan öyle çıkmışeklesene noluuur göreyim bi senin bebişli göbişi de
ben de 1 tane mustela aldım, sabah işe giderken kıyafetlerim kirlenmesin diye mustela, evde olduğumda da yağ karışımı (kayısı çekirdeği, badem yağı,susam yağı, zeytinyağı karışımı yaptım) sürmeyi planlıyorum. mustelaya başladım şimdiden, görünürde bir çatlak yok ama önlemini almak lazım.
Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem
aşk olsun meraktan çatlarım ben,hüzünbaz da bugün öğrenecekti galiba.???
sana noldu totosunu mu dönmüştü seninki desöyle çabukkk kendim de delirdim zaten bugünn:)
oh hadi hayırlı olsun canımselam arkadaşlar bugün dr.gittim ,3 lü tarama istedi , yarında şeker yüklemesi yaptıracağım,bebişin cinsiyeti kesinleşti,muradıma kavuştum artık benim de bir kızım olacak.allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin inşaallah,kaç gündür keyfim yoktu,kızım tüm stresimi sildi götürdü.kukusunun resmini istedim size göstereyim diye ,bir sürü de cici aldım ,birara yüklerim inşaallah,bu arada bebek hareketleri için erken dedi.
kocalar hep delirtir sabah anlatırsınKızlar ben çıkıyorum. Mesaim bitti. Kocam deli etti beni. Yarın sabahtan anlatır başınızı şişiririm. Öptüm bütün anneleri ve bebişlerini..
hava atcan heSizlerde insansınız tabi ama bi öğrenmeyen onlar kaldığı için azcık hava atcam sabah ondan dedim öyle
Tamam sölicem kendimi kötü hissettim siz böle diince benimde kızım oluyorDoktor kesin dedi...
kız maşallah göbüşe baak
SL7411050.JPG (191.3 KB (Kilobyte))
başarabildim mi bilmiyorum bu da bizim kukumuz.görmemiş misali
SL7411050.JPG (191.3 KB (Kilobyte))
başarabildim mi bilmiyorum bu da bizim kukumuz.görmemiş misali
valla özellikle dr. dan istedim görüntü kızlara göstereceğim dedim.oğluşların da var aynısı ortada biraz uzun çıkıntı.ben hala inanamıyorum ama.buzdolabıma astımMaşallah diyeyim de kuku neresi acep yavrum o siyah olan boşluk mu prensesin kukusu :))
hiç sorma utanma felan kalmadı bende.
kızının kukusunu ortalığa mı kodun
kız inşallah bebeğin büyüyip de genç kız olunca bu topik hala olmaz yoksa orta alanda kendi şeyini görcek haha
valla özellikle dr. dan istedim görüntü kızlara göstereceğim dedim.oğluşların da var aynısı ortada biraz uzun çıkıntı.ben hala inanamıyorum ama.buzdolabıma astımresmini.
Teşekkür ederim. Kafama takmayayım diyorum da ben hep böyle şeyleri kafama takarım zaten. Şimdi kendimi hiiç engelleyemiyorum. Sinirleniyorum gereksiz yere. Bir de eşimin halası bi yerlerden duymuş, hiç kimseye söylemediğimiz halde. Biz söylememişiz diye beni tebrik bile etmedi ya. Kayınvalideme bile bir şey dememiş. Ayıp yani. Ben böyle şeylere önem veririm. Gerekeni yaparım ve gereken de bana yapılsın isterim. Ama insanlar ince düşünemiyorlar böyle. Bebek var mı diye sorsa zaten yok demeyeceğim, evet var diyeceğim. Görüşmedik bile bu süre içinde. Çünkü ben hep yattım 1,5 ay. Bana nasılsın diyenlere de, ayy. Nasıl olayım hamileyim, sırtım ağırıyor işte mi diyeceğim. Yok artık.asla öyle bir şey yapmam. Sormadan da hamileyim diye atlayanlara ifrit olurum.
kız maşallah göbüşe baak
günden güne öne gidio senin göbüş hee
kızlar 3.hamileliğim ama sizlerden çok şey öğreniyorum,lepi deyince fark ettim.üçlü tarama 16_18,şeker yüklemesi(75gr.)24-28.hft larda yapılırmış. üçlü tamam.16+1 im.şeker yüklemesini :acaba ilk gebeliğimde preeklamsiden dolayı 35.hafta bebeği aldılar,birde şimdiki ikili tarama da biyokimyasal risk yüksekti ve yaş 36 ondan mı şimdi istedi.kafam karıştı.bilen var mı???
kızlar biz ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.9 normalmiş, burun kemiği oluşmuş, suyum yeterliymiş, rahim ağzı kapalı ve istendiği gibiymiş.. cinsiyeti de erkeğe benziyor ama kesin değil daha değişebilir dedi.. çarşamba günü kan sonucunu alıcaz bakalım inşallah iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?