2014 Şubat Anneleri

son iki seferdir benim bebek 3-4 gün önden gidiyor bugün de kıza benzetti garanti olmamakla beraber:) göbeği kafana takma 16. haftadan sonra genelde pörtlediğini söylüyolar:)

Sizlerde insansınız tabi ama bi öğrenmeyen onlar kaldığı için azcık hava atcam sabah ondan dedim öyle
Tamam sölicem kendimi kötü hissettim siz böle diince benimde kızım oluyor Doktor kesin dedi...
allahı bağışlasın şubat uğurlumu geldi ne.

Eki Görüntüle 781415
Kızlar bi göbüşümü ekleyeyim dedim unutmuşsunuzdur kocaman göbeğimi [/QUOT

o kadar havalı bir yüzün varki diyeyim.göbişe gelince ben yükleyeyim senin ki minnak kalır.

merhabalar hanımlar ben ocak anneleri topiğinden geliyorum ama orası cok sakin suan biraz size katılabilirmiyimm

Buyur canım bizim burda çenesi düşük çok hem belli olmaz belki bizde ocak annesi oluruz ihtimaller içindeyiz yani

Ağzın bal yesin diyecem bu durumda:)

yeriz canom balda yeriz pekmezde

SL7411050.JPG (191.3 KB (Kilobyte))
başarabildim mi bilmiyorum bu da bizim kukumuz.görmemiş misali

Eklentiler

• $SL7411050.webp
    11 KB · Görüntüleme: 22

en güzelini yapıosun benimde kendimi alıştırmam gerek artık

Lepi huzunba adally ben ogrendim cinsiyeti ama yarin siz burdayken soylicem

aşk olsun meraktan çatlarım ben,hüzünbaz da bugün öğrenecekti galiba.???

hüzünbazda benim gibi doktor mağduru şekerim

söyle çabukkk kendim de delirdim zaten bugünn:)
sana noldu totosunu mu dönmüştü seninki de

oh hadi hayırlı olsun canım
şeker yüklemesi için erken değil mi?

Kızlar ben çıkıyorum. Mesaim bitti. Kocam deli etti beni. Yarın sabahtan anlatır başınızı şişiririm. Öptüm bütün anneleri ve bebişlerini..
kocalar hep delirtir sabah anlatırsın
hava atcan he
pisluk seniii:2:
bebeişinin eşittiri varmış he
hayıslı olsun tosunun maşallah sizlere yahu alışverişe de başlarsın artık kızım diye seversin
Eki Görüntüle 781415

Kızlar bi göbüşümü ekleyeyim dedim unutmuşsunuzdur kocaman göbeğimi
kız maşallah göbüşe baak
günden güne öne gidio senin göbüş hee

SL7411050.JPG (191.3 KB (Kilobyte))
başarabildim mi bilmiyorum bu da bizim kukumuz.görmemiş misali

kızının kukusunu ortalığa mı kodun
kız inşallah bebeğin büyüyip de genç kız olunca bu topik hala olmaz yoksa orta alanda kendi şeyini görcek haha

Maşallah diyeyim de kuku neresi acep yavrum o siyah olan boşluk mu prensesin kukusu :))
valla özellikle dr. dan istedim görüntü kızlara göstereceğim dedim.oğluşların da var aynısı ortada biraz uzun çıkıntı.ben hala inanamıyorum ama.buzdolabıma astımresmini.

valla özellikle dr. dan istedim görüntü kızlara göstereceğim dedim.oğluşların da var aynısı ortada biraz uzun çıkıntı.ben hala inanamıyorum ama.buzdolabıma astımresmini.

Bende isteyeyim bari doktorumdan böyle bir görüntü çok hoşuma gitti ama lepicim doğru dedi büyüdüğünde bu sitede görmesin kendini prenses

ah canim o zaman sana ne diyeceklerini bilemezler ki insanlar :) bu kadar da zorlastirma yahuu.. bi kac arkadasina soyle, onlara da de ki kimseye soylemeyin, bak ondan sonar nasil da duyuluyor :) sonar da tebrik edenlere tesekkur ederim dersin olur biter :)

kızlar 3.hamileliğim ama sizlerden çok şey öğreniyorum,lepi deyince fark ettim.üçlü tarama 16_18,şeker yüklemesi(75gr.)24-28.hft larda yapılırmış. üçlü tamam.16+1 im.şeker yüklemesini :acaba ilk gebeliğimde preeklamsiden dolayı 35.hafta bebeği aldılar,birde şimdiki ikili tarama da biyokimyasal risk yüksekti ve yaş 36 ondan mı şimdi istedi.kafam karıştı.bilen var mı???

kız maşallah göbüşe baak
günden güne öne gidio senin göbüş hee

He ya sorma aldı başını gidiyor ama biliyorsun göstermemekte inat ediyor kendilerini

valla hiç bir bilgim yok henüz.Ama bu sefer ki kontrolde söyler doktorum diye düşünüyorum

kızlar biz ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.9 normalmiş, burun kemiği oluşmuş, suyum yeterliymiş, rahim ağzı kapalı ve istendiği gibiymiş.. cinsiyeti de erkeğe benziyor ama kesin değil daha değişebilir dedi.. çarşamba günü kan sonucunu alıcaz bakalım inşallah iyi çıkar

Ne güzel canım sevindin sizin adınıza sonuçların iyi çıkmış olmasına
Cinsiyet meselesi çok karışık ya gönlüne göre versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…